To si potpuno u pravu.Posebno na Golmud-u,gde je mapa relativno ravna,heli nema sansu jednostavno.U BF3 sam cak i ja (koji sam prasinar i nemam veze sa letenjem) mogao da napravim dobar skor,kao guner,ako mi je pilot iole dobar.Mada mi ih ovde i nije nesto zao,toliko su mi gneva naneli u BF3,da ih ovde rado skidam.Naravno da ima lock-on oruzja,tako je-kako je.Ja mislim,kad bi mogli da naprave pusku sa lock-on metcima,da bi je rado napravili,ali to je jos daleko.A siguran sam da rade na tome.Mislim na RL,ne u igri.Previse je AA orudja,igla,stinger,javelin i naravno mobile AA a i onaj HVM-II- ala je ono cudo jako!Njega pokupis sa zemlje.Kada lokujes heli sa njim,ne pustas ga uopste,heli izbaci protiv raketnu zastitu,a ti i dalje drzis lock,i istekne ta zastita od helija i posle sekund dve,raspali po heliju,i nema da ga osteti samo,nego momentalno ga rascopa.A ima dve rakete u njemu.Znaci dva helija rusis sigurno,i bar 4-5 killa dobijas.Ali su ga "oslabili" tako sto se jako retko pojavljuje na mapi.Heliju je jedina sansa da pobegne izvan radijusa lock-a.Isto vazi i za Altai mapu,mada tamo ima i poneka planina za skrivanje.Mada heliji opet mogu da dominiraju na Shangaju,Downbreaker-u,i svim mapama koje imaju visoke zgrade.Pa cak i na Zavod-u i Flood-u,par puta sam video one male helije,cuda su pravili izmedju zgrada.