Šta je novo?

Battlefield 4

Ima li razlike 8 vs 8.1 ili iskljucivo procate u odnosu na 7-cu ??
Ja sam sa 7-ice otiso na 8.1 nzm. kakva je razlika izmedju 8 i 8.1 ali je ima sigurno znam da je onaj Youtuber RivalXfactor pricao nesto o razlici izmedju 8 i 8.1 da bolje radi na 8.1

https://www.youtube.com/watch?v=uJLmZ7BiLX8&feature=youtu.be

Neko se cudio zasto BF 4 ima najvise igraca na PS-u 4 zbog biblijske price da je samo mis pravo orudje za pucacine. Zamolicu sve fanove BF-a 4, a posebno zagovornike dogme "samo su mis i tastatura za pucacine" da odgledaju ceo ovaj video. To ce im mozda makar malo promeniti misljenje ;)

Poslednja izmena:
Mozes lepo da uzmes gejmpad i igras i na PC pa da testiras svoje tvrdnje.

Probam onda za vikend 8.1.

Ta naredba odredjuje koliki ce ti max fps biti a ne da ti pomocu nekih trikova obezbjedi broj slika. To je kao da hoces softverski prosiriti ram. Nije moguce. Ista stvar i za vsync samo isti trazi vise resursa za sihronizaciju i fluidnost ali nikako da imas vise slika. E ako pak pricas da bez limita imas najmanje 70 slika ali kada limitiras na 60, tada opet nekako pada ispod 60, isti problem i kod mene jos of bf3. Imam osjecaj da bi padalo ispod 30 kaada bi limitirao na 30. Da, nesto ne stima.

Nisam probao niti sam 100% siguran, ali, pre nego što sam ja prešao na 8.1, gledao sam neki klip gde lik preporučuje isključivo taj, a da se ne napravi greška sa "golom" osmicom. Ja mogu samo da kažem da je u odnosu na sedmicu dosta bolje, iako sam mislio da mi se neće svideti, ništa mi ne smeta. Jedino nikako da instaliram start meni klasičan.

Sabani. Pa sta cekaju?! Nije da sam upalio igru 2 i po meseca,ali ako bih s vremena na vreme da odigram s nekim onlajn,da ne mora da se hebem dok ne budemo u istom timu i skvadu.

Hocu da predjem sa sedimice na win 8 pa me zanima kako da Origin resim a da ne moram opet skidati igre? Origin i instalacija igara mi je u D particiji

bekapuj ili reimenuj foldere igara u nesto drugo, pokreni origin, pokreni download odredjene igre, pauziraj, i onda uradi overwrite SADRZAJA bekapovanih foldera igara preko sadrzaja unutar foldera koji je origin napravio pri pocetku downloada.
kliknes zatim resume download, i tu ce origin da predje na install, sve gotovo za minut.

bekapuj ili reimenuj foldere igara u nesto drugo, pokreni origin, pokreni download odredjene igre, pauziraj, i onda uradi overwrite SADRZAJA bekapovanih foldera igara preko sadrzaja unutar foldera koji je origin napravio pri pocetku downloada.
kliknes zatim resume download, i tu ce origin da predje na install, sve gotovo za minut.

Hvala, hvala! :)

HAHhahaaahah! Kako sam se slatko ismejao! Koja ideja za video ! :p

Zar je moguce da ljdi i dalje imaju takve kreseve? Nikad mi igra nije crashovala, ali zato bagoviii...nikad nisam igrao bagovitiji MP

Ja nisam nikad imao ni crash, ni bug, nista, ama nista. Zasto? Ja mislim da je to tako zato sto ni nemam igru :D

Neka si se upisao u temu.

Kada izlazi novi dlc za kada je najavljen?

Petica bi trebalo da čeka najmanje tri godine da naprave nešto kvalitetno za promenu.

Bas sam procitao negde, Dragoon teeth izlazi za leto, a koji mesec, e to ne znam, verovatno negde u julu... I poslednji dlc izlazi na jesen, sto znaci eto nama BF5 u vreme izlaska COD: AW, bas su se pretvorili u COD...

Bolje da ga ne prave kako im je ispao poslednji...

Ma neka oni krenu ali natenane, pa da se krcka jedno dve-tri godine i da konacno dobijemo igru u kojoj cemo vise uzivati nego kritikovati je po forumima.

Krenuo sam posle jedno tri meseca pauze opet da igram. Nekako mi se cini da sada deluje daleko utegnutije. Bilo bi odlicno kada bi nov BF radili polako pa bi valjda ispeglali i cetvorku do kraja.

Neka kupe ili edukuju neki svoj studio, moze i Bioware, kad ne umeju RPG vise da prave a od ME napravise pucacinu, i neka obrcu lepo: 1 godina DICE, druga godina ovaj studio sto pravi BF5, 3ca godina Bioware ili koji vec studio.

Pa neka stancuju na svaku godinu al neka ga prave 3 godine.

Star Wars, Modern Combat, WWII, 2143 etc.

Kako ljudi ne svataju da dugi vremenski period nije = dobra igra.

Deset dev studia nije = dobra igra.

Koliko para = toliko muzike.

Ako neko radi na jednom naslovu 8K sati, radio on to pet dvije godine ili deset godina, 8K sati ulezenih na igru je 8K sati.

To sto sto je acti dao tri ciklusa ne znaci da ce tri puta vise ulagati. Sam oce developeri imati vec upauzu. DICE je imao manje vremena da napravi BF3 jer su pravili engine i BF4 i igra je brže izasla u odnosu na stariji naslov.

Kada EA ulazi vise novca i angazuje vise ljudi, tada cemo dobiti igru. Ma sta na papiru rekli, i dalje mislim da je taj dio EA pažnje ukrao TITAN, mirror i starwars.. pogotovo titan kao novi IP.

U biti igri samo treba jedno dobro peglanje. A da li se netcode treba pisati od nule to nikad saznati necemo.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno