Šta je novo?

Battlefield 4

Ideju za ovaj video mi je dao : TheSkillClinic

no sound prvi put za mene posle najnovijeg patcha. Nema sta, sve polako dolazi na svoje mesto, i oni kojima je igra radila dobro se izjednacavaju sa onima kojima nije :D

Sad posle ovog patcha imam problem sa memorijom, 8 GB imam ali ranije sam igrao bez problema, sad mi izbacuje poruku da sistem mora da pogasi servise ? Koristim Chrome ... nisam probao FF. Takodje juce primetan " massive fps drop " na najnovijim Mantle driverima ... i to dosta dugo. Koliko mi se cini po iskustvima po netu AMD ce morati da koriguje Mantle sa svakim novim patchem iz Dice-a, hebem ih mrljave.

Poslednja izmena:
Sad posle ovog patcha imam problem sa memorijom, 8 GB imam ali ranije sam igrao bez problema, sad mi izbacuje poruku da sistem mora da pogasi servise ? Koristim Chrome ... nisam probao FF. Takodje juce primetan " massive fps drop " na najnovijim Mantle driverima ... i to dosta dugo. Koliko mi se cini po iskustvima po netu AMD ce morati da koriguje Mantle sa svakim novim patchem iz Dice-a, hebem ih mrljave.

Zayebi mantle,sa 13.12 radi odlicno.

Nasao sam se u zestokom problemu , creva mi se obrcu po stomaku , dodjem i da PC izbacim u kantu za djubre , nisam mogao da igram BF4 nece pa nece . Vidim da jos neko imas probleme sa BF 4 do sada ih nije bili kod mene , ali od juce ne mogu da nastavim igru . Prosao sam onaj zatvor i ono makljazu u sneznim planinama , i kada krene spustanje zicarom , pogodi nas helikopter , mi se survamo u onu dolinu i posle posle trejlera igra senastavi pojavi se bel slika i ukoci se PC. Probao sam da smanjim podesavanja sa nisih na nise ali nece ap nece. Jer se neko nasao u problemu kao ja ili me zeza konfiguracija.

Jel original ili pirat ?? Ako je original idi na repair game u originu pa vidi kako ce raditi, ako i dalje zeza mozda ce ti pomoci neki iskusniji clan, a ako je pirat, sta da ti kazem skini drugi BF...

Sa piraytebuy 24 gb BF4

AJ budi fer pa ne smaraj ovu igru sa SP problemima. Budi musko kupi i igraj online ili gtfo od treda.

Tako je, diskusiju svesti na kačenje informacija koliki su update-i i na kačenje screenova sa assigment-ima.

Evo posto ste me dobro uputili u problematiku resio sam da odem da kupim legalnu verziju igre.

Ja sam prvo presao SP na istom piratu bez ikakvih problema, kasnije kupio original. Jel postoji mozda neki nas bf4 serv, da ne listam sad po svim stranicama? Ili generalno neki gde se okupljaju Srbi? Kupio sam ga jos pre Nove, ali sam ga igrao mozda 5 sati sveukupno, pa rekoh da se malo ozbiljnije zaigram u narednom periodu.

AA mine? Ovi klipani iz DICE-a se bas trude da olaksaju botovima da nabiju 1 k/d, nadam se da ce u sledecem patch-u da nam daju mogucnost da ugasimo i minimapu jer stvarno smeta i prekriva najbitniji deo :p

I tako ti ja predjem SP kampanju, nazalost morao sam jer odredjene misije otkljucavaju oruzja, a da me pitas sad ko je sa kim tu ratovao i zbog cega, veruj mi tesko bih mogao da ti objasnim xD

BF3 kampanja je mnogo zanimljivija I ima lepsu pricu... Al sto se bagova tice, meni igrica radi ko bog, ni najmanji problem, sinoc pikao metro, I bilo je cool :D sala zabava :))))

Mene danas ubi tenk kroz 5 metara kamenja.Zastava ispod brda na Kaspijanu,gadjao tenk i gunner me izrostiljao.Sklonim se iza stene da se malo obnovim(nadam se da Boris Lozac ne cita:d) i posle 5 sekundi bivam upokojen,znaci nisam se mrdao to vreme.Pomislih,verovatno je neko od 90% snajpera na mapi,kad na kill cam pokazuje tenk.Pre "smrti" isti tenk,sa njegove druge strane,dva puta prolazi RPG kroz njega sa 5 metara.Veoma iritantno,ne znas sta je problem: da 'l je haker,net kod,neki novi bag ili lose igras:).

^Killcam je izgleda bugovit. Zna prikazivati covjeka koji te nije ubio. Ja sinoc malo probao i svaki drugi put nema killcam.

Jos jedan no UI video. Ovaj put kopnena mapa:

Pocelo mi se desavati da kad zavrsim sa partijom i izadjem iz igre PC toliko uspori da je to nevjerovatno! Bukvalno nista ne mogu da radim u tom periodu, poslije nekog vremena se SAM vrati u normalu! WTF?!

Killaj je kroz task manager. Meni loading stoji kada izlazim iz igre.. kose bih čupao. Cak i sa alt f4.

I tako ti ja predjem SP kampanju, nazalost morao sam jer odredjene misije otkljucavaju oruzja, a da me pitas sad ko je sa kim tu ratovao i zbog cega, veruj mi tesko bih mogao da ti objasnim xD
Preko kampanje otkljucavas oruzija koja vec mogu da se otkljucaju igranjem MP-a.

M412 REX - Complete the first mission: Baku
Shank - Complete Mission 5: Kunlun Mountains
Machete - Complete Mission 6: Tashgar
P90 - Sacrifice Hannah
M249 - Sacrifice Irish
QBZ-95-1 - Sacrifice neither

Ne vidim ovde nista toliko bitno, da si se primorao da prelazis SP.

Poslednja izmena:
Zna li neko zasto mi neki unlockovani dodaci za oruzja (tipa 4x zoom for lmg) nisu upotrebljivi, tj prikazani su crveno u chooseru i ne mogu da ih selektujem?

Pero bre, brutalan video ^^:happy::happy::shock:

Nazad
Vrh Dno