Šta je novo?

Battlefield 4

Ne mozes Tungusku ona je rezervisana :p

Po meni balans pesadije i vozila je nepostojeci. Pogotovo na 32 serverima. Oni uopste ne skaliraju vozila u zavisnosti od broja igraca. Na 32 serverima ne mozes da vidis pesadinca sto je besmisleno...

Po meni balans pesadije i vozila je nepostojeci. Pogotovo na 32 serverima. Oni uopste ne skaliraju vozila u zavisnosti od broja igraca. Na 32 serverima ne mozes da vidis pesadinca sto je besmisleno...

Slazem se, vozila bi morala da budu " redja " tj da ih ima manje, onda bi squadovi i " cuvanje " vozila doslo do izrazaja, ovako sta me briga za tenk ako se novi spawna za 10 sec i dobijes da svi umesto dzipova voze tenkove ili apc.

Ne mogu oni da rade " brainsurgeon " na igracima jer su je vec dovoljno uprostili i upropastili zbog takvih :d. Ne treba nikakav balans zna se cemu sta sluzi, nije problem u klasama nego u pajserima igracima. Kad vidis ove kao ovaj " 17 sati igram bf i hocu sa medpackom da srusim tenk " onda igra gubi sav smisao. Ako igras sa ljudima koji znaju svoj posao onda nemas problem niti sa municijom, niti sa reviveom, niti sa letelicama.

Nigde veze.. Ali dobro, fanboy + PRO igrac, dobitna kombinacija.

Svako ima pravo na svoje misljenje, a o ukusima je suvisno raspravljati. Napinjete sa tim bespotrebnim flejmovanjem, ne vidim svrhu dalje rasprave, totalno neargumentovanje sa tvoje strane.

Konkretno sa BF4, volim da idem i da se pucam sa ljudima, zato uvek biram assault-a. U vozila maltene i ne ulazim. Strasno iritira ta nemoc u odnosu na njih do te mere da te strasno isfrustruira i izbaci iz takta.
There's your problem!
Ako hoces da se pucas sa ljudima imas infantry only servere i TDM. Tacka. To ti je kao da se zalis sto ne mozes strelicama na tastaturi da nisanis. Nemoj da se uvredis, ali nauci proizvod da koristis.
Prosto mi je nelogicno da uloga napadaca nema ama bas nikakve zastite ili protivmere protiv vozila. Ako te spaze tenk ili helihopter padas u 90% slucajeva bilo da si iza zida, brda, planine, druge planete.
"Napadac" se mozda zove, i jos nosi najboji gun i grenade launcher, ali ta klasa je Medic. Samo sto su ljudi, igraci, jako sebicna stvorenja i da se zove Medic i da je ogranicen na tu funkciju retko ko bi ga igrao. Stoga se zove Assault i daje pogresan utisak.

Battlefield se ne igra tako sto samo pritiskas ENTER, uskocis sa svojom klasom i gledas sta mozes da uradis. Nego pogledas sta mozes da uradis i uskocis sa klasom i oruzijem koje je potrebno.

U osnovi, ne bi trebale ostale klase da imaju ništa što bi moglo nauditi vozilima, to bi bilo užasno pogubno i obesmislilo bi njihovo korišćenje. Osnova BF-a (nekada davno) je bila timska igra u squad-u, gde bi squad bio kombinovan i sačinje od više rola. Na tenkovskim mapama može poslužiti po neki assault čisto zbog oživljavanja (nekada je to bio medic). E sad, problem je što su se mnoge stvari na sceni promenile u zadnjih nekoliko godina, pa je tako BF koji je u osnovi bio timska igra, delimično pretvoren u sebičnu COD-ačinu, za to su delimično krivi developeri jer su potpuno arkadizovali neke mehanike u igra a drugi deo krivice snosi mentalitet modernih gamera.
Sve zajedno, sačinjava katastrofu...

Potpis, pecat i overa u opstini u tri primerka

Ja i nisam nesto odusevljen ovim mapama. Wave breaker deluje ok, moooozda i Mortar zbog vertikalnosti ali Nansha i Lost Island mi izgledaju kao mape gde ce se na ovim malim ostrvima posaditi xy snajpera i celu partiju provesti pokusavajuci da naprave neki 1000000m hedsot.

Ja i nisam nesto odusevljen ovim mapama. Wave breaker deluje ok, moooozda i Mortar zbog vertikalnosti ali Nansha i Lost Island mi izgledaju kao mape gde ce se na ovim malim ostrvima posaditi xy snajpera i celu partiju provesti pokusavajuci da naprave neki 1000000m hedsot.

Ma to cemo tek da vidimo.Nemozes na osnovu snimka skapirati koliko je neka mapa "igriva".Mape su jako lepe i prepune detalja.Imam osecaj da ce ona gde ima ona podmornica da bude sledeci "metro"!Mene je vise odusevio onaj pregled mapa iz vazduha od LC-a,nego onaj napumpani trejler.Ja sam srecan ako u opste jedna mapa iz celog DLC-a ostane da se igra ubuduce.Mada su sve slicne.Iz China Rising-a sto se mene tice ni jedna nije vredna nesto posebno.SA je vec druga prica.A od vanile,Zavod i Golmud su zakon.Mozda i Paracel.

Zar ne rekose da nece izbacivati DLCove dok ne rese probleme sa igrom? Ili smatraju da su ih resili?

Ma pusti sabane. To kapitalisticki smradovi, hebe si njima za to sto su rekli.

Ima li neko ili vise vas da je testirao probao kako igra radi pod win7 i win 8.1 . Treba za par dana da ubacim veci ssd pa se lomim sta da instaliram ...

Evo, slušaj mene. Ja sam imao nenormalne FPS dropove na Win7, a na osmici radi savršeno na višim detaljima, nego na 7. I to na LapTopu igram.

Meni je BETA na Win 7 i bisem kompu imala stalno FPS dropove. Skakao je FPS kao na trambolini. 60, 20,40,60,20,10,30 itd. Po nekoliko sekundi na svakih 10tak sekundi.

Onda kada sam kupio novi komp, instalirao ISTI win 7 sa istim updates, istim nVidia driverima ali ovaj put Full release verziom igre ni jedan jedini drop FPS-a.

Go figure...

Bolje radi na win-u 8.1,pa makar da dobijes samo 5 ili 10 frejmova, bices u plusu.I jos ako ti mantle nebude pravio "stucanja" -bice veselja. :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno