Ne mozes Tungusku ona je rezervisana![]()
Po meni balans pesadije i vozila je nepostojeci. Pogotovo na 32 serverima. Oni uopste ne skaliraju vozila u zavisnosti od broja igraca. Na 32 serverima ne mozes da vidis pesadinca sto je besmisleno...
Naval Strike trailer!!!!!:d
Slazem se, vozila bi morala da budu " redja " tj da ih ima manje, onda bi squadovi i " cuvanje " vozila doslo do izrazaja, ovako sta me briga za tenk ako se novi spawna za 10 sec i dobijes da svi umesto dzipova voze tenkove ili apc.
Ne mogu oni da rade " brainsurgeon " na igracima jer su je vec dovoljno uprostili i upropastili zbog takvih :d. Ne treba nikakav balans zna se cemu sta sluzi, nije problem u klasama nego u pajserima igracima. Kad vidis ove kao ovaj " 17 sati igram bf i hocu sa medpackom da srusim tenk " onda igra gubi sav smisao. Ako igras sa ljudima koji znaju svoj posao onda nemas problem niti sa municijom, niti sa reviveom, niti sa letelicama.
There's your problem!Konkretno sa BF4, volim da idem i da se pucam sa ljudima, zato uvek biram assault-a. U vozila maltene i ne ulazim. Strasno iritira ta nemoc u odnosu na njih do te mere da te strasno isfrustruira i izbaci iz takta.
"Napadac" se mozda zove, i jos nosi najboji gun i grenade launcher, ali ta klasa je Medic. Samo sto su ljudi, igraci, jako sebicna stvorenja i da se zove Medic i da je ogranicen na tu funkciju retko ko bi ga igrao. Stoga se zove Assault i daje pogresan utisak.Prosto mi je nelogicno da uloga napadaca nema ama bas nikakve zastite ili protivmere protiv vozila. Ako te spaze tenk ili helihopter padas u 90% slucajeva bilo da si iza zida, brda, planine, druge planete.
U osnovi, ne bi trebale ostale klase da imaju ništa što bi moglo nauditi vozilima, to bi bilo užasno pogubno i obesmislilo bi njihovo korišćenje. Osnova BF-a (nekada davno) je bila timska igra u squad-u, gde bi squad bio kombinovan i sačinje od više rola. Na tenkovskim mapama može poslužiti po neki assault čisto zbog oživljavanja (nekada je to bio medic). E sad, problem je što su se mnoge stvari na sceni promenile u zadnjih nekoliko godina, pa je tako BF koji je u osnovi bio timska igra, delimično pretvoren u sebičnu COD-ačinu, za to su delimično krivi developeri jer su potpuno arkadizovali neke mehanike u igra a drugi deo krivice snosi mentalitet modernih gamera.
Sve zajedno, sačinjava katastrofu...
Ja bi voleo da imam i tenk i minobacac i snajper i RPG i heli i C4 i podmornicu i jet i skid loader i AT mine i suav i padobran i IFV i tungusku!!!I sve da ih menjam na tockic od misa!Po potrebi.Da se nadje.![]()
Ja i nisam nesto odusevljen ovim mapama. Wave breaker deluje ok, moooozda i Mortar zbog vertikalnosti ali Nansha i Lost Island mi izgledaju kao mape gde ce se na ovim malim ostrvima posaditi xy snajpera i celu partiju provesti pokusavajuci da naprave neki 1000000m hedsot.
Zar ne rekose da nece izbacivati DLCove dok ne rese probleme sa igrom? Ili smatraju da su ih resili?
Moraju izbacivati i DLC-ove, u suprotnom bi izvisili svi oni koji su pazarili premium.
Moraju izbacivati i DLC-ove, u suprotnom bi izvisili svi oni koji su pazarili premium.
Ima li neko ili vise vas da je testirao probao kako igra radi pod win7 i win 8.1 . Treba za par dana da ubacim veci ssd pa se lomim sta da instaliram ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari