Šta je novo?

Battlefield 4

To oružje je za pješadije jednako koliko i stinger.

Sad sam odigrao dve partije, da vidim kakav je taj Oman i šta sve već i u obe partije je bukvalno bar 80%, ako ne i 85% ljudi držalo snajp i smrdelo u šteku. Još Hardcore server, pa ne prikaže odakle si ga zabo. Kako sam alt f4 slatko lupio.

Probao SA, sve mogu da razumem al mi nije jasno zasto na svakoj mapi mora da bude gunship...

Tek sam sada otkljucao Staff Shell za tenka, ono nije normalno koliko je op. Koliko kapiram to je zamisljeno da se koristi protiv pesadije, je li tako? Ja ni jednog pesadinca ne mogu da ubijem na nacin na koji unistavam vozila, da se granata lokuje u toku leta. Ali zato rastura tenkove, ifv, helije... Bag oruzije.

The Smart Target Activated Fire and Forget (STAFF) Shell

Ameri i njihovi akronimi... -.-

Update punkbustera rjesio soundloop.

Nego da li imate FPS dropove na SA DLC-u ? U jednom momentu je padalo na 27 pa na 30. Vecinom tjeram preko 60 FPS ali padaju na nekih 50, 40 itd. Dropove nemam na ostalim mapama (nisma ih igrao nakon puštanja DLC-a).

Ono sto mi je jaaako zanimljivo, identicni dropovi kao u BF3. Koje opet nemam u četvorci. Četvorka mi leti. Niej valjda da su importovali i dropove sa starim mapama.. hehehhe.

I probao sam zadnje nvidia drivere, nema promjena, i onako mi je cpu usko grlo ali zaboravih Toši vidjeti da li teksture trepere iz zraka pa provjerim opet.

AS mape kidaju. Nakon 1000 sati igranja, zabava. Muka mi od njih jeste. Mozda se isticu od losijih BF4 mapa. Novi dodatci su osvježenje. Caspian moze da se konstantno vrti u loopu. Zid je ipak zanimljiv jer imaprolaza, pogotovo flenkanje kada prodjes ispod vode te zatvaranje kapije tenkovima.

Moze biti gusto za US stranu kada je slabiji tim ali mislim da bi svejedno slabiji tim bio stjeran na A i B zastavicu i da nema zida. Ali istina, otezava izlazak US vojnika bez danjeg.. trebali su napraviti jos koji prolaz.. ako nista skroz oko zida pa kome se ide.. neka ide. Dobri su tornjevi na zidovima. Moze se dobro iskoristiti. Ne govorim o nekom kampanju ili snajpanju vec izvidnica za prelazak na drugu stranu zida a ujedno i spamanje po protivničkoj ekipi.

Metro klasika. I sa dodatnim prolazima, grudvanje. Vec planiramo da ga maknemo sa servera. Eventualno staviti locker radi promjene ali isto je šamaranje na obe mape.

Gameplay firestorma je isti. Mapa je ljepša ali meni mnogo tamna.. sumrak nekakav, oblacno. To me smara.

Sve u svemu moja preporuka za DLC samo je jel.. kontraverzno, ko se koliko zasitio mapa koje dolaze. Imama osjecaj da c emeni brzo dosaditi zbog vec pomenutig, igranja na njima dvije godine, ali eto, ako nista, sada su zabavne.

Poslednja izmena:
Vratio sam drajvere na 332.21, nisam primetio ta treperanja tla sa visine, bar ne u tolikoj meri kao sa novim drajverima, možda malo kad vozim A10 i gledam kroz tv ali nebitno.

Poslednja izmena:
Instalirao ponovo mantle,i metro mi sad ne puca.Ali mi secka,ono mikro-seckanje,koje narvira.Makar cu otkljucati F2000,pa ako i sa Dx-na 14.1 bude zezalo nesto,vracam se na stabilne 13.12!

Мени 14.1 раде одлично али само на дх, мантле убија са микро сецкање.

Djaba ..opet soundloop dva puta u desetak min.

Koje smece od igre,pa ne mogu ni story zavrsiti,uvijek mi se igra freeza na istom mijestu.
Mislim da je šesta misija,trebam da dodjem do Old Town,unistim sa c4 ona dva oklopna vozila i kad trebam proci dalje igra se samo zaledi.
Zadnji put u zivotu da dam pare za Dice igru,nikad vise na ovom svijetu i planetu.

Tek sam sada otkljucao Staff Shell za tenka, ono nije normalno koliko je op. Koliko kapiram to je zamisljeno da se koristi protiv pesadije, je li tako? Ja ni jednog pesadinca ne mogu da ubijem na nacin na koji unistavam vozila, da se granata lokuje u toku leta. Ali zato rastura tenkove, ifv, helije... Bag oruzije.
Cek onda da ti kazem i trik pa da vidis tek onda koliko je op. Puknes prvo staff ili obican pa nastavis da klikces dok napuni za sledeci metak i kad ispalis sledeci onda brzo stisnes F da promenis na obican ili staff (zavisi sta si prvo ispalio). Tako posle prvog single pucnja imas po dve granate odjednom svaki sledeci put ako nastavis sa kliktanjem dok puni cev.
Nije sam staff shell toliko problem koliko ovaj bug/glitch koji ce kazu da isprave sledecim patch-om negde na prolece verovatno.

Zbog tog sam i ja prinudjen da koristim staff jer ne mozes da prezivis ako sretnes tenkistu koji najverovatnije koristi ovaj glitch. Nego za Caspian sam prebacio na thermal i hmg pa sta bude jer ne vidim pesadiju na vreme, mine i slam kace na svim prolazima koji su oiviceni malim zidovima i vozilima pa nema sanse da ih vidis. Ima toliko objekata na mapi da to nije normalno. Napunili su mapu bespotrebnim glupostima, kutije i svakakav otpad tako da je voznja tenka skoro nemoguca. Ovaj reaktiv je skoro beskoristan.
Nego necu da se zalim sto su upropastili tenkove, bar su oslabili i avione i heli da ne siluju, ali sam se malo razocarao u novi Caspian. Ispade da je Golmud najbolja mapa za vozila.

Koliko su lepse mape u BF3 nego ovde. A pogotovo lepse izgledaju originalne nego iz ovog DLC-ja. Firestorm mi je bila omiljena, ovde je ruzna do zla boga. Mislim, nisam probao, ali po skrinovima bih mogao da zakljucim.

U pravu si tosons za mtreperenje koje se vidi sa visine ...Doslo je sa ovim driverima....Iskreno ne smeta mi mnogo ali bi trebali to da isprave....Postovacu im na forum....

Koliko su lepse mape u BF3 nego ovde. A pogotovo lepse izgledaju originalne nego iz ovog DLC-ja. Firestorm mi je bila omiljena, ovde je ruzna do zla boga. Mislim, nisam probao, ali po skrinovima bih mogao da zakljucim.

Imam bukvalno obrnuto misljenje (na osnovu SS-a). Pogotovo mi se svidjaju modifikacije na Metro mapi, ona gomila suta koja malo zaklanja pogled na sporedni hodnik kod B zastavice.

Jedino je Metro malo bolja u BF4 nego BF3, sve ostale su bolje u BF3

Sredili su izgleda onaj "patrol boat" kako se vec zove,sada u SA,ne prolazi onako kroz talase dok se krece,sto je izgledalo bezveze,kao sto je na Paracelu,nego lepo klizi po talasima.Odlican je potez sto su ih uveli na Oman,dosta pomazu US strani,jel do sada ta strana je jedino imala helishe za brzo prebacivanje a i one male camcice koji nisu sluzili nicemu.A zbog oluje helishi vise nisu toliko nadmocni,posto ne vide nista,jedino gadjaju ono sto je spotovano.

