Šta je novo?

Battlefield 4

Ako vam treba Premium za 20 Evra, imamo pouzdanog dobavljaca. :)

Jesi odradio kupovinu ?? Kako ti se cini, meni ja maksimalno izasao u susret za sve :)

Nego, posto sam tek poceo da igram BF4, koje mape preporucujete, a koje da izbegavam (imam I china rising dlc tako da I te mape dolaze u obzir)...

Jesi odradio kupovinu ?? Kako ti se cini, meni ja maksimalno izasao u susret za sve :)

Maksimalno korektno na zadovoljstvo obe strane. A stvarno je dzabalesku za one koji hoce da nabave premium.

Meni se iz osnovne igre najvise svidja Hainan resort i to zbog attack boat. :)

Paracel Storm je odlicna mapa. Od ostalih : Rogue Transmission i Golmud Railway.

Maksimalno korektno na zadovoljstvo obe strane. A stvarno je dzabalesku za one koji hoce da nabave premium.

Meni se iz osnovne igre najvise svidja Hainan resort i to zbog attack boat. :)

Malo sam se istripovao kad reče da mu dam User/pass od Origina, rekoh " 'de me skemova?" Al' je onda dodao da može i TeamViewer, pa mi bi lakše. :d

Znaci Paracel Storm da cepam I tu Rogue Transmission, a mape iz kine cu da probam posle :) Za sada sam ozbiljnije probao Siege of Shanghai, ali iskreno, mapa je prevelika za pesadiju, bar meni, osim ako nema svih 64 igraca, e onda I da prodje nekako...

@Sympathy Chan dada I meni se to desilo, ja mislio ko zna sta ce da radi, ali kao sto si rekao, cim je spomenuo TViewer meni je laknulo, bar mogu da vidim sta radi :D

Kako mi je danas na jednoj partiji padao FPS nenormalno, a igrao sam na serveru sa 16 igrača. Sad rekoh daj da opičim jedan sa 64, ono radi normalno i ostale partije radiše normalno. Više ne smem ni sa grafikom da se bakćem, nego ću je stavim na low, pa nek se beje. Čas mi radi normalno na high, pa onda na low imam 1FPS dok gledam u pod na praznom serveru. Doduše, poslednjih dana se dooosta popravilo.
Nisam ja sad neki iskusan BF igrač, ali meni je igra sasvim okej za ubijanje vremena. 2-3 partije dnevno, puna kapa. Samo danas ispizdeh, server 16 igrača, TDM, 10 snajperista.

Kako mi je danas na jednoj partiji padao FPS nenormalno, a igrao sam na serveru sa 16 igrača. Sad rekoh daj da opičim jedan sa 64, ono radi normalno i ostale partije radiše normalno. Više ne smem ni sa grafikom da se bakćem, nego ću je stavim na low, pa nek se beje. Čas mi radi normalno na high, pa onda na low imam 1FPS dok gledam u pod na praznom serveru. Doduše, poslednjih dana se dooosta popravilo.
Nisam ja sad neki iskusan BF igrač, ali meni je igra sasvim okej za ubijanje vremena. 2-3 partije dnevno, puna kapa. Samo danas ispizdeh, server 16 igrača, TDM, 10 snajperista.

Na kojim serverima igras, da igramo zajedno (imam te u prijateljima na origin-u, ja sam [DonM]hjslmnjk, username mi je shit, kad sam pravio account na origin-u, tada mi je trebao samo zbog FIFE, I naravno ko ce da pamti security question :d), ili bilo ko drugi nek me doda pa da cepamo, kad sam vec uzeo igricu malo da cepam sa domacim igracima :D

Ti, sine, svaki sekund si mi na oridžinu iskakao, čas igra Bf, čas ne igra, :d Džojnuj se ti kad 'oćeš ili iskoči na Betllogu na četu, ja ne palim Origin da mi ne bi prebacio na ruski slučajno ponovo.

Ti, sine, svaki sekund si mi na oridžinu iskakao, čas igra Bf, čas ne igra, :d Džojnuj se ti kad 'oćeš ili iskoči na Betllogu na četu, ja ne palim Origin da mi ne bi prebacio na ruski slučajno ponovo.

Zato sto mi se nesto zesce izbagovao, nije hteo da mi udje u MP, a u SP najnormalnije, I nece baksuz I nece, samo ucitava (izgleda da sam lose odradio patch sa cjs-keys), onda sam uradio repair, I nekako je proradio I na ruskom I na engleskom, I sada radi ko bombona :d
E pa dobro, onda sutra da opikamo koju partiju, iskocicu ja na battlelogu :D

Za praznicnu atmosferu dupli poklon od mene:

Bas sam se lepo naigrao sa vama juce. Pogotovo prva mapa je bila apsolutni win. Ne igram cesto u timu, i stvarno je mnogo mnogo bolje i lakse tako. :)

Ne mogu igrati vec drugi dan : You were disconnected from EA Online (1). Sta se desava?!

BTW...Mir Boziji, Hristos se rodi! :)

I meni se to isto dešava. Uspeo sam u par navrata da uđem u igru ali čim bih izašao i pokušao da uđem u neki drugi server pojavljuje mi se ta poruka.

Evo, sad mi meni neće da se prikači ni na jedan server iz nekog razloga..

EDIT: Na neke servere hoće, na neke neće..

Poslednja izmena:
Nekada i meni stavno pukne film posle ovakvih stvari:
Sa 94 helta na 70 pa direktno na 0. A sto je njemu izaslo 5 litara krvi iz glave on ima 100HP-a.

da li još ima premijum da se uzme za 20E i kako?

Uplatiš mu na račun, upališ TeamViewer i on ti aktivira. Neće da daje kodove jer tako možeš da kažeš kao "ne radi kod, daj mi drugi".

Kao sto sam ranije napomenuo, sigao je treci video serijala Squadwork Teamwork:

I onda se pojavi neki hardcore gamer i kaze nam da je sve ok, da je problem do nase konfiguracije, a ne do same igre. Ili da su krivi svi ti trouglici...

Davno smo apsolvirali da je igra pokvarena i da se ceka popravka, tvoje jadikovke to nece ubrzati.

Pitanje koliko je problem do igre a koliko do servera na kojima se igra. Ako je server loš ne možeš ni očekivati da ti igra radi kako treba. Nije da branim dice ali nije sve samo do softvera.

Poslednja izmena:
EA/Dice odredjuju ko moze biti server provajder a i sav softver za servere oni takodje prave tako da je krivica do njih i u tom segmentu.

Ali mislio sam da smo apsolvirali da je igra bagovita do bola.

Vrh Dno