Šta je novo?

Battlefield 6

Samo da se prijavim na thread 😎. Decu sam "opravio" Bogu hvala...sad može da se igra ! 😁
27586-sam na playtest redu...

50808 :D

56000 heh
U poslednje vreme igram Delta Force, doslo kao odlicna zamena za BF.
Svidja mi se destrukcija u novom trejleru, obozavam taj aspekt pa se nadam da ce biti odradjeno kako treba.

Do not preorder, eto koju.

Nadam se da su sad naučili lekciju i da nije ovo PR-ovsko prosipanje pameti.
Igrao betu Battlefield 2042 i već tada se videlo da su debelo zastranili i sve bilo loše i tako i ostalo. Neponovilo se ta igra ne postoji za mene.

Šta im problem da uzmu najbolje iz BF3 i BF4 i šta je uspelo od ovih poslednjih na tome inoviraju.
Ako može onaj izlizani CoD tunnel shooter da inovira zašto ne bi moli oni.

Number of users in line ahead of you: 236503
Your estimated wait time is: more than an hour

Poslednja izmena:
I prosli put su u ovoj fazi pricali o kolicini studija koji rade na igri.

Prosli put su u ovoj fazi ugoscavali youtubere koji su trebali da navode divelopment.

Sve u svemu ovaj video govori da oni nemaju ideju i da ne znaju sta fanovi zele.

Samo da se ne bijemo na livadi velicine Vatikana opet i sve super.

Mapa izgleda odlicno. Uzeleo sam se ovakvih mapa jer vec u BF4 su krenuli da vrdaju sa ogromnim koridorima bez zaklona.

Mapa liči na recikliranu Bazaar mapu iz Bf3. Malo je arkadnije nego što bi trebalo IMO

LOL kakve veze ima CPU sa rezolucijom? Inače džaba im ovo, ko više igra BF igre pored svih ostalim multi-player FPS, nije ovo više 2012 godina...

Pa to bleda senka i pokušaj da budu opet relevantni... i ja sam igrao 3 i 4 dosta... ali te igre su smešne za današnji pojam... logično, a oni hoće i dalje isti fazon... teško da će da prođe... uz to takve igre trebaju da koštaju 0$...

Pa to bleda senka i pokušaj da budu opet relevantni... i ja sam igrao 3 i 4 dosta... ali te igre su smešne za današnji pojam... logično, a oni hoće i dalje isti fazon... teško da će da prođe... uz to takve igre trebaju da koštaju 0$...
Bf4 je i danas pojam za cod i nova bf smeca

BC2 pojam za sve :)

To bese onaj gde nema crouch? :D

Nije los

Bf4 je i danas pojam za cod i nova bf smeca
Ali nije pojam za CS2, koliko god lošiji bio od CSGO opet je za 3 klase iznad bilo kakve BF igre... BF mi dođe kao konzolaški pokušaj FPS, sve je random i pojednostavljeno da može svaki noob da ima 15 fragova na kraju partije, e u CS2 toga nema, ako nemaš pojma sedi i ćuti imaćeš manje od 10 fragova ako si srećan, u CSGO to je bilo još bolje... ali su videli da Riot mlati pare sa Valorantom pa su prekopirali par stvari odatle... i dalje je igra skill based i jasno se vidi ko ima 200 a ko 2000 ili 5000 sati. U BF igrama posle 100 sati svako svakog može da šuri...

Ne znas sta pricas iskreno. Idi na neku lockers mapu u bf4 bez eksploziva, gde se okupljaju ozbiljne ekipe, imaces 0.1-0.2 k/d ratio sa 100 sati.
Sa 2500 sati u bf4, ti sa 100 sati su mi rutinska hrana, tek nesto iznad nubova

@Mare
ne razumem kako mozes da poredis 5vs5 tactical shooter sa 32vs32/64vs64 sandbox shooter?

@illidan
pogotovo vietnam, cist primer za you had to be there :D
Pa mogu na 64-64 sve je random na 5v5 skill pobeđuje igrao oba, samo to i igram od tamo negde 1997 pa nadalje... tako da imam po više hiljada sati u svakoj od tih... da nisam igrao sve što postoji pa ajd :D,bf je bukvalno vozimo se u krug sa vozilima isl. gluposti. CS isl. igre ili znaš da igraš ili ne znaš.

Poslednja izmena:
I u 64-64 bf gejmpleju pobedjuje tim gde je top 5 iz jednog tima bolje nego top 5 iz drugog tima (u 95% slucajeva).

I u 64-64 bf gejmpleju pobedjuje tim gde je top 5 iz jednog tima bolje nego top 5 iz drugog tima (u 95% slucajeva).
što je čist dokaz da 102 igrača nemaju tu šta da traže samo prave gužvu i random dobiju po neki frag pošto se nema pojma ko šta odakle radi...

Nazad
Vrh Dno