Glenn
Čuven
- Učlanjen(a)
- 16.07.2008
- Poena
- 575
Zasto je i ovako skrnav Bf4 bolji od BF3 jeste " spoticanje ", na usrxxxxim mapama u Bf3 zapnes za maramicu u bf4 toga nema ... Ne moram ni da pogodim neprijatelja al ako na svakom metru treba da zapnem o opuska onda hebes igru. Covek kad predje sa bf3 na bf4 oseti se free like a bird.
Laž. Igra vrišti: izbrši me. Gomila frustracija.. jucer sastavim klip od X njih koje su se samo jučer desile, samo eto.. neuspjeh da ga izrendam. Hitbox je tako dobro radio u BF3 da sam znao reloadat pusku prije ispisa da je čovjek mrtav, spominjao sam. Ovdje, pa sad, kako kad': www.youtube.com/watch?v=m0VeYErzMDM
Spoticanja, ona i bez njih, identična su BF3 jer je ista igra. Ista mehanika i isti engine za fiziku.
Na prste jedne ruke mozes nabrojati stvari koje su bolje tipa spectator mod radi čitera i slicno..
A kada sam vido BC2 zum in zum aut bug sa optikom. Da ne povjeruješ: http://www.youtube.com/watch?v=-lGEnri0I3M&feature=youtu.be
I dodatno tome ljudi kvare igru kampovanjem po krovovima na relativno dobrim mapama. Kako su samo to "banovali" sa karkanda gdje si se mogao popet na 2-3 krova pa su oni koji bi visili gore vjerovatno i izbjegavali istoimenu mapu. Ovdje ..svi na krovu!
BF3 i sada ima bagova i gličeva ali je ispeglanija deset puta. Dodaj tome da ono sto valja u BF4 je identično BF3, suvisan je svaki komentar.
Imam premium edition, imamo svoj sverver sa dodatnim čajna mapama, igra se preko skajpa svaki dan.. tesko da se jos tome mozes dodatni nesto da bi igra bil u punom cvatu, ali.. ne ide.
Poslednja izmena: