Šta je novo?

Battlefield 4

Mozda je i neki novi bug?
Sada igram,i u chatu se jedan lik isto zali,a meni se jos jednom to desilo.

Vidim dosta se ljudi zali na performanse poslije najnovijeg patcha... Ovi iz Digitalnih Iluzija se bas nameracili da skroz s*ebu ovu igru :)

Vidim dosta se ljudi zali na performanse poslije najnovijeg patcha... Ovi iz Digitalnih Iluzija se bas nameracili da skroz s*ebu ovu igru :)

Sad ce da useru sa perf. pa ce da izbace mantle koji ce da perf vrati na staro a korisnici ce da vicu VAUUUU 45 % improvement :d

I dalje nema fix za crosahair koji nestaje...

Uninstall efekat ce uskoro da bude! :d

Da li neko ima cf setup i naravno igra bf4 ? Interesuju me utisci kako radi .

Nisam primetio da mi je nesto skinuo. Jel moze negde da se vidi kada sam odradio update? mada mi pri proveri pise bf4 is up to date.

Cim se ulogujes na origin on to automatski odradi, ako nisi bas pazio a imas dobar net moguce da je proslo sve za par minuta.

Pa ako je up to date onda je to to . Skida se samo prilikom pokretanja Origina ...

WOOOOOOOOOOOOOOOOOW! Kakav patch! Kakve promjene! Trava se sad pomjera i nema vise ruzicaste boje za rank 110 na score tabeli! WOOOOOOOOOOOOW! Svaka cast DICE, ovo se cekalo duuuugo!

Do sada mi je povlacio updata kada hocu da upadnem na server, nikad sam, al sigurno je skinuo onda.
Ja sam se nadao da rese problem sa dve kutije za municiju tj perk koji ti daje dve kutije, al i dalje posle svake partije moram da izadjem i ponovo udjem na server da bi mi radio taj perk :/

Mislim da je ovo rekord. 30 cheatera za 2 sata:

Ajd nesto pozitivno, meni igra solidno bolje radi posle pathc-a, 2 mape gde sam imao najvise lagovanja sada rade dosta glatkije, radi se o Zavodu i Shangaju, nisam gledao frame rate posto to nema toliko veze, jenostavno je stabilniji frame reate i nema padova. Odmah sam imao 30% bolji skor u sve 3 partije :)

@perafilozof
Prodao neko glupim klipetama novi hack, a oni alavi pa navalili kao majmuni. Mamicu im, sa svih strana i meridijana ih ima.

Mene stvarno zanima koji je to mentalni sklop, sta je tu zanimljivo, gde je satisfakcija kada si "prvi" a varas?

Mene stvarno zanima koji je to mentalni sklop, sta je tu zanimljivo, gde je satisfakcija kada si "prvi" a varas?
Ja zato nisam ni kupio BF4 ovaj put!Jednostavno ne mogu da podnesem cinjenicu da kada igramo onako timski i trudimo se da budemo bolji od onih drugih,postoji neko u mom timu ili drugom koji koristi cheat-ove!To me ubija u pojam,a ne zelim da se nerviram zbog toga!Danas ima cheat-era u bilo kojoj multiplayer igri i to se jednostavno ne moze iskoreniti!

******.png
nekoliko puta mi se desilo danas ,ako je ovo ishod novog patcha onda u t__ p____ materine i igra....

Pogledajte prilog 133121
nekoliko puta mi se desilo danas ,ako je ovo ishod novog patcha onda u t__ p____ materine i igra....

Meni se dešavali često pre ovog novog patcha, nisam igrao od kada je izašao ali problem sam rešavao tako što isključim Origin pa ga ponovo pokrenem i sve posle radi normalno (ovo "normalno" uzeti sa rezervom pošto se ipak radi o Battlefield igri :) )

Mislim da to dosta zavisi od servera. Na nekim serverima nema sanse da udjem ako je pun, cekam u redu i krene join i izbaci me sa to porukom.
Na drugim serverima nemam taj problem. Srecom banovali me na tom serveru na kom sam igrao skoro mesec dana. Odgovaralo mi sto je samo silk road i ima 2500 tiketa, ali zato sam morao da cekam kada bude manje od 60 igraca da bih usao.

A citera tek ima u bf3, retko se desi da se zavrsi partija, a da ne upadne neki mamlaz. I to su bas ocigledni, vidi se iz aviona aimbot.

Poslije patcha "Battlefield 4™ has stopped working" mi je sve cesce! Ovo je nevjerovatno!

Evo sad bas gledam taj aimbot, a I wallhack, I to na YT-u, mislim stvarno, ono gore od CS citova, pise gde su svi, on pukne jedan metak i samo headshotovi, i zato je meni cudno da neko na 800-1200tiketa na 64 igraca u metrou ili lockeru nakupi 100 i vise ubistava(ne kazem da nije nemoguce, ali opet, ne moze to veliki broj ljudi), a tek na velikim mapama da ne pricam. Pa kakav je taj punkbuster kad nikoga ne moze da uhvati (uhvati jednog od sto, I to ako ga u***e, kao danas otprilike xD). I onda se ja mislim dal sam ja toliko ocajan ili me ovaj vidi iza zida ili nekog vec zaklona... Sta da se radi, ko zna da li ce se to srediti, ali bolje biti posten pa igrati i zabavljati se sto je osnovna namena ove igrice, pa dokle doguras, nego varati samo da bi imao "statistiku" kojom mozes da se hvalis (samo nzm kome, devojke ne verujem da vole da cuju k/d odnos ili tako nesto), po meni je to cisto da se vidi sta si uradio do sada...

Nazad
Vrh Dno