Šta je novo?

Battlefield 4

Ti ocigledno imas neki problem sa samim sobom.Ja iskazujem svoje misljenje,i o ovoj i o onoj igri,tome forum i sluzi.Ti si se jednostavno priklonio vecini hejtera i mislis da si u pravu.Imaj ponekad svoje misljenje i nemoj da se bojis da ga predocis drugima.Lako je biti u gomili i samo klimati glavom.Ja sam navikao da me hejteri napadaju,i necu popustiti.To je tebi cudno,nisi navikao da neko ima svoje misljenje.

Drzi se ti gomile,tu je sigurno.

I hoce li neko napisati nesto o igri,dosta je off-topika!

Samo sam bio izneo svoje misljenje, a to je da je igra i dalje pokvarena, 7 meseci posle njenog izlaska. DICE je u medjuvremenu napravio vise stete patchevima nego koristi. To sto si ti zaslepljen "post Battlefield" 3 fanboy nije moja krivica.

Najvise volim kada mi neki trolejbus kaze da sam Battlefield hejter -

http://min.us/i/eDpcH9jzt1jf

http://minus.com/i/yYRKB73CLRpX

http://min.us/i/iAP7iYYtSkDf

( BF1942 CD ne mogu naci, izvini sefe, a BC1 imam na PS3 digitalno )

Ove delove ( prvi link ) verovatno nisi ni igrao, jer za neke od njih si trebao i upaliti mozak povremeno. Na prosloj strani si nam stavio do znaja da ne volis taj tip igara...

Ti iznosis misljenja? Pera je za tebe " pro-hard-core-madafaka-badass igrac ", ja sam hejter kome je masa isprala mozak, predrag je lazljiv smrad i tupson, svi koji igraju Red Orchestra 2 su budale... Posvadjao si se sa pola foruma u poslednja 24h...

Poslednja izmena:
Pogledaj jos jednom, treci link, na steamu imam. Imam i BC2 na PS3. Ali dobro, sta ja znam, masa mi je isprala mozak kaze Dr. Gorgi.

Posle ovog klipa sve mi je jasno.

Neznam cemu ovaj tvoj post,osim da siris spam.

Da,kad me neko bez razloga proziva,ljudski je da mu odgovorim.

Briga mene koje ti igre imas.Dobro, pohvalio si se i sta sad?Da ti cestitamo?

Ove battlefield igre ja imam i igrao sam ih: (ne treba da mi cestitate)

screenshot-29042014--200.png

I sta sad?Sta si dokazao sa tvojim postom u temi o BF4?

Budi sledeci put konkretan,prilikom pisanja posta,ovako ostajes nedorecen,i samo spamujes temu.

Izvinte Dr. Gorgi, nece mi se ovo nikada ponoviti. Ajde da krenemo ponovo...

BF4 JE FENOMENALNA IGRA LJUDI! GRAFIKA KIDA!!! PALA ZGRADA, BIO SAM U FAZONU WOW. Ko kaze drugacije, taj je smrdljivi troll hejter kome je masa ( prepuna glupih ljudi koji samo siru lazi i igraju onaj smrdljivi Red Orchestra 2 napravljen za budale ) isprala mozak i ne zna o cemu prica!!!

Igra decenije! Trolovi koji se ne slazu, mrs. iz teme!

doge-and-battlefield-4_o_2428857.jpg

*troll mode offline*

Vise nemam nameru da trosim slova na tastaturi na tebe, pa me zaobidji molim te ubuduce.

Poslednja izmena:
LOCK! LOCK! LOCK!

Neznam cemu ovaj tvoj post,osim da siris spam.

Da,kad me neko bez razloga proziva,ljudski je da mu odgovorim.

Briga mene koje ti igre imas.Dobro, pohvalio si se i sta sad?Da ti cestitamo?

Ove battlefield igre ja imam i igrao sam ih: (ne treba da mi cestitate)

screenshot-29042014--200.png

I sta sad?Sta si dokazao sa tvojim postom u temi o BF4?

Budi sledeci put konkretan,prilikom pisanja posta,ovako ostajes nedorecen,i samo spamujes temu.

Ako si ti igrao (igrao a ne promandrljao tek tako par sati) Battlefield 2 i 2142, momentalno doniram levo jaje. Jer da je tako, ne bi se ovde prosipao ko besan.

BF1942, BF2 i BF2142 u vreme kada su se aktivno igrali nisu ni znali sta je Origin. Kasnije je EA dao svima BF1942 dzabe da ga preuzmu sa Origina sto navodi na zakljucak da si BF2 i BF2142 kupio samo radi kolekcije ili podizanja veteran statusa. Vecina koja je igrala BF2 ili BF2142 aktivno ima samo cvrstu verziju igre, t.j box i u njemu DVD.
Cak ni BC2 nije izasao na Originu ali se mogao dodati u njega, ja sam pokusavao dodati BF2 i BF 2142 pa nisam uspeo, mislio sam da mi to sto je na Originu posluzi kao bekap DVD-a.

Poslednja izmena:
Ma vidite da covek osim bf3 i 4 nije prisao fps igrama. Mada i ovde da nema milion dodataka i da mu ne svetli i ne iskace sve po ekranu, ne bi ni to verovatno igrao.

Ajd posto ste bacili palamare na sto za merenje, da se i ja izmerim koliki sam hejter...:d
bf.jpgCAM00042.jpg

Kako se kotiram na Gorgijevoj skali betlfildomrzaca?

Poslednja izmena:
Pedja, moj post nije bio upucen tebi vec Gorgiliju jer on ima samo Origin verzije... na Origin-u mozes da imas te igre jedino ako ih naknadno kupis, sto je Gorgi verovatno i uradio da podigne veteran status. A dobro znamo da se BF2 igrao samo sa diska, da ne kazem koliko je onaj mini image za BF2 bio DVD life saver, tek je zadnji patch uklonio DRM pa se nije morao koristiti ni taj mini image.

Na diskovima imam samo bf2 i bfbc2.Ostale su digitalne kopije.Bc2 sam igrao oko 700 sati,imam i Vietnam za nju.A bf2 nesto manje od toga,ne secam se,a i ne mogu da pristupim tom nalogu,zato sto mi je odavno vec neki skot ukrao taj nalog.Ono,par godina nisam palio igru,i kad sam jednom resio da se podsetim malo,imam sta da vidim.Posle sam kupio digitalnu verziju za origin na nekom popustu,i to je ta na slici.BF2142 sam najmanje igrao,nije mi nesto legla,mada ja volim taj SF fazon.BF1942 sam probao malo,ono kad su je delili dzabe.Nju stvarno nisam igrao.Bf3 sam igrao oko 1400 sati,a bf4 do sada 600.

Eto,ako vas bas interesuje.

nemam obicaj da komentarisem nepovezano ali racunaj da si 2700 dana po sat dnevno igrao neki sport il vezbao il ucio neki jezik ili predmet neki bilo sta, zamisli gde bi bio. To je 7.5 godina, ej ...

Vidim da i EA placenici ( Lvlcap, xfactor i ostali ) polako primecuju da igra ima nekih sitnijih ( lul ) problema.

Ne znam koliko si pratio Lvlcap-a i njegove klipove o BF4 ali mozes videti da se vise puta kriticki osvrtao prema BF4 i pricao o problemima koje prate igru od starta. Imas i klip gde kritikuje ceo pravac prema kome trenutno ide Battlefield serijal.

edit: ***, sad tek vidim koliko se stranica ispisalo a svadjate se kao mala deca kada se prepucavaju ciji je tata jaci.

Poslednja izmena:
Pedja, moj post nije bio upucen tebi vec Gorgiliju jer on ima samo Origin verzije... na Origin-u mozes da imas te igre jedino ako ih naknadno kupis, sto je Gorgi verovatno i uradio da podigne veteran status. A dobro znamo da se BF2 igrao samo sa diska, da ne kazem koliko je onaj mini image za BF2 bio DVD life saver, tek je zadnji patch uklonio DRM pa se nije morao koristiti ni taj mini image.

Ma znam da nisi na mene mislio. Dirnula me prica pa sam se poneo kao siparica.

Sve je to super ali da jedna igra moze da privuce toliko paznje. Nisam pristupio forumu par sati i vec cetiri stranice.

Sto se tice BF4, rjesio sam da je podjem igrati jer nema sta drugo. Igrati hladne glave i ne obazirati se ali ne mogu da svatim da postoji neka osoba kojoj je lock on, aimbot raketa sedisfakcija.

Izbjegnem jednu lock on raketu avona sa tenkom i druga umalo da me razvali.. mislim da sam na 31% ostao. Onda sjevaju ona lock on rakete sa kojekakvih stijena i ono.. ja sam ga pogodio i ako sam samo ispalio raketu i sad ono, dobio sam bodove mislim, ha ??? Ko izmisli lock on u gejmingu!!

Iz inata ne drzim aimbot raketu u tenku vec imam mitraljez, svariti ne mogu kako taj dio igre moze biti zabavan. U BC2 si imao trejser. Prvo zalijepi pa gadjaj, pa ti taj dio tenka sakrijes iza stijene i nadmudruješ se. Ovdje dva metra iznad mene prodje raketa i samo se zabije u mene ispaljena sa druge strane planete. Dodaj tome AC130.. daj molim te.

Igra bi bila bolja da se izvadi pola stvari iz nje a onda bi slijedila salva pljuvanja onih o kostimizaciji i dubiozama kako hoce da imaju više điđa na vojniku. Da, potpuno se sjecam svih tih zahtjeva pa i amblema na ramenu vojnika. Sjecateli se zahtjeva oko izlaska AFTERMATHA dinamičkih mapa ? Kako se jedan dio mape promjeni i promjeni koncept gejminga ?? Sjecate se zahtjeva o dinamickom vremenu ? Sto bi stari nadrealisti rekli:

73fa25c66c7fab5ea2659c587a2b8f28.jpg

nemam obicaj da komentarisem nepovezano ali racunaj da si 2700 dana po sat dnevno igrao neki sport il vezbao il ucio neki jezik ili predmet neki bilo sta, zamisli gde bi bio. To je 7.5 godina, ej ...

Joj,to si u pravu!Nisam racunao sate i dane,ovako kao ti sto si,ali verujem da je toliko.Strasno kad se stavi na papir.A jos sam ja i batalio bio igranje,na par godina (posao u inostranstvu),sta bi bilo jos da sam i to vreme igrao.Strasno.

ja sam uspeo da instaliram original preko Origina ,sa kako kaze, poslednjim update-om! i kad krenem recimo kampanju..... kad je "Vsync OFF" igra bas secka i fps varira ko lud..... kad udjem u onu sobu gde je ono drvo a iznad probija svetlost fps mi pada na 37-38.... Grafika je na 1920x1080 @59 , sve na ultra ,msaa 2x, vsyncOFF... i ocajno radi microstuttering smara... kad stavim Vsync ON ide glatko, al tu i tamo opadne fps ispod 50....
windows 7 x64, 4770k, gtx780 dc2oc, kingston hyperx 1600..... probao sam i sa HT da ugasim i Unpark cores..... ma nema sta nisam................... eto cak sam i original uzeo...

predji na win8 i imaces preko 100fps lagano

Predjoh i ja pre neki dan na win 8.1 i bio sam prilicno zatecen kako, sem visih frejmova, igra tecnije radi. A i cini mi se da je i Amd-ov proc bas prodihao na osmici.

Ne mogu da svarim onaj njegov UI majkemuga, ali bas me zivo interesuje da li vredi truda i nerviranja radi malo osetljivog napretka u dx9/11 naslovima?

Instaliras ClassicShell za start meni, sa update-1 direktno bootuje na desk tako da skoro ne vidim razliku izmedju win 7 i win 8.1 a sto se tice Battlefield-a radi osetno bolje i tecnije na 8.1

Ne mogu da svarim onaj njegov UI majkemuga, ali bas me zivo interesuje da li vredi truda i nerviranja radi malo osetljivog napretka u dx9/11 naslovima?

Ja vec mesecima nisam video metro,a odavno sam na win 8.1!Start meny 8,i nema vise metroa i gluposti.Jos sad ovaj update 1,je smanjio potrosnju RAM-a od strane windows-a.A sto kaze rolo,osetno bolje i tecnije radi,bar za bf4.

Ima li razlike 8 vs 8.1 ili iskljucivo procate u odnosu na 7-cu ??

Ja par puta isao na win 8 i 8.1 i uvek se vracao na win 7, nekako mi tecnije radi win 7...

Vrh Dno