Šta je novo?

Battlefield 6

E pa beta week 2 moze da pocne.
Deco sto ste uzivali uzivali ste, vodoinstalater se vratio sa posla.

Iskreno ne cudi ovakav nivo majstorstva narocito ne nakon toliko vezbe i posvecenosti. Ali ga brate ne treba stavljati na isti server sa smrtnicima koji mogu da odvoje 2 sata dnevno za online, ako i toliko.
Ok super si, aj sad lepo na profi servere pa se tamo ubijaj sa sebi slicnim profesionalcima.
Ovo me podseti na quake live pre par godina.
Na ffa nas par polu no lifera smo u top 3 sa 90-100 fragova, ostalih 20 ne predje 50. Onda sledeću partiju udje lik koji verovatno ništa drugo nije igrao od kad je izašao quake. Pola servera izađe, mi ostali ko nikad komp da nismo videli, ne predje niko 30...

Tako da je dobra stvar matchmaking po skillu, al sa druge strane, svi krenu da jure rating i try hard-uju jer misle da će im na većim levelima biti zanimljivije.

Ovo me podseti na quake live pre par godina.
Na ffa nas par polu no lifera smo u top 3 sa 90-100 fragova, ostalih 20 ne predje 50. Onda sledeću partiju udje lik koji verovatno ništa drugo nije igrao od kad je izašao quake. Pola servera izađe, mi ostali ko nikad komp da nismo videli, ne predje niko 30...

Tako da je dobra stvar matchmaking po skillu, al sa druge strane, svi krenu da jure rating i try hard-uju jer misle da će im na većim levelima biti zanimljivije.
Lik očigledno koristi soft lock aim cheat. Čovjek ili što god je već, snapuje na random prozor na zgradi u momentu gdje ima toiliko uglova da pokrije sa ulice i on pronalazi protivnika toliko precizno, ubija ga i čudi se "kako sam ovo uradio". U tom momentu protivnik nije bio lociran ni na mini mapi...
Kada ga isključi pokušava da imitira snap gdje potpuno maši ljude koji su par metara ispred njega i potpuno vidljivi, posloženi za Pro FPS Snap Aimera...

Igrao sad Bad Company 2 i raspametih se kako su pravili igre. Svaku budjavu cauru cujes kako se odbija o pod i zvekece... fantasticno.

Online serveri rade pa ko hoce poslacu uputstvo kako da se igra (nije potreban original).

Battlefield Bad Company 2_2025.08.16-00.01.png

Lik očigledno koristi soft lock aim cheat. Čovjek ili što god je već, snapuje na random prozor na zgradi u momentu gdje ima toiliko uglova da pokrije sa ulice i on pronalazi protivnika toliko precizno, ubija ga i čudi se "kako sam ovo uradio". U tom momentu protivnik nije bio lociran ni na mini mapi...
Kada ga isključi pokušava da imitira snap gdje potpuno maši ljude koji su par metara ispred njega i potpuno vidljivi, posloženi za Pro FPS Snap Aimera...
Ne kažem da nije, ono snapovanje kroz kamen/dim definitivno deluju kao neki aim. To je na ovom klipu sa prethodne strane, nisam drugo gledao.

Ali da ima ljudi sa ovakvim pucanjem, ima definitivno.
Casual igraču bi sigurno delovali kao 100% čiteri.

I da se opet vratim na mmr.
Od kad je postao aktuelan u igrama, skill prosečnog igrača je drastično skočio. Aim traineri su postali mega popularni, gde neki više I ne igraju igre, samo jure rezultat u trainerima.
Zbog svega ovoga ima i više čitera nego ranije, jer opet lakše je da uključiš aimbot nego da spiskaš 500 sati u aimlabsu da bi bio malo bolji od proseka. :)

igrao sam malo sinoc..... bas ama nista nema sto bi me zadrzalo u igri..... 10tak puta me ljudi sa masinkom sa vise od 100 metara sikdaju, bukvalno ne promasuju, svaki hebeni metak se zabija u mene..... totalno nerealno.....
ako mi se bas igra BF, igracu 1, 4 ili 5..... imam i 2042, ali isto smece ko i ovaj.....

Kako da namestim da mi vojnik ima muški glas? ono kada zovem da me ožive, uvek žena viče :)

Ovo ne vredi 70 evrica :) Ovo je maks 30 ili 20 i koju

Ovo ne vredi 70 evrica :) Ovo je maks 30 ili 20 i koju
Pa ne vredi nikakve pare, ev 15$. Kad mogu Valorant i CS2 da budu free (a ozbiljno su bolje competitive fps igre i ime sa kojim BF nema šta da traži u istoj rečenici), zašto be EA tražio pare? Prevaziđen koncept. I još zamili ne dopadne ti se ili loše radi na tvojoj mašini... baciš 70$ ili čega već...

Skinuo BF6 betu da probam i

probao BF6, i nece, mnogi ljudi imaju ovaj problem, kakvi seljaci ne umeju da naprave normalnu igru, nego trazi Secure Boot u bios da bude ukljucen i onda jos neke cake. Sad mi trazi igra da ugasim DTrace proces u windowsu, kako ga komplikuju seljacine, neverovatno. Sad mi trazi najnoviji dravjer za graficku, a zadnji je 25.8.1 taj i imam, kakva debilna igra

^ nažalost to je standard za sve kernel level anti cheat, Secure Boot i još po nešto i biće sve strožije...

Na kraju sam je pokrenuo uspeo. Na kraju sam pokrenuo BF6, na konfi iz potpisa oko 60-70FPS 1080p.

Native 4k DLAA, sve max, plus auto hdr(ubija oko 10% perf), perla 100+fps, jako lepo izgleda i radi.
Zabola 2 puta za 8 sati, pukao driver.

Igra je solidna, ali su mi mape malo ogranicene, nekako preuske.
Bzvz je i sto ti recimo 3x zveknes tenk, neko ga zabode 4. put, on pokupi sva 4 fraga...

I da, malo je bzvz, ali je i ok da su rpg-ovi ograniceni sa dmg-om na infantry.
Anti aircraft lepo radi, prednosti vozila su definitivno smanjene, nije kao ranije, da avioni terorisu mapom, a tenkovi ubijaju 5oro ljudi jednom granatom.

Pucanje je nekako osrednje, BF1 mi je i dalje drasticno bolji, mozda se naviknem ovde.

RPG probija armor pa eksplodira payload, nema splash damage na pešadiju, jedino ako direktno pogodiš.

RPG ima razlicite vrste granata:

There are several types of high-explosive munitions for RPGs (Rocket-Propelled Grenades). The term "high-explosive" can refer to a few different types of warheads, each designed for a specific purpose.

Here are the main types of high-explosive rounds used with RPGs:

High-Explosive Anti-Tank (HEAT): This is the most common type of RPG round. The "high-explosive" in this case is a shaped charge designed to create a focused jet of molten metal to penetrate armor. While it's a high-explosive, its primary effect is on a small, concentrated area, not a wide blast.

High-Explosive Fragmentation (HE-FRAG): These rounds are specifically designed for anti-personnel use and for attacking soft targets like unarmored vehicles, buildings, and troops in the open. Unlike HEAT rounds, which focus their energy on a single point, HE-FRAG rounds are designed to produce a large amount of shrapnel to cause damage over a wider area. The OG-7V is a well-known example of this type of munition for the RPG-7.

Thermobaric: Often called "fuel-air explosives," these are a very powerful type of high-explosive round. They work by dispersing an aerosol cloud of a flammable substance that is then ignited. The resulting blast wave is longer and more sustained than a conventional explosive, making it extremely effective in confined spaces like buildings, caves, and bunkers. The TBG-7V round is a thermobaric munition for the RPG-7.

Tandem Charge: This is a specialized type of HEAT round that uses two explosive charges. The first, smaller charge is designed to detonate and defeat any reactive armor on a tank. The second, main charge then fires into the now-exposed main armor, significantly increasing its penetration capability. The PG-7VR is an example of a tandem-charge round for the RPG-7.

In summary, while RPGs are most famous for their anti-tank capabilities using shaped charges, they also have a variety of high-explosive munitions designed for a range of targets, including personnel, structures, and fortifications.

RPG probija armor pa eksplodira payload, nema splash damage na pešadiju, jedino ako direktno pogodiš.
Tako je i bolje. Malo vracaju da klase imaju vise smisla...zna se za sta se koristi RPG, ne za pesadiju :)
Onako je overpowered da mozes sta hoces da rokas RPG-om.
Uzmi assault i peglaj se sa pesadijom i krljaj sotkom :)

Nazad
Vrh Dno