Šta je novo?

Battlefield 4

Ima snimljeno nekoliko dubioznih klipova pa se malo zezao:

[youtube]M4E0LEA27xQ[/youtube]

Čini mi se kao značajan update

Osim što volim mali broj metaka u HC za ubistvo. Ne mogu da nađem ništa drugo preterano dobro. Mnogo mi se sviđaju bug-ovi. I najava da na jesen stiže update, gde će da ubace kretanje kao iz BF3

Boze masina iz potpisa ne moze da gura ovu igru na medium podesavanja u 1680x1050, znam da je zastarela ali opet ala je ovo zahtevno, mogu da batalim, low postavke unistavaju igru

Kako bre ne moze? Ja sam sp presao na medium/high podesavanjima i slicnom konf. sa 45+ fps u proseku. Verovatno gusi ram, imas 2x2Gb.

Zavisi da li misli na SP ili MP. MP je mnogo zahtevniji, mozda cak i duplo. Mada i ja mislim da moze da radi na medium bar na 30 fps. Ali vidi da ti igra radi bar na 50 u multiju, jer ispod toga utice na skor.

Boze masina iz potpisa ne moze da gura ovu igru na medium podesavanja u 1680x1050, znam da je zastarela ali opet ala je ovo zahtevno, mogu da batalim, low postavke unistavaju igru

Pricas o multi-ju?Trebalo bi da mozes,bez problema na nekom medijumu.Kad je igra izasla,ja sam imao tu karticu,i nije bilo problema(na low).A procesor ti je sasvim OK za ovu igru.Verovatno nesto drugo ti "gusi" igru.

I naravno,ako si planirao da menjas windows,predji na win 8.1,igra mnogo bolje radi na njemu.

Poslednja izmena:
6850 je za penzije za bilo kakav masivniji AAA naslov. To nije moglo ni BF3 na ozbiljnijim postavkama tjerati da imas 60 FPS lock. 4GB je dodatni problem. Phenom 955 ne treba ni komentarisati. Moj 965 pokazao slabosti sa naslovima iz 2011.

Ukratko, star ti je komp. Sa razlogom imas slabe performanse.

Poslednja izmena:
Zavisi da li misli na SP ili MP. MP je mnogo zahtevniji, mozda cak i duplo. Mada i ja mislim da moze da radi na medium bar na 30 fps. Ali vidi da ti igra radi bar na 50 u multiju, jer ispod toga utice na skor.

Ma znam ali mi se ucinilo da prica o SP. MP je logicno zahtevniji mada koliko se secam one bete bf3 i bf4 sam igrao sa dobrim fps i slicnim podesavanjima bez AA i slicnih koljaca od efekata.

Ne znam za zahtevne MP igre ali ovaj fosilski hardver sa sve phenomom i dalje prilicno dobro gura SP igre (i dalje na medium-high-ultra podesavanjima, zavisi od igre), da nije tako zamenio bih vec, ovako necu da bacam pare zbog par h igranja nedeljno (leti ni toliko).

Poslednja izmena:
Ja sam primetio da mi FPS više pada u SP nego u MP. I nemam pojma zašto.

Mislim na mp, ma izgleda memorija, automatski mi podesi na medium ali zabada, zestoko, kada bih nasao dve ove jos od po 2gb

Pa do memorije je sigurno, ima jos ljudi ovde koji igraju MP cak i sa stock phenomima na medium sa gpu slicne jacine.. mada moguce i da je sistem prso, pa onda matori drajveri..

Za utehu-ja ni u BF3 ni 4 ne vidim neku razliku izmedju medium i high.

Zanimam me na šta će sve da izgleda kada ubace to kretanje. I meni je u oko odnma uplao kretanje vojnika pogotovo kako se naginju ne prirodno na stranu smešno kao da će pasti svaki momenat ili su na klizaljkama pa uleću u krivinu, presmešno ali eto navikao sam se čak šta više i neobraćm pažnju na to kretanje. Ako budu utegli igru u septembru biće to hooorej ali se nešto pučen ranijim apdejtovima ne radujem preterano. Obazriv sam ali ovo oko kretanja mi je epik :D.

Uđem jutros, HC, sve mrtvi serveri...
Upalim BF3, ima živih HC servera. Uđem i lepše izgleda, BF4 ima unazađenu grafiku zbog mapa. Kretanje je sto puta prirodnije i bolje. Kao šlag na tortu, potvrdim da je zvuk bolji i kvalitetniji u trojci. Nemam pojma zašto.

Ni ja nemam pojma sta sve ispisa, ne opravdano, al necemo o tome.
Ako neko igra BF4 na ps3 ili ps4 neka se javi u inbox da kad kad odigramo nesto skupa, dosadilo po cijeli dan brbljat engleski s random klincima...

Sta je neopravdano? BF3 je za klasu bolja igra od raspale cetvorke po svakom pitanju. Pocevsi od hit registracije, zvuka, osecaja kretanja, dizajna mapa pa do samog balansa ( sto je tuzno sa obzirom kakav je balans u BF3 ). Samo sto je igra trenutno prepuna nubina i hakera pa se zabava brzo pretvori u agoniju.

Nedovršena je, čime se anulira svaki napredak.

Ne samo da je nedovrseno vec je koncepcijski promasaj.
Nijedna dobra mapa, hit reg uzasan, vozila osakacena u odnosu na BF3...
The list goes on and on...

Al ga pretera...

Ima par fantasticnih mapa,od 26 koliko ih trenutno ima,nije moguce da ti se bas ni jedna ne svidja?To za hitreg,ne znam sta da ti kazem,meni ko izadje na nisan-pada!Isto kao i u BF2 i BC2 i BF3,nekad davno CoD itd.Ono,ako ti ne mozes da ubijes nikog,pa se vadis na hit reg,nije u redu.Kao i za vozila-"osakacena u odnosu na BF3"Kako to mislis?Ja na primer,kad udjem u tenk,desava mi se da u partiji poginem mozda dva-tri puta.I pored toliko lock-on oruzja,aviona,helikoptera!Kako?Pa treba znati koristiti kontra mere,prirodne zaklone,a i koristiti liniju odbrane,ne ulaziti sam mnogo duboko u ne branjenu teritoriju.Drugim recima treba znati igrati ovu igru!

Trolovi-izvolte!

Nazad
Vrh Dno