Šta je novo?

Battlefield 6

Vidjećemo, probaće se BETA i najbolje će se znati tada da li vrijedi trošiti vrijeme na ovo.

Gledao juce, nesto mi se cini da ga malo preterali sa destrukcijom, sve ostalo klasika kao i do sada. Bice ok za 4.99e. :D
Preterase ga bas za 100$, dead game posle mesec dana...

Poslednja izmena:
koja je poenta ovog phantom edition? 30e skuplje samo zbog skinova, nema premium pass za dlc kao ranije sto je bilo.

Server browser?

By revenue, sto znaci da ne broje komade vec ukupan dolarski iznos, ako imas igru od 10 dolara moras da prodas 8 jedinica da bi premasio revenue od jedne bf6 koja je 70.

Ljudima je nekad lakse da plate odmah, ima tu mnogo faktora, ne samo glupost.

Razumem, razumem, ali nakon fijaska sa 2042. ljudi opet u masovnom broju preorderuju.

Dobro su odigrali marketinski, posle zadnja dva debakla.

Pročitao negde i nisam mogao da verujem dok nisam pogledao, ljudi tačno nisu tačni. :D
Nema nekih ultra popularnih novih naslova da su sad izašli.
Pa nije teško da dođe na prvo mesto.

Sto vise gledam to mi vise izgleda na najbolji i najnapredniji Call of Duty ikada nego na Battlefield.
Mislim da cemo posle mnogo godina pokusavanja CoDa da pridje BFu i BFa da pridje CoDu, ovog puta imati perfektan blend 2 najpopularnije FPS igre.

:)

Odlican video. Konkretan komentar na igru.
Ukratko: vise vuce na Bad Company 2 nego na BF3 i 4.
Nisam igrao BC2 ali kako on kaze igra se vise fokusira na Infantry okrsaje nego na borbu vozilima.
Oduvek sam smatrao da su olicenje BF serijala vozila pa me zacudilo da je u BC2 bilo manje fokusa na vozilima nego u BF3,4 jer su stariji igraci u fazonu BC2 > BF3,4, itd.

Preload bete je krenuo.

Da bi ste igrali betu moracete da Enablujete Safe Boot u biosu ako vec niste.
Ko ne zna kako, evo objasnjenja sa reddita.
Desktop Screenshot 2025.08.04 - 17.40.59.100.png

Kako da proverite da li vam je mozda vec ukljucena ta opcija
Desktop Screenshot 2025.08.04 - 17.43.57.27.png
Bios mode mora da bude na UEFI
Secure Boot State na ON

Znaci skip buy prakticno

Šta nam to oni odmah ubacuju anticheat ?

Ladno traže secure boot. Baš hteo sad da postavim pitanje.

SecureBoot.jpg

Ja sinoc skinuo isto to video i uninstall.

a sto ne ukljucite secure boot? ima neki razlog?

Ja ću ga uključiti, nego me iznenadilo.

Ja izgleda oduvek sam imao uključen Secure Boot u BIOSu, mada nisam ažurirao bios od 2022. godine (mada i nema neke potrebe jer izbacuju samo security update koji mi ne trebaju na personalnom računaru).

U msinfo32 vidim stoji BIOS Mode = UEFI i Secure Boot State = Off, reku šta je ovo.
Probao sam odmah da ga Disable u BIOSu pa Enable i pokazalo On u msinfo32 i uključilo BF6 Open betu.

Mislio sam da je nesto komplikovanije ali dva klika ok :D

Dual boot = bye bye

Koja je poenta uopste za ovim? Zasto ne radi igra normalno kao i sve do sada. Pa nisu oni toliki ESports naslov, pa da moraju da se brane od cheatera na sve strane... Ovo je casual shooter, ne vidim razlog za nekim merama.

Vrh Dno