Šta je novo?

Battlefield 4

Nista definitivno cu da probam win8.1 ;)

Ima li neko ili vise vas da je testirao probao kako igra radi pod win7 i win 8.1 . Treba za par dana da ubacim veci ssd pa se lomim sta da instaliram ...

Win 7 all the way, radi bez problema pogotovo sa tvojom kartom ? Nemam pojma o kakvim dropovima pricaju osim ako nije " Mantle not ready yet trtex ". Mantle daje veci FPS ali jos uvek pati od decijih bolesti. Win 7 se istwikuje da radi ko doxa dok 8.1 pati od kojecega, zasto bi rizikovao normalan i uljudan rad ?

Poslednja izmena:
dobra je 7 :) meni BF4 lepo radi. NEMAM problema sa OS i igrom

Poslednja izmena:
Win 7 all the way, radi bez problema pogotovo sa tvojom kartom ? Nemam pojma o kakvim dropovima pricaju osim ako nije " Mantle not ready yet trtex ". Mantle daje veci FPS ali jos uvek pati od decijih bolesti. Win 7 se istwikuje da radi ko doxa dok 8.1 pati od kojecega, zasto bi rizikovao normalan i uljudan rad ?
Realno smorio me win7 pa bi malo experimentisao kako to sve radi sa win 8.1 jer mnogi koji ga koriste pricaju da bolje radi, mada se mnogo lomim ...

Realno smorio me win7 pa bi malo experimentisao kako to sve radi sa win 8.1 jer mnogi koji ga koriste pricaju da bolje radi, mada se mnogo lomim ...

Ah to je ok, malo experimenta nikom ne skodi :) Sto je stabilno to je i dosadno :d

Kako Vas samo ne mrzi da skidate sve od pocetka? :trust:

Ne moras da skidas sve ? Uradis backup foldera, reinstal origina i posle automatski sve vidi ? Osim ako imas onu zahebanciju sa DLC da se ne vidi ali uradis reg. change i radi sve.

+1 Ja mislim da ovaj ostatak foruma ne zna osnovne stvari o racunarima pa samim tim ima dropove:d

Ocigledno da si ti naj pametniji na forumu pa sreca sve znas :d Mozda bi trebalo da procitas koji review na tomshardware, pa ces da uvidis da pojma nemas :)

U svakom slucaju windows 8 je bolji za gaming od ostalih windowsa za nekih 10-15%

Poslednja izmena:
Ocigledno da si ti naj pametniji na forumu pa sreca sve znas :d Mozda bi trebalo da procitas koji review na tomshardware, pa ces da uvidis da pojma nemas :)

U svakom slucaju windows 8 je bolji za gaming od ostalih windowsa za nekih 10-15%

Mnogo sam pametan, rewiew ko rewiew ko kako plati ima raznih, meni znam da radi perfektno to je najbitnije ;D

Ja ga koristim vec 4 meseca i ne vracam se na semicu nikad vise. Nije ni sedmica losa, naprotiv.

Ја сам до јуче користио 8ицу, и било је баш доста багова. Дали је то било до игре или до система, коћега знати. Међутим данас сам инсталирао ориђиђи 8.1 па ћу јавити утиске

8.1 FTW evo vec 2 meseca korisim preso sam sa 7-ice i nema bugova, problema.

Ево данас сам играо два сата на 8.1 чини ми се да је много боље оптимизован него на 8. На 8мици сам стално имао багове, избацивање са сервера, избацивање када се пеомени мапа и слично. Ово су само први утисци, то не значи да ће и на 8.1 кренути да брљави

Dragons Teeth maps:

Propaganda
Waterfront
Urban Garden
Marketplace

Release dates:
Premium May 6th
Public May 20th

Final Stand maps (proposed names, not final yet):

Artic Research
Sub Base
Walker Factory
Titan

Release dates:
Premium Sep 2nd
Public Sep 16th

reddit//

Pozdrav svima :)

Vec neko vreme me muci ovaj problem,
http://www.dodaj.rs/f/22/tS/2xLas28G/untitled.png :/

Trenutni drajveri su 13.12. Mantel drajver je radio-seckao-radio.... ili freeze. Zato sam se vratio na oficijalni. Rade bolje, ali eto s vremena na vreme zamrzne multi i ovo mi iskoci :(.
PS: Svaki put skoro me izbaci iz igre posle nekog vremena.

Super je to sto oni izbacuju 3 DLC a ni na prvom nisu popravili, tj. ukljucili levolution. Toliko o tome...

no pain@

Probaj da reinstaliras directx.

Pera@

Koliko ja znam na "Silk Road-u" je trebala biti pescana oluja kao na Oman-u.Onda bolje sto nije ukljucen-levolution.

Vec sam to uradio. DX je up-to-date, a i videcu sad da se vratim na 13.11 beta 9.5 drajvere! Koliko se secam, oni su mi super radili ;).
Malo pre sam freeze dobio u igri (Deus EX HR), isti fazon kao BF4 samo bez DX. Tako da, vracam se na ove pa javljam....

no pain@

Probaj da reinstaliras directx.

Pera@

Koliko ja znam na "Silk Road-u" je trebala biti pescana oluja kao na Oman-u.Onda bolje sto nije ukljucen-levolution.

Pera@

Onda trazi da ti vrate deo novca. Jer si ti to platio a oni nisu dostavili.

Ili sledeci put kada ti daju 3 mape umesto 4 nemoj ni tada da se zalis...

Ne,ja kazem da je bolje sto nisu ukljucili "levolution",zato sto je ona oluja bezveze.

Do kraja,kad svi DLC-ovi budu izasli,bice ukupno 30 mapa.Mislis da je malo?

Mislis da ce biti puno dobrih knife and gun mapa?

Mislis-pistol/knife?Ima ih koliko hoces,u ovakvoj igri ima svega,jedino nema botova.Ustvari ima ih,ali u singlplejeru,gde im je i mesto.

Ostao gorgi sam protiv svih. Ali neda se jos uvek...

Poslednja izmena:
Izgleda da ce ovaj BF otici u istoriju brze nego sto se ocekivalo. BF3 je izasao krajem oktobra 2011. a poslednji DLC za njega je izasao krajem marta 2013, dakle proslo je 17 meseci od izlaska do poslednjeg dlc-a. BF4 je izasao pocetkom novembra 2013. a poslednji DLC je najavljen za sredinu septembra 2014, to mu dodje 11 meseci. Jesu li uspeli da pobede CoD u brzini napustanja starih igara?

Najbolje promenite ime treda u " zid placa i kuknjave " da imaju negde dragi bf fanovi da se isplacu ko ljudi. Nigde nisam video vise kuknjave nego ovde, dali 15 eura pa udarili na sva zvona cccccc. Muskarcine aka placipicke. Vreme je da se ne dolazi ovde i ne slusa ovo naricanje ovde, od silnih narikaca ne moze se disati.

Poslednja izmena:
Vrh Dno