gorgilije
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.03.2009
- Poena
- 845
Дада, баш то. Није ли мало срамотно то да се дешава?
^^Xfaktor je na platnom spisku DICE-a i EA, ne treba mu tek tako verovati. Kao npr kad "tick rate" proglasava nebitnim. A to sto serveri rade na 30fps/sec i jeste razlog loseg netkoda. Dok to ne poprave, mogu samo da krpe rupe na putu, sto i rade.
A to sto serveri rade na 30fps/sec i jeste razlog loseg netkoda.
Ne samo da sam ga pratio, vec sam najvise pratio bas njega dok se nije pojavila lista placenika EA, kad sam se unsubscribe-ovao. I ne, nikad nisam cuo da ima bog zna kakve kritike na racun BF4. Uvek je bio u fazonu - ima maaaaalo problemcica, ali sve ce to narod pozlatiti ne u jednom, vec u pola patcha. Evo uzmi za primer ovaj klip gore, rekao je 3-4 gluposti za 11 minuta. Da nije problem RR servera od 30MS (samo za to treba da bude inorisan nezavisno od drugih stvari, jer je to totalna glupost), onda "lepo je sto DICE sad prica sta radi, pre su bili zatvoreni u vezi rada na BF4 i to je zajednicu cinilo da se oseca napustenom...". Kao da je "zajednica" gomila devojcica osetljivih, neznih. Boli mene a i vecinu za njihovo javljanje/nejavljanje. Napravi igru da radi kako treba, nikakva saopstenja nisu potrebna. Ima tu jos toga, ali mrzi me da opet gledam klip
Cisto informativno, sta bi se desilo kad bi povecali ? Dal bi serveri uopste i mogli da podnesu load ? Meni se cini da to stoji na tankim nogicama i ako povecaju sve bi se urusilo ?
Za veci load iznajme se bolji serveri i problem resen.
Covek je samo procitao njihovo saopstenje
A evo jednog njegovog tvita odnedavno
https://twitter.com/rivaLxfactor/status/424017162584330240
Nece da se urusi nego ima da radi mnogo bolje, pod uslovom da DICE to uradi kako valja, a svi znamo kako to moze da se zavrsi...
Za veci load iznajme se bolji serveri i problem resen.
Da dobijemo bar 60 tic rate servera mojoj sreci ne bi bilo kraja, a mani kao CS:GO 120+
Ne znam kako je Bf4 napredniji od Bf3 kad je destrukcija osakacena poprilicno u odnosu na prethodni naslov
Od kada je lvl destrukcije pokazatelj kvaliteta naslova ?
fingon82 Dao je jucer DICE izjavu:
Tickrate
Players have been asking whether the tickrate – how often the server will update the game world – in Battlefield 4 will be higher in the future. Though we haven’t got any immediate plans to increase the tickrate at this moment, we are exploring the possibilities of raising the tickrate on specific servers.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari