Šta je novo?

Battlefield 4

Gulf je sxxxe i to zesce, ovaj " fast spawn vehicles " ne nesto naj*****nije, jednostavno u svakom momentu igre previse vozila. Gulf se u Bf3 moze igrati ali ovde nikako + tome dodas one *****e snajpere i dobijes kompletan SM uzitak. Caspian i Fire su ok ali ove 2 mape Metro i GUlf ce da idu na X za biranje servera. Ono sto je dobro je sto vise mapa da se razbije monotonija.

Pa neigraj na "fast spawn vehicles" serverima,a i snajperi vise ne postoje kad pocne oluja.Mislim ima ih,ali mnogo manje,zbog toga sto se nista nevidi.A ona izgleda jako brzo krene,juce sam igrao na 1200 t serveru,mislim da nije cifra pala ispod 1000,oluja je vec pocela.Bar da je kao na Paracelu,kad tiketi padnu na oko 350,da onda pocne.

Nezavisno dal je sam server podesen ili ne, na toj mapi se po defaultu brzo spawnuju, generalno u igri se prebrzo spawnuju zato se tako i trose lako.

Da li umišljam ili su zaista Second Assault mape manje od Bf3 verzija? Nekako su mi zastave previše blizu... Kao da su uradili scale down mapa za oko 25-30%. Na Gulf mapi mi je najizraženije...

Caspian je fin, ali mnogo šaren. Mogli su da smanje tonalitet boja. Ako su već hteli jesen, mogli su da stave boje kao u zadnjem bf3 dlc-u.

Nisu manje,iste su.Cini ti se.Nego na Oman-u,ona oluja,brate unisti mapu,nista se ne vidi.Posle zavrsene partije treba mi pauza da odmorim oci.Od jedne od najboljih mapa u BF-u napravice da ljudi nece moci da je igraju.Samo da oluja pocinje kasnije,oko 400 t do kraja,bilo bi bolje.

Da li umišljam ili su zaista Second Assault mape manje od Bf3 verzija? Nekako su mi zastave previše blizu... Kao da su uradili scale down mapa za oko 25-30%. Na Gulf mapi mi je najizraženije...

Caspian je fin, ali mnogo šaren. Mogli su da smanje tonalitet boja. Ako su već hteli jesen, mogli su da stave boje kao u zadnjem bf3 dlc-u.

Glupo pitanje ali da ti nije manji FOV u BF4 ? Pa ti je vizualno mapa manja. Odnosno, objekti su bliže.

Nisu manje,iste su.Cini ti se.Nego na Oman-u,ona oluja,brate unisti mapu,nista se ne vidi.Posle zavrsene partije treba mi pauza da odmorim oci.Od jedne od najboljih mapa u BF-u napravice da ljudi nece moci da je igraju.Samo da oluja pocinje kasnije,oko 400 t do kraja,bilo bi bolje.

Meni pocinje da lici kao da postoje "elementi" u samom DICE-u koji sabotiraju igru. Mislim... tesko mi je da poverujem da developer koji pravi BF naslove deceniju ili vise moze da napravi Air Superiority mode koji se zavrsi pre nego sto poletis dva puta, ili pravi takve greske k'o sa Oman mapom i olujom. A jos manje da one fore sa crash igre kad se spawnujes kao gunner, vec je popravljeno, na tenka i IFV. :trust:

Caspian je odlican, tajni podvodni prolaz je pobjedio! :d
Oman mapa je odlicna samo su mogli odraditi da pjescana oluja (ona koja je bila namjenjena za Silk Road) pocne malo kasnije a ne skoro odmah na pocetku meca...
Firestorm nije losa ali mi se nekako cini ruznija nego u BF3.

I meni se cine sve ove mape za nijansu manje nego u BF3, pogotovo Firestorm, FOV mi je 90.

P.S. Cini mi se da su poceli da stede na svemu, smanjili su obim eksplozija(to se posebno dalo primjetiti u mapi Guilin Peaks kada se na jednoj zastavici unisti ostava municije/eksploziva, prije zadnjeg patcha ta eksplozija je bila impresivna!), zvuk je prilicno lose odradjen (oruzja pogotovo), male mape a zauzvrat se "isprsili" sa 499532 kamuflaze, 2196 nozeva, dogtags sa medvjedima, ajkulama i jedno 70000 lobanja! (fale samo sareni fag jednorozi)

Takodje su okrenuli oruzje na drugu stranu (3D prikaz oruzja u customize meniju) poslije ovog DLC-a, zasto ne znam!

Poslednja izmena:
Ja cim sam video na sta lici Caspian kad je bio onaj XboX One BF4 turnir, znao sam da ce da useru ovaj DLC.
Na stranu sto je Oman pravljen za oklopna vozila (IFV) narocito, koji su u BF4 potpuno beskorisni...

Pa gde su beskorisni,ja vise volim da sednem u IFV,nego u tenk.Stavim mu onaj TOW missile,i retko koji tenk me pobedi u 1 na 1.Dobar je Caspian,dobar,njega nisu zeznuli,Oman su zeznuli sa onom olujom-samo da je malo "odloze" da kasnije tokom partije pocinje,bilo bi bolje.Vidim na forumima ljudi vec ***** zbog te oluje.Firestorm je po meni najmanje promenjena mapa,samo je sad mnogo tamnija,onako prljavija,kao da je sva od nafte.Metro nisam probao.

Pa gde su beskorisni,ja vise volim da sednem u IFV,nego u tenk.Stavim mu onaj TOW missile,i retko koji tenk me pobedi u 1 na 1.Dobar je Caspian,dobar,njega nisu zeznuli,Oman su zeznuli sa onom olujom-samo da je malo "odloze" da kasnije tokom partije pocinje,bilo bi bolje.Vidim na forumima ljudi vec ***** zbog te oluje.Firestorm je po meni najmanje promenjena mapa,samo je sad mnogo tamnija,onako prljavija,kao da je sva od nafte.Metro nisam probao.

Kako nisu beskorisni kad je splash damage nikakav i pesadinca 2x moras da pogodis u telo da bi ga ubio. Sa IFV-om mozes da dobijes samo onog tenkistu koji veze nema sa zivotom
A i tenkovi protiv pesadije su nikakvi da ne pricam da 2x moras tenkom da pogodis heli da bi pao (???) a jos ti je municija ogranicena...

Poslednja izmena:
Pa dobro,ja onda samo nalecem na tenkiste koji nemaju veze sa zivotom.A i nekoliko helija sam oborio iz prve.Bas me cudi.

Pa dobro,ja onda samo nalecem na tenkiste koji nemaju veze sa zivotom.A i nekoliko helija sam oborio iz prve.Bas me cudi.

IFV protiv tenkiste sa dobrim loadoutom (staff shells etc) nema ama bas nikakve sanse i tu nema sta da se diskutuje.
Tenk protiv tenk sa staff shels nema snase a mani ifv.
Heli tenkom mozes da oboris samo ako je vec ostecen jer jedan pogodak pravi 90 damage, valjda...

Ljudi gde ima da se uzme posebno Second Assault?(a da nije u pitanju origin)

nema jos, jer se Second Assault juce izasao samo sa premium korisnike. Poseban Second Assault ce moci da se kupi za 2 nedelje.

Mape su dobre. Nisma ni ocekivao da budu lose. Caspian pokvaren sa ganšipom. Ljudi nas skidaju kao snajperom. Grafika je ljepša. Oman, BF3 all over again. Nije losa mapa, nije n iprije bila ali ..ista kao i prije. Oluja je fin efekat ali.. igrao sma je brate mili dvije godine.

Caspian sada ima finih dodataka sa D zastavicom i ostalim prolazima. JEsenska tema mi je super. Zid onako.. promjena u svakom slucaju.

Tenkovi su za mene zvanično mrtvi. Gomila željeza koju niko vise nece da koristi. Izadjes iz baze i dva lika sa onim aimbot raketama te mogu srediti bez da ih lociras. Vidno je bilo na samome startu igre da ce to raditi ali aimbot RPG kako li se god zvao je najvece djubre koje sam vidio u miltiplayer gejmingu u svom životu. Neka je nasramotu ko je god zaduzen bio za implementaciju. Te rakete ne da lokaju same a ti opali u zvjezde ako treba, vec se to isto djubre nalazi i na tenkovima i taj isti odron od oružja nema balistike, nema pada rakete.

Metro kao metro. Ima vise prolaza pa ima manje gužve na stepenicama ali eto.. farma se na njemu dok se F2000 ne otkljuca. Poslije cem oda vidimo jer se ipak donekle moze timski organizovati kada se pozelimo rokanja do besvjesti. Firestorm dobra ali kao i oman, BF3 iznova.

