Šta je novo?

Battlefield 4

Fino su me nasmijali.

Ovo je bio veliki problem na karkandu kada je tek izasao. Doslovno te neko izvadi iz rupe onda se dva metra poslije zalijepis za neki zid iz samo njemu poznatih razloga. Poslije su pečovanjem rjesili "lijepljenje".

Ja sam se zalgavio na one kocke od cementa bar 10 puta. I svaki put se pitam zasto sam uopste vozio na njih...

Ima li gdje patch note ?

Probao Pearl Market i Propagandu.Ova prva je bas zeznuta za provaljivanje,gde i kako,totalno urbana a velika.Mnogo mesta za stekanje i mnogo stepenica za claymore.:d Propaganda je velika,sa otvorenim prostorima za tenkove,a opet urbana.RAWR (ili kako se vec zove) me ubio dvaput,jako cudo,ne mozes mu nista.Osim sa RPG.;)

Na prvi pogled, mislim da ce ovo biti veliki promašaj.

Mape su premale, ove vece, najveca dijagonala mape je nekih 320-380 metara. Caspian border, US baza, do E zastavice ima preko 800m.

Market je neki hibrid Flood Zone i Talah Market. Dosta gušči.

Garden IMHO bez sadržaja. Velika praznina na sredini i poprilicno mala mapa. Igao sam partiju 10v10 i bilo je igrivo.

Dragon, nocna, malo veci Garden. Na sredini praznina, nema nekog sadrzaja osim onog hotela.

Propaganda, najljepša mapa. Snijeg mnogo podsjeca na dizajn snijega u BC2. NEma letjelica za kampere a nisam vidio ni jedan lift. Mogla bi biti mapa za mene. Nije ni ona velika ali mi se dopada.

Nesto u stilu AFTERMATH-a samo je aftermath mnooogo bolji sto se tice sadržaja.

Ove nove promjene iz CTE.. za HUD i za recoil, nisu uvedene. Generalno sta je 7GB, samo ptice znaju.

Poslednja izmena:
Auu jedva cekam, mocno izgleda na trejleru, bice ovo zurka, zurka, sad vec ova igra lici na nesto sredili su dosta toga:D ajmo sada svi zajedno zurka, zurka:banana::banana::banana:

Nema abdejta? Upalio sam Origin ali nista se ne desava tj ne skida mi nikakakv DLC? U cemu je problem trebalo bi sam da pocne da skida ako ima nesto novo ali se nista ne desava

Nema abdejta? Upalio sam Origin ali nista se ne desava tj ne skida mi nikakakv DLC? U cemu je problem trebalo bi sam da pocne da skida ako ima nesto novo ali se nista ne desava

Idi na batelog pa probaj ici na mapu od ovog novog patcha, posle toga ce ti javiti da nemas update ti kliknes da zelis skidati i trebalo bi da krene, ajde javi jesi uspio :D

Idi na batelog pa probaj ici na mapu od ovog novog patcha, posle toga ce ti javiti da nemas update ti kliknes da zelis skidati i trebalo bi da krene, ajde javi jesi uspio :D

Uspeo sam da pokrenem apdejt tako, pre mi je bilo da cim pokrenem origin odmah mi prijavi da imam nekakav apdejt i pocne sam da skida sada nista bas cudno. Moguce da su nesto zeznuli origin ali nema veze bitno je da skida btw hvala za tip :D

" Lumphini Garden " mapa brutales :-D pesadijski raj, predobra.

Sunken Dragon - Propali pokusaj mape...
Propaganda - Odlicna mapa
Lumphini Garden - Totalno konfuzna i cudna mapa, mozda se poslije nekog vremena i priviknem na nju
Pearl Market - Prilicno dobra, veoma dinamicna i koliko god djelovalo da je camp-fest mapa, mislim da nije jer uprkos mnogim stekovima na serveru od 64 igraca tesko cete ostati duze na jednom mjestu. U ovom trenutku mapa pati od ozbiljnog pada fps-a i na momente je toliko kriticno da je cak i sama igrivost upitna! Yenki DICE ovo hitno mora popravljati!

A sada ekskluzivno za premium igrace :

20u4bcl.png

Taj market je cisti close quarters. Nema nikake taktike nikakvog flenkovanja nikakvog smisla za timskom igrom da ti mozes organizirati. Brdo ulica kao lavirint i svi se vrte u krug. Fetiš mozda COD-izmu. Cak bi rekao da je gora od metroa. Metro ima progres, pearl market: https://www.youtube.com/watch?v=Dv-aOwSwEks

Meni DLC dosadan. Propaganda najljepsa, ostalo mi mrsko igrat.

BULLDOG, perverzija. Mašinerija, mozda puska i nije najbolji izbor od svih ali mehanika i zvuk, pff.. da hoce dodati makar 5 metaka.

Poslednja izmena:
Lumphini Garden - Totalno konfuzna i cudna mapa, mozda se poslije nekog vremena i priviknem na nju
Pearl Market - Prilicno dobra, veoma dinamicna i koliko god djelovalo da je camp-fest mapa, mislim da nije jer uprkos mnogim stekovima na serveru od 64 igraca tesko cete ostati duze na jednom mjestu. U ovom trenutku mapa pati od ozbiljnog pada fps-a i na momente je toliko kriticno da je cak i sama igrivost upitna! Yenki DICE ovo hitno mora popravljati!

20u4bcl.png
I sta se dobija sa tim poklonom od ea?

Solidne mape za prvi utisak, taman da se izigra do maksimalno mesec dana. Nesto sto ne volim kod mapa na ovaj fazon je sto su previse sarene, svuda svega i svacega. Sve me vise vuce da igram bf3 ponovo, sto sam i usao vec par puta.

20u4bcl.png
Svaka mapa odlicno optimizovana nema nikakvih frame dropova zakucano konstantno na 60 fps sve na ultra, bar sto se amd-a i mantle tice.

Optimizacija je odlicna, pada na 40 frejmova kao da jedna jezgra ide. Market pogotovo. Samo sto se kompjuter ne ugasi. Odlicno su odradili biznis, ili kupu sta ti mi kazemo ili ces imati performanse celerona. Nema zime za eskime. Treba krajtek uciti na ovakvim stvarima.

Ljudi trce sa nekakvim magnumima i rade oneshotkill..

c25a811605e4e8ddfcee4bbee7f47f79.jpg

Kakve puške kakvi bakraci.. k oto nosa i kome to treba. Vidim ni EAGLE ni UNICA ne prave 100% oneshot kill ali koga briga.. bitno je da ingame moze.

Market je cirkus. Ono je nevidjeno. Sad' sam odigrao jednu partiju, svih 40 minuta. Kakav run and gun, kakve konfuzije.. braco mila. Sto je najzalosnije potrosili su sigunro vremena koliko na jedan cijeli DLC. Ali dobro, metro je najpopularniji pa zasto zapostaviti siroke narodne mase. Fuj..

@TosaNS Kako mislis sta se dobija? Pa covjece zar ne vidis da smo dobili 10 super-duper amblema i 4 extra-über-super-cool portreta ?!

Svi koji imaju premium se tretiraju kao stoka a u najboljem slucaju kao beta testeri

Sunken Dragon,
Propaganda,
Lumphini Garden,
Pearl Market

Juce smo na " Dragonu " imali odlicnu partiju, ostale tacke mislim da niko nije ni uzimao ali " D " garazu pucnjava i otimacina trajala mislim pola sata. Kljucne tacke su garaza i restoran. Generalno treba ukinuti vozila na ovima mapama. 10 ljudi posle fighta komentarise " That D fight " jednostavno predobar fight iako izgubljen.
Problem uvek lezi u onim igracima koji svaku mapu igraju isto a to je stekanje na nekim pozicijama, stvaraju " choke points-e " i dr.
Juce sam bar 10x ima priliku da vidim pravu timsku akciju ali sa druge strane. Imas jednostavno squadova koji igraju timski, pridjes ubijes jednog ili 2, ostali te skenjaju i onda po kill camu vidis kako dolaze ostali urade revive i idu na drugu zastavu. bas onako kako treba da se igra. Retkost ali ga ima.

Mape su odlicne, donose svezinu problem je kao i uvek u igracima i nesretnom balansu :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno