Šta je novo?

Battlefield 4

Zasto je i ovako skrnav Bf4 bolji od BF3 jeste " spoticanje ", na usrxxxxim mapama u Bf3 zapnes za maramicu u bf4 toga nema ... Ne moram ni da pogodim neprijatelja al ako na svakom metru treba da zapnem o opuska onda hebes igru. Covek kad predje sa bf3 na bf4 oseti se free like a bird.

Laž. Igra vrišti: izbrši me. Gomila frustracija.. jucer sastavim klip od X njih koje su se samo jučer desile, samo eto.. neuspjeh da ga izrendam. Hitbox je tako dobro radio u BF3 da sam znao reloadat pusku prije ispisa da je čovjek mrtav, spominjao sam. Ovdje, pa sad, kako kad': www.youtube.com/watch?v=m0VeYErzMDM

Spoticanja, ona i bez njih, identična su BF3 jer je ista igra. Ista mehanika i isti engine za fiziku.

Na prste jedne ruke mozes nabrojati stvari koje su bolje tipa spectator mod radi čitera i slicno..

A kada sam vido BC2 zum in zum aut bug sa optikom. Da ne povjeruješ: http://www.youtube.com/watch?v=-lGEnri0I3M&feature=youtu.be

I dodatno tome ljudi kvare igru kampovanjem po krovovima na relativno dobrim mapama. Kako su samo to "banovali" sa karkanda gdje si se mogao popet na 2-3 krova pa su oni koji bi visili gore vjerovatno i izbjegavali istoimenu mapu. Ovdje ..svi na krovu!

BF3 i sada ima bagova i gličeva ali je ispeglanija deset puta. Dodaj tome da ono sto valja u BF4 je identično BF3, suvisan je svaki komentar.

Imam premium edition, imamo svoj sverver sa dodatnim čajna mapama, igra se preko skajpa svaki dan.. tesko da se jos tome mozes dodatni nesto da bi igra bil u punom cvatu, ali.. ne ide.

Poslednja izmena:
:D Cuj " laz " Kako moze osecaj da bude laz, sinoc sam opet igrao bf3 sa drugarima i mada sam kupio premium tesko da cu je ikad vise upaliti, jurim nekog i moram vise stalno da mislim na space taster onda ****m ti igru. Ima toga u Bf4 ali na vecini mapa trcis bez problema i razmisljanja osim o onom najbitnijem a to je upucavanje. No ovako cemo, ja uninstall bf3 a ti bf4 i odlicno ;)

Najbolje da ne igrate nista :banana::banana::banana:

Laž. Igra vrišti: izbrši me. Gomila frustracija.. jucer sastavim klip od X njih koje su se samo jučer desile, samo eto.. neuspjeh da ga izrendam. Hitbox je tako dobro radio u BF3 da sam znao reloadat pusku prije ispisa da je čovjek mrtav, spominjao sam. Ovdje, pa sad, kako kad': www.youtube.com/watch?v=m0VeYErzMDM

Ne vidim u cemu je problem, igra kasni mozda sekund, sto je zanemarivo.. Jednostavno ovo je akcioni fast paced run gun, trci-pucaj zabava, i uopste ne dozvoljavam sebi da razmisljam o takvim sitnicama te mi nije jasno da tako nesto moze kvariti fun..

O cemu ti. Vise od 50% metaka je u torzo. Niti jedan hit reg, niti 1% ne fali covjeku.

Nisan lut zbog recoila ali je pucano pojedninacno gdje 80% metaka pogadja sredino. Ti gledas poziciju nisana na najvisem kcku. Nije full auto. Fulao pošteno jesam, pogotovo pred kraj radi veceg recoila od suppresovanja ali je najmanje 10 metaka poslato direktno u metu.

a62de99eed5994861391b54fc72c360f.jpg

Poslednja izmena:
keep going

TrollsC.jpg

BF3 i sada ima bagova i gličeva ali je ispeglanija deset puta.

Pa kad je izašao BF3 a kada BF4? Imali su vremena da ispeglaju igru. I BF4 ispeglati pa će pred izlazak BF5 biti igriva isto koliko i BF3. A onda kada budemo krenuli sa BF5 kukacemo kako je ocajno odradjena i bagovita i prizivati BF4.

A *** zbog takvih stavova je i prihvatljivo posltalo da igra bude u ovakvom stanju. A usput su svi progutali da plate pre izlaska igre full igru i sve dlc-ove unapred, koji su btw cak i skuplji od full igre :smash: Ali dobro opet ista prica kad izadje jos gori bf5, svi plate sve u fullu pa kuknjava... Mada vidim sad se hvali bf3, koji je i sam bio krs od igre. Ali ovaj bf4 ipak prevazisao sva ocekivanja.

Poslednja izmena:
To ti i ja pričam. Bf3 je bio krš ali nakon dosta vremena doveden je na igriv nivo. Isto će biti i sa BF4 jer se suštinski radi o istim igrama. Ali sada je BF3 pojam za neku optimizovanost što nikako ne odgovara istini. Treba uporediti kakve su igre bile na njihovom izlasku i tu ima vrlo malo razlike izmedju trojke i četvrorke. I nema nikakvog razloga da sumnjamo da će slična situacija biti i sa BF5.

Za DICE i EA nema opravdanja šta nam prodaju. Ako je ovo poluproizvod onda neka nam naplate i polovinu cene.

A *** zbog takvih stavova je i prihvatljivo posltalo da igra bude u ovakvom stanju. A usput su svi progutali da plate pre izlaska igre full igru i sve dlc-ove unapred, koji su btw cak i skuplji od full igre :smash: Ali dobro opet ista prica kad izadje jos gori bf5, svi plate sve u fullu pa kuknjava... Mada vidim sad se hvali bf3, koji je i sam bio krs od igre. Ali ovaj bf4 ipak prevazisao sva ocekivanja.

Znam da je kap u okeanu ali samnom su zavrsili. Sto bi rekli Ameri "fool me once..."

BF3 je bio na novom engineu i imao je veliki skok u odnosu na stari BC2. Opravdanja nema za probleme ali je bio zabavniji i sa njima u odnosu na tužnu FPS konkurenciju. Donjeo je dosta noviteta.

BF4 ne da je nova ogra, identicna je trojci a u nekim stvarima je korak u nazad. Tome nema opravdanja za probleme ako su redizajnirali postojeci proizvod. Pogotovo po pitanju mehanike kretanja/fizike i njene ispeglanosti. Kao placeholder.

I da.. da ironije bude veca, opet placamo poluproizvode jer drugi ni to ne prave. FPS multi žanr je mrtav.

imao je veliki skok u odnosu na stari BC2.

U cemu je bio skok ? I sad je BC2 bolja igra od BF3, n=bolji hit reg, bolje mape ... Jedino je graficki losija ali sve ostalo je bolje cak i rush mode je nenadhebiv i za bf3 i bf4.

To jednostavno nije tacno. Bolja fizika, bolja mehanika, bolja grafika, bolji gamepla, 64 igraca, više vozila, bolja hit detekcija i tako dalje i tako blize. Mislim da je to jasno ko dan.

Druga stvar, BC2 je rush only igra. Mape su bile SAMO za rush. CQ mape su debeli meh.. Pljuvati BF3 jer CQ mape nisu dobre u rush modu kao BC2 mape koje su opet ponavljam samo za rush nema mjesta. Odnosno CQ na BC2 je kao RUSH u BF3... i tačka. Ja sam rush player i zbog loseg rush moda u BF3 i igram CQ ali BC2 je dva sprata nize ispod BF3 u mnogo cemu. Takodjer zanemarivati grafiku u koju gledas citavo vrijeme gdje je veliki pomak u odnosu na BC2 kao sto je mizeran BF4 u odnosu na BF3 se ne iskljucuje ali jel.. uvjek ostaje pljuvačuna.

Da ne spominjem kakav je BC2 bugfest. Nema vise bagova količinski ali ima onih desetak koji se ponavljaju. Zaista mi se ne da vise ponavljat jer se godinama prica o BC2. BF3 jeste mozda nakon 2 godine ispeglan. BC2 nije nikada i osnovni bugovi su ostali. Bacom bombu i ostanu sam oruke ili spomenuti zoom in zoom out i sa vozilima i sa svim puškama su bugovi za bete a ne igre stare 4 godine.

Sa druge strane, samostalno gledajuci je BC2 odlican naslov koji ima prirodnije kretanje vojnika i ako nema "vise zglobova" od BF3 ili BF4 kampanje ali je gotivnije. No i njega bih prije igrao nego BF4 koji jednostavno smara.

Poslednja izmena:
Ma daj bf3 je imao bugova ne zna im se broj. A isto tako je bila nezavrsena igra. Covek lezi u pronu upao u zid, samo mu glava viri iz zida. Teleport dok vaultujes preko bilo koje prepreke, a za to vreme si neunistiv, samo zbog toga sam zaginuo bezbroj puta u bf3. Pa mrtva supresija i random devijacija. Pa u jednom trenutku je bio bug sam m26 massom, dok nisu izbacili patch posle nekoliko meseci. A to sto su ubacili vise vozila i aviona je samo minus iz razloga sto balans nije postojao...

To jednostavno nije tacno. Bolja fizika, bolja mehanika, bolja grafika, bolji gamepla, 64 igraca, više vozila, bolja hit detekcija i tako dalje i tako blize. Mislim da je to jasno ko dan.

Druga stvar, BC2 je rush only igra. Mape su bile SAMO za rush. CQ mape su debeli meh.. Pljuvati BF3 jer CQ mape nisu dobre u rush modu kao BC2 mape koje su opet ponavljam samo za rush nema mjesta. Odnosno CQ na BC2 je kao RUSH u BF3... i tačka. Ja sam rush player i zbog loseg rush moda u BF3 i igram CQ ali BC2 je dva sprata nize ispod BF3 u mnogo cemu. Takodjer zanemarivati grafiku u koju gledas citavo vrijeme gdje je veliki pomak u odnosu na BC2 kao sto je mizeran BF4 u odnosu na BF3 se ne iskljucuje ali jel.. uvjek ostaje pljuvačuna.

Da ne spominjem kakav je BC2 bugfest. Nema vise bagova količinski ali ima onih desetak koji se ponavljaju. Zaista mi se ne da vise ponavljat jer se godinama prica o BC2. BF3 jeste mozda nakon 2 godine ispeglan. BC2 nije nikada i osnovni bugovi su ostali. Bacom bombu i ostanu sam oruke ili spomenuti zoom in zoom out i sa vozilima i sa svim puškama su bugovi za bete a ne igre stare 4 godine.

Sa druge strane, samostalno gledajuci je BC2 odlican naslov koji ima prirodnije kretanje vojnika i ako nema "vise zglobova" od BF3 ili BF4 kampanje ali je gotivnije. No i njega bih prije igrao nego BF4 koji jednostavno smara.

porkkanakuljetus.gif

Novi patch!260 MB.

Jan 13 PC Game Update Notes

-Various fixes for improving general stability
-Fixed a memory leak issue occurring after level shutdowns, which could result in a out-of-memory crash in longer play sessions
-Additional fix for the “sound loop” deadlock when running High/Ultra graphics settings
-Added a warning for using Legacy AMD drivers that were out of date
-Fixed a player feedback timing issue where blood was appearing before other damage indicators, and before damage was actually done
-Fixed a bug where players’ rank icons on the scoreboard would not be updated
-Fix for Asian users unable to start Battlefield 3 and Battlefield 4 on Windows 8.1
-Normalized repair rates across all vehicles
-Fixed problem with killer health in kill card not being correctly updated (showing 100% health even though the soldier was hurt)
-Fix for friendly marker not always showing when needed to, resulting in players shooting team members
-Fixed a bug where a Main Battle Tank Coaxial HMG ammo box was occasionally blocking the driver’s camera
-Increased damage by 25% for the Stealth Jet 20mm cannons.
-Stealth Jets now have more similar handling attributes to each other. F35 & J-20 are slightly more agile, Su-50 is less agile.
-Attack Jets now have more similar handling attributes to each other, and all 3 are now slightly less agile than earlier
-Fixed camera glitch when switching weapons while moving in crouch
-Fixed an occasional bug where players could experience intermittent engine sound dropouts when driving wheeled IFVs
-Fix for player spawning under the map when deploying on Lancang Dam
-Fixed flickering in map and minimap on Rogue Transmission and Operation Locker

Poslednja izmena:
Pos***** im se na patch bas!
I dalje nema fixa za ono sto ne valja, lag i hitdetection!

Postoji li danas neka FPS MP igra koja zapravo nagradjuje igrace koji imaju dobre reflekse?!?

Poslednja izmena:
Kada će da poprave ono drljanje HDD nakon učitavanja igre. Tačno da nemam SSD ali sa običnim HDD kad se učita igra HDD nastavi da radi (učitava) još ... za to vreme me dva puta ubiju :) zbog laga. AV isključen svi apdejti isključeni jednostavno treba neko vreme da se igra učita potpuno, dok u BF3 treba neko kratko vreme da bi učitao igru ali kad je konačno učita onda je to to i nema da opet nešto drlja po HDD i nema lagovanja. Teram BF4 sa medijum podešavanjima.

Poslednja izmena:
Vreme je da predjes na neki brzi hdd definitivno .

Pos***** im se na patch bas!
I dalje nema fixa za ono sto ne valja, lag i hitdetection!

Postoji li danas neka FPS MP igra koja zapravo nagradjuje igrace koji imaju dobre reflekse?!?

Red Orchestra, Shootmania, Counter Strike, Tribes Ascend...

Jel se 0 health-a racuna kao smrt,ili sta?
Izrokao sada lika,on se okrene,pumparica u glavu,i ja dole.
Vidim,nastavlja da igra sa 0.

Mislim da je ta glupost bila i u BF3.

Nazad
Vrh Dno