Šta je novo?

Battlefield 4

Chrome se ne koristi za battlefield čisto da znaš. Najbolja ti je mozila

Послато са D5103 уз помоћ Тапатока

Kako ne koristi. Ništda drugo nisam ni koristio za BF.

Na IE11 prikazuje bez problema, probaj da update-ujes plug in.

Probaj otvoriti browser preko origina tako sto kliknes desni klik na igru, pa onda play. Meni ping nikada ne prikazuje kada je recimo origin ugašen tako da odma otvaram battlelog preko origina. Nekada se mogla igra zajedno sa originom pokrenuti iz battleloga te se origin mogao ugasiti tokom igranja. Ali svejedno, nikada battlelog nije ni radio kako treba.

Probaj otvoriti browser preko origina tako sto kliknes desni klik na igru, pa onda play. Meni ping nikada ne prikazuje kada je recimo origin ugašen tako da odma otvaram battlelog preko origina. Nekada se mogla igra zajedno sa originom pokrenuti iz battleloga te se origin mogao ugasiti tokom igranja. Ali svejedno, nikada battlelog nije ni radio kako treba.

uradio, nece...potpuno sam lud.

A nisam upratio, da li si ti ikada imao ping u BF4 ili ostalim BF igrama ?

Prijatelj je imao problema sa ISP-om, provajderom i nikada nije imao ping ni u igri ni u battlelog.

Nisam igrao BF4 vec duze vremena ali koliko se secam trebao je plugin za BF4 battlelog i bez njega ping u battlelogu nije radio kako treba.

Inace, battlelog ce uskoro da bude kaput, uz BF1 bi trebao da stigne i server browser iz igre koji ce da se ubaci i u BF4 i BF Hardline.

Nisam igrao BF4 vec duze vremena ali koliko se secam trebao je plugin za BF4 battlelog i bez njega ping u battlelogu nije radio kako treba.

Inace, battlelog ce uskoro da bude kaput, uz BF1 bi trebao da stigne i server browser iz igre koji ce da se ubaci i u BF4 i BF Hardline.

znachi "svetlo" mi se pishe za ping ?
:D

Chrome trenutno ne koristi web plugin. Mislim da je samo potreban za FF.

Cak i edge lepo radi kod mene, bice da ga ka#a ISP.

@Gdin_M koliko sam shvatio imace inbuild game browser za MP?
Ako je tako onda super ovo je sada blago receno nakazno...

Poslednja izmena:
Taj najavljeni in-game server browser je davno trebao biti ubacen ali koliko vidim, jos ni trag ni glasa o tome. Mozda bude po izlasku BF1.

uuu nice! Final stand i Naval strike nemam, malo i te mape da probam

A dal je moguce da je to sve jos dodatnih skoro 10GB?!

Zar ima da se skine za PC?
Meni na originu ne pokazuje da je free.

Bice danas free za pc.A to znaci mozda i sutra ujutru.Uglavnom-bice uskoro.

Jel moras da posedujes BF4 da bi dobio sve to ili ...

Ko ih sljivi onda.
Ako se pojavi na steam za male pare pa ce da se pazari :D

Ima li neki rok u kome moras da uzmes free dlc? Nisam pri kompu do subote :(

pa valjda do kraja meseca, al ne gledaj da bude bas kraj meseca :D

Nazad
Vrh Dno