I ne mogu ni da zamislim u glavi ideju:

"Znate sta, u novom BF naslovu cemo specijalno ubaciti mape iz proslog battlefielda. Mape koje su ljudi igrali pune dvije godine. Sigurno ih zele igrati i naredne dvije godine.." mislim, ko koga ovdje trolla ? Stavi BF4 na low i BF3 na low i prebacuj me sa BF3 na BF4 konstantno sa Oman mapom i ja se u trenutku necu skontati koju igru igram. Toliko su iste.

Nije ovdje vise stvar ni novca ni da te neko muze ni otima pare. Evo ti pare, evo ti jos na.. nosi !.. Ali mi daj brate pristojnu igru koju cu igrati naredne dvije godine. Kad ljudi placaju 15€ mjesecnu pretplatu za XY naslove, mogu i ja dati 40€ za premium ed. da šiljim kako treba dvije godine.. ali mi daj novu kompletnu igru a ne redizajniranu staru. Koje razočarenje.. ccc.

Ja koliko vidim niko se previse ne zali sto je dobio iste mape kao u proslom bf! Sto je stvarno tuzno pomalo, ali polako sve vise i vise gluposti ste spremni da progutate od DICE-a. Ne smem ni da pomislim sta ce jos da smisle za BF5.

Znaci razvlace se mape od BF2...

Hejt vam je pomutio razum, nema nista lose u tome ako su mape dobre, a jesu.. Kao da kazes za simulaciju voznje, brate tu sam stazu vozio sto puta, daj asfaltirajte neku novu.. Ili CS:GO da je izasao bez ijedne stare mape? pa ne bi bilo 20 igraca..

Poslednja izmena:
Nikako nije isto, te staze postoje u stvarnosti a dice moze da napravi sta god smisle. Ali ocigledno ne zele da uloze ni malo truda u svoje igre. A i sto bi kad mogu da recikliraju iste stvari iznova i niko se ne buni... Da li stvarno mislis da je bolje igrati dobru mapu kroz 3 igre, ili da se potrude pa da naprave dobre mape za sve 3 igre?

Samo znam da i dalje posle vise od decenije, ne mogu da dam sansu novim CS mapama.. a tako misli i 99% igraca. Uopste ne vidim nista lose da se kroz nove verzije provlace i stare proverene mape..

Nisu toliki problem mape u BF4, vec gameplay je postao skoro kao u CoD.
Skoro da nema recoila, zvuka, fizike, destruction smesan.
Waste of time od igre.

Dokle vise sa ovim nebuloznim argumentima o COD-u?

@cufi

Pa pazi, niko te ne tera da kupis ovaj map pack, tako da ne znam sta je problem pa makar mape i bile kompletno iste kao ranije. I kao sto Boris dobro kaze, pogledaj samo Kanter, iste mape se godinama vrte pa se tamo niko ne pravi problem o istom "contentu"...

Ja licno mislim da je genijalno da se najbolje BF3 mape ubace u BF4. Cak mislim da bi jedan DLC i u petici jednog dana trebao da sadrzi najbolje mape iz 3. i 4. , i da to postane tradicija.
Nego, ko misli da nema recoila u BF4, nek igra malo sa AEK 971

Poslednja izmena:
Nije problem uopste u starim mapama, te 4 mape nikako ne smetaju, naprotiv. Pa bolje sto su dali Caspian i Oman,moje dve omiljene mape, nego da su dali neki DLC kao mape iz CR, pa da se slabo igraju. Od vanila mapa iz bf4 ja jedino mogu da igram Zavod, uvek i da mi ne dosadi. Nazalost, tako je, ako od cele igre ostane jedna mapa,koja postane vrhunska.Iz bf2 to je Oman,iz bf3-Caspian i do sada u bf4-Zavod,mada ima jos tri DLC-a da izadju.Jos da su Valparaiso mapu ubacili...fantazija!

Pitanje ko ima Nvidiu i kako mu igra radi sa novim drajverom? Kada letim i sa visine pogledam dole vidim da pojedini zemlje mi flikeruju tj trepere, da li je tako i kod ostalih?

Kad smo kod starih mapa, ja bih se usrao od srece kad bi obradili Warlord i Ghost Town iz BF2 SF :d

Soundloop... ima li kakvo rješenje da radi? Svima nam kreša. Sinoc desetak puta neovisno o mapi. Deinstalirao realtek drivere i koristio usb zvučnu, isto.

I razlika izmedju servera: Ranked i official.. koja je ? Da li samo u tome sto na official ne mozes mjenjati tikete ili.. ?

Poslednja izmena:
Vrh Dno