Nema abdejta? Upalio sam Origin ali nista se ne desava tj ne skida mi nikakakv DLC? U cemu je problem trebalo bi sam da pocne da skida ako ima nesto novo ali se nista ne desava
Idi na batelog pa probaj ici na mapu od ovog novog patcha, posle toga ce ti javiti da nemas update ti kliknes da zelis skidati i trebalo bi da krene, ajde javi jesi uspio![]()
I sta se dobija sa tim poklonom od ea?Sunken Dragon - Propali pokusaj mape...
Propaganda - Odlicna mapa
Lumphini Garden - Totalno konfuzna i cudna mapa, mozda se poslije nekog vremena i priviknem na nju
Pearl Market - Prilicno dobra, veoma dinamicna i koliko god djelovalo da je camp-fest mapa, mislim da nije jer uprkos mnogim stekovima na serveru od 64 igraca tesko cete ostati duze na jednom mjestu. U ovom trenutku mapa pati od ozbiljnog pada fps-a i na momente je toliko kriticno da je cak i sama igrivost upitna! Yenki DICE ovo hitno mora popravljati!
A sada ekskluzivno za premium igrace :
![]()
Svaka mapa odlicno optimizovana nema nikakvih frame dropova zakucano konstantno na 60 fps sve na ultra, bar sto se amd-a i mantle tice.Sunken Dragon - Propali pokusaj mape...
Propaganda - Odlicna mapa
Lumphini Garden - Totalno konfuzna i cudna mapa, mozda se poslije nekog vremena i priviknem na nju
Pearl Market - Prilicno dobra, veoma dinamicna i koliko god djelovalo da je camp-fest mapa, mislim da nije jer uprkos mnogim stekovima na serveru od 64 igraca tesko cete ostati duze na jednom mjestu. U ovom trenutku mapa pati od ozbiljnog pada fps-a i na momente je toliko kriticno da je cak i sama igrivost upitna! Yenki DICE ovo hitno mora popravljati!
A sada ekskluzivno za premium igrace :
![]()
Sunken Dragon,
Propaganda,
Lumphini Garden,
Pearl Market
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari