To je bila apsolutna nebitna stvar, samo sto je vecina toliko kukala da je to ne znam ni ja koji gamebreaking problem posto jelte neko moze da poleti na onome pa su ajde brze bolje uklonili jer masa negoduje. Sniper u igri kao sto je battlefield (conquest) ne moze da potraje dugo tako da mi nikada nece biti jasno kako ljudi mogu da toliko kukaju na njih. Ako ti se bas neko nameracio i ustekao, pa rokaj ga avionom, helijem, tenkom, lavom, nece da potraje duze od par sekundi, pogotovo sto su svi markirani i svi se vide.
To je bila apsolutna nebitna stvar, samo sto je vecina toliko kukala da je to ne znam ni ja koji gamebreaking problem posto jelte neko moze da poleti na onome pa su ajde brze bolje uklonili jer masa negoduje. Sniper u igri kao sto je battlefield (conquest) ne moze da potraje dugo tako da mi nikada nece biti jasno kako ljudi mogu da toliko kukaju na njih. Ako ti se bas neko nameracio i ustekao, pa rokaj ga avionom, helijem, tenkom, lavom, nece da potraje duze od par sekundi, pogotovo sto su svi markirani i svi se vide.
MAV je pravio vertikalni gameplay tamo gdje nije predvidjen i zato je smetao.
Gdin_M - Citaj ponovo. Ne radi se o kampu samo recon klase vec svih klasa. Ako tebi ne smeta sto se pola tima bavi drugim stvarima negde gdje nema veze sa timskim gameplayom dok se ti yebes oko objektiv igre, onda se nema sta diskutovati.
Nisam jedini koji je u startu primjetio problem sa levelovanjem mapa. U biti, zato i jesu lose. Zato i jeste, izmedju ostalog, BF4 gameplay shit. Al ak oje nekome bitn oda se samo smjenjuju boje na ekranu, to je druga stvar.
Vidis da su iste cene. Verovatno se nesto "zbunio"sistem. Uzmi game code i ne brini
Sve je tacno sto je rekao,sem mozda za medike.
Glavne zamerke nisu na te gadzete, fulao si poentu. Zamerke idu uglavnom na sasvim drugu stranu, a najvise su vezane za srz igre, napucavanje i bagove. Ali je BF4 i dalje svetlosnu godinu ispred zadnjeg CoD-a, bio je MP free vikend na Steamu,pa sam ga instalirao. Boze blagi...grafika uzas-gora nego u MW 1,zvuk uzas, napucavanje tu i tamo. To je tek zesci fail.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari