Šta je novo?

Battlefield 6

Iskreno mnogo mi je bio bolji osećaj nego kad sam probao open betu BF2024.
Na stranu grafička optimizacija, zvučnu efekti su za pohvalu igrao 7.1 sluškama tenkovska granata kad fijukne pored glave kao da si tamo.

Jeste brza igra, na manjim mapa ubijali me sa SMG samo i to kontam svi do jednog CoD-aši okoreli.
A igrao sam samo Conquest i nadao se bude ona velika mapa u brdima.

Iskreno bih voleo da ono kretanje bude bar 10% sporije i to da sve nabudžiš za mobility.

Biće dobro što će ubaci bar penalty za silno skakanje.

Najvise cenim pucacine u kojima sam ja koji nepomicno stojim i drzim nisan na oku uvek u prednosti u odnosu na onog sto se krece.
Po meni, sto je ta prednost manja u nekom FPSu to je taj FPS debilniji.

Najbolji primer, naravno Warzone. Strpljenje, taktika, kretanje, sve to tamo pada u vodu i samo se ceni skil u pucanju.

Battlefield kao objective based/timska igra, bi morao da bude dizajniran tako da omogucava BF veteranu/timu da lako spusti na zemlju nalozenog CoD igraca.

To u 6 bas i nije slucaj, u 6 je bolje biti iskusan CoD igrac nego Battlefield veteran.

Najvise cenim pucacine u kojima sam ja koji nepomicno stojim i drzim nisan na oku uvek u prednosti u odnosu na onog sto se krece.
Po meni, sto je ta prednost manja u nekom FPSu to je taj FPS debilniji.

Najbolji primer, naravno Warzone. Strpljenje, taktika, kretanje, sve to tamo pada u vodu i samo se ceni skil u pucanju.

Battlefield kao objective based/timska igra, bi morao da bude dizajniran tako da omogucava BF veteranu/timu da lako spusti na zemlju nalozenog CoD igraca.

To u 6 bas i nije slucaj, u 6 je bolje biti iskusan CoD igrac nego Battlefield veteran.
Titanfall je tu jedini izuzetak, gde to ima smisla.

Multi Frame Generation u multi igri, pa ovo je show.... hahah kako nas smatraju za ovce... e u MP igri gde je jedino bitan input lag ti ga dodaješ 😁 😂🤣

Nije BF bas toliko competitive pa da ce DLSS da smeta. Neka ga, ko ga ukljuci taj ni ne zna sta je input lag pa nece ni da provali da ga ima a bice zadovoljan.
Preorder je sve izvesniji. Igra mi se a nema nista sto bi mi zamenilo bf 6 iskustvo. Instalirao sam 2042, uleteo na pola partije iwo jime, zavrsio, ugasio i nisam vise mogao da upalim koliko je soulless igra.

ko hoce moze da ga ukljuci
Pa po testovima koje smo videli dobićeš 165 fps bez njega "juče", tako da je to samo izgovor za užasnu optimizaciju, kad već ne umemo da napravimo igru da kao ostale multi FPS igre rade na 300-600-900 FPS, evo vam MFG, možda dođete do 150 fps ako imate steće...

Nije BF bas toliko competitive pa da ce DLSS da smeta.
Ma joooook, sjatilo se pola kolofdjuti populacije u BF6 i uopste nece biti competative xD
Jos se hvale onim javelin sistemom protiv cheatera a serveri puni njih vec od prvog dana haha

Ne budite ovce, ako vec hocete ovo da kupujete - kupite ga kad izadje.
Upropastiste gaming sa vasim preorderima za nesto sto ce posle da krpe 2 godine...

Nazad
Vrh Dno