Cek onda da ti kazem i trik pa da vidis tek onda koliko je op. Puknes prvo staff ili obican pa nastavis da klikces dok napuni za sledeci metak i kad ispalis sledeci onda brzo stisnes F da promenis na obican ili staff (zavisi sta si prvo ispalio). Tako posle prvog single pucnja imas po dve granate odjednom svaki sledeci put ako nastavis sa kliktanjem dok puni cev.
Nije sam staff shell toliko problem koliko ovaj bug/glitch koji ce kazu da isprave sledecim patch-om negde na prolece verovatno.

E sada sam probao ali mi ne radi na nacin na koji si ti opisao. Ja prvo opalim npr. Staff, pa presaltam na Sabot, opalim i tek onda kada promenim oruzije imam 2 granate odjednom.

Na Caspian takodje mora thermal, od onoliko trave, drveca i objekata se slabo uocava pesadija. Retko igram sa tenkom tu, dosta je frustrirajuce ako ne kampujes i izigravas artiljeriju. Kao pesadinac je situacija nesto bolja jer ni tebe ne mogu tako lako da uoce :).

Firestorm je odlicna. Osim nekako tamnije okoline sve je isto kao u BF3. Od skoro sam krenuo da igram sa tenkovima i ta mapa mi se najvise svidja u SA. Ima dosta otvorenog prostora i ostavlja puno mogucnosti za flankovanje. Tu je i fina kolicina zaklona gde mozes da se sakrijes i na miru popravis tenk.

Oman, sta znam. Nisam je voleo ni u BF3, malo mi je retardiran spawn point kod Amera. Pescana oluja je dobra stvar, bas menja tok borbe. U jednoj partiji smo na pocetku razvalili protivnike, mislio sam da ce partija zavrsiti za 10ak minuta ali cim je pocela oluja oni su nas rasturili. Snajperi su na pocetku svuda ali dok traje oluja ne moram da se brinem.

Metro odigrah par puta. Ima novih prolaza ali nista se u sustini nije promenilo. I dalje je to klasican krkljanac samo sto sada ima vise mesta gde se stvara usko grlo. Tok partije je obicno isti, zauzmu se po jedna-dve zastavice na svakoj strani i onda pocinje napucavanje gde pobedjuje tim sa manje retarda koji ulecu sami kroz neki prolaz. Odigrah ga samo kako bi otkljucao F2000 mada vidim da sam se dzabe mucio. Ni u Bf3 mi nije nesto narocito lezala, uvek sam birao AEK za cq borbe ali tek sada f2000 nema smisla uzimati.

Poslednja izmena:
I ja koristim 971, ranije sam koristio F2000. Po podacima na netu veci recoil ima F2000, ali bih mogao da se zakunem da AEK ima znatno veci recoil. Imam preko 2000 kill-ova s oba, tesko da se varam

koje je najbolje assault oruzje za mid range u bf4?

Poslednja izmena:
Au, ovde se zali na los "netcode" igre, a danas i juce upalio novi COD, pa ono je za plakanje tek...

Au, ovde se zali na los "netcode" igre, a danas i juce upalio novi COD, pa ono je za plakanje tek...

Otkad je pa COD merilo za bilo sta?To je pravo pravcato smece od igre gde ne moze cak ni da se nisani zbog uzasnog mouse acceleration

Pobogu pa kako nije merilo? Evo samo ovde u temi sam saznao (iz pouzdanih izvora) da je BF4 totalna kopija te igre, a da ne spominjem i druge moderne igre, dakle, sve se uporedjuje sa COD ili je zapravo COD. Uglavnom nema druge.

Pobogu pa kako nije merilo? Evo samo ovde u temi sam saznao (iz pouzdanih izvora) da je BF4 totalna kopija te igre, a da ne spominjem i druge moderne igre, dakle, sve se uporedjuje sa COD ili je zapravo COD. Uglavnom nema druge.

Pa uporedjuje se sa COD-om u negativnom kontekstu koliko sam ja primetio, i ljudi imaju pravo sto se tice toga.
A ovi sto hvale COD nikad nisu ni igrali ni COD MP ni Bf3/4 MP...

Nazad
Vrh Dno