Šta je novo?

Battlefield 4

Da, ali mi se nije desavalo kada podignem Ikonicu origina da mi pise da sam "you are offline" znaci nije do servera nego origina.

Haha pa ovi likovi nisu normalni nikako, svaki njihov patch ovu napacenu igru sve vise i vise zakopava! Samo naprijed, sudbina Westwooda vas ocekuje :whip:

Haha pa ovi likovi nisu normalni nikako, svaki njihov patch ovu napacenu igru sve vise i vise zakopava! Samo naprijed, sudbina Westwooda vas ocekuje :whip:

Ne znam za vas, ali meni je ovaj patch sredio neke stvari, manje mi secka, brze ucitava, I generalno utisak je bolji, nijedan "battlefield has stopped working" I tako te stvari...
Mozda da probate Outcome, ja ga koristim zbog ruske verzije BF4, al posto on simulira origin, bez problema pokrecem I BF3 koji je Multilanguage, tako da probajte, nista vas ne kosta, naravno pokreni igru sa Battleloga, a iz Origina logout, pa ako neko proba neka javi utiske, tj dal se nesto poboljsalo ili je sve po starom ;)

Ja sam išao i preko Origina i preko Outcomea i nijedan problem nisam imao što se tiče diskonektinga ili krešovanja, ali baš nijedan. Jedino što mi ponekad pada FPS kad mu dune, to je jedino što meni smeta u ovoj igri i drago mi je što ne primećujem neke stvari koje neki primećuju.

ništa epohalno nije doneo ovaj peč, a koji će ne se zna. Ovo su samo flasteri za neku zakrpu koja treba da usledi ali čini mi se pre negoli se pojavi novi DLC. I dalje ja nevidim neku drastičnu razliku između bf3 i bf4 stim da mi BF3 leti dok ovaj sa nekim medijum podešavanjima tako tako. Probao sam na high podešavanjima FPS mi ide preko 90, 112 ali se strmoglavi na 50, 60. Da bih to predupredio ja korisitm uključen vsinc i sa njim imama stabilnih 60 FPS ali i dalje mi je nekako troma igra.

Jedna eksplozivna kompilacija :

Sta tacno moram da uradim da bi dobio air burst za UCAV?

[youtube]9D1uZ7av6CY[/youtube]

ništa epohalno nije doneo ovaj peč, a koji će ne se zna. Ovo su samo flasteri za neku zakrpu koja treba da usledi ali čini mi se pre negoli se pojavi novi DLC. I dalje ja nevidim neku drastičnu razliku između bf3 i bf4 stim da mi BF3 leti dok ovaj sa nekim medijum podešavanjima tako tako. Probao sam na high podešavanjima FPS mi ide preko 90, 112 ali se strmoglavi na 50, 60. Da bih to predupredio ja korisitm uključen vsinc i sa njim imama stabilnih 60 FPS ali i dalje mi je nekako troma igra.

Troma je zato sto laguje, od trenutka dok kliknes da ispalis metak dok igra registuje da si nesto hteo, pa pocne da racuna trajektoriju, pa posalje na server, pa isti shvati da si ti pucao, prodje dovoljno vremena da onaj na koga si pucao ode negde daleko i jos tebe upuca iako na tvom ekranu je bio okrenut ledjima kad si ga roknuo u vugla.

Toliko puta mi se desio mutual kill ili da neko ostane na 0 healtha (WTHF?) da nije normalno. S druge strane posle patcha jeste bolje, radi brze, jedino sto neki serveri i dalje kuliraju i nece da se konektuju...

Mare Ostane i do 25% helta a pise onome drugom 0%. Ocito random info odnosno 0.

Ljudi hocu da kupim ovu igru, al me zanima jel su ispravljeni svi bagovi ili da jos malo sacekam da ispeglaju igru pa da je onda uzmem?

Zalim boga sto sam kupio ovo ******+premium.

I posle silnih podesavanja , i na low imam cesta seckanja/Stuttering i pored 80 i kusur fps-a, i naravno svaki put u presudnim trenucima.

Uz BF3 sam stvarno uzivao i to na high podesavanjima i pored onih bagova koji su vremenom ispravljeni, ali ovde, samo frustracije. Da i ne nabrajam sve gluposti koji se vez izrecene ovde na prethodnim stranama.
Ozbiljno razmisljam da prodam kljuc ako uopste i moze, ali mislim da uskoro necu vise imati zivaca za BF4....

Sta tacno moram da uradim da bi dobio air burst za UCAV?

Koliko se secam treba da ubijes 15 ljudi bombarderom. Malo sam se namucio, ali zato vredi svaku paru :)
Steta sto ne snimam, mogao bih da napravim dobar mix. Nesto me zezao dxtory, svaki put mi je obarao bf4, moram ponovo da probam.

Jel ima neko problem veceras da ne moze da se spawnuje posle smrti? Probao dva servera i isti problem

Da , ja. Ali kako ti pise u batllelogu udate PB i reseno. Bar kod mene.

http://www.hardwarepal.com/battlefield-4-ruined-dice-one-life/

Dice Is Not Up To The Task Is there any hope for this game to be saved, since the way this is going the light at the end of the tunnel is fading as the days goes by. Servers still have a shameful 10 tic rate, there is still black screens after you respawn (if you manage to respawn, that is) and now a new arsenal of bugs that is coming by yours truly, DICE. We at the office couldn’t wait for this game to get released, we actually promoted it by giving away free copies to our members and fans. We benched it in order to provide feedback to DICE and the Battlefield community about the current state of the game when it comes to optimization. We even gave DICE some slack, as did most of the other battlefielders, since we are used to it and there isn’t much you we can do.
/[/url]

Nemam igru ali citajuci komentare ne verujem kakvo je ovo unazadjeno go*no od igre u odnosu na BF3... Kako je krenulo uskoro ce biti navala kljuceva za 1000din ali ni to im namerno ne dam ;)

Resenje je krajnje jednostavno, igrajte BF3 i BC2 i manite se nerviranja oko ovog smeca od igre.

Mene samo zanima koliko ce vas kad vidi neki hype trailer za bf5 opet spremiti parice unapred :D

Ja sam dao 35evra za igru, sprzio nekih 100h, trenutno mi je dosadila, Planiram da igram opet ako srede makar pucanje da radi kako treba.

Ja sam takodje dao 35eur ali za ceo paket, sto ce reci I premium, I igrica se bar sto se mene tice isplacuje, igrao sam je oko 15-tak sati I nisam imao vecih problema, samo sam imao manje probleme kada je trebalo da se patchuje na sa engleski jezike jer imam rusku verziju :p Jeste, desi mi se I da me ponekad izbaci sa servera, samo kaze something went wrong, ali to se desi na svaku 10-tu partiju tako da se ne bunim, nije da branim igricu, ima jos mnogoo mesta za poboljsanja, ali nije bas toliko smece...

Vrh Dno