Šta je novo?

Battlefield 4

Mozda bih ga i ponekad igrao kad ne bih mesao svoje i neprijatelje jer plavi trouglici nestaju iznad saboraca. Sve ostalo je okej.

Jos kad bi neko skapirao da to nije nista 'muski' i da se ja ne lozim zato sto se zove HARDCORE, moze da se zove i double rainbow, jednostavno bi trebao da bude jedini mod, sve mu bukvalno ide u korist, oni mitovi sa supportovima koji leze sa bipodom i stekaju se (znaci lol, nijednom to jos nisam video) su vrh..
Osim mitova i lupetanja, jos mi niko nije prodao verodostojnu reklamu zasto je Normal mod bolji..

Zato sto *****i saigraci ne mogu da te ubiju, a ubijaju sto slucajno sto namerno. Cim nemas killcam znaci ne mozes da proveris da li te je ubio neki cheater sto uopste nije mala stvar. Oruzja su balansirana za za Normal mod a ne za HC i zato svakve gluposti mogu da se dese. Ja sto sam probao da igram HC tu je stekanje samo tako, jer niko nece da pogine od jedno metka...Prijateljska vozila mogu da zgaze isto skroz(ne) namerno i gotovo je nemogu ce da raaspoznajes saigrace od neprijatelja jer manje vise svi furaju isti camo...

Poslednja izmena:
@ milos

Kako ja sad to da protumacim osim da nikad nisi igrao lol, kakve kamuflaze, tvoji imaju trouglice, neprijatelji nemaju.. i stekaju se SAMO snajperi, sto je i ok..

Jedino sto bih preuzeo iz hardcore moda je ukidanje ''regenerative health", ostalo sve ostavio kao u normal modu.

Igrao sam HC mod i u BC2 i BF3, i uvek je ista prica.

- 90% igraca bira reacon klasu - 1hit=kill
- Ne treba ni da nisanis jer je spray and pray efikasniji ( 1 metak od pistolja u dupe i mrtav si )
- Team killer trolovi koji su prisutni u skoro svakoj partiji
- Ponekad je tesko da razgranicis ko je iz tvog tima a ko nije

Medjutim, postoje dva moda, postoji izbor. Ne razumem zasto nas drug Boris mora da troluje vec 150 strana kako mu nije jasno zasto neko igra normal mod umesto hardcore moda. Usput ispadne ( takav utisak od njegovih postova dobijem ) da svi koji igraju normal mod su najobicniji tupsoni, dok je on neka visa rasa.

Takodje, cini mi se da ne moze da skapira da Battlefield nikada nije tezio realizmu kao ARMA ili neke druge igre. To je kao da ja sada kupim CoD i kukam zasto je sve tako brzo, zasto igra nije realnija itd.

Kako nikome nije smetalo sto nema hardcore mod-a u BF1942/BF Vietnam/BF2/BF 2142/Bad Company 1...

@ milos

Kako ja sad to da protumacim osim da nikad nisi igrao lol, kakve kamuflaze, tvoji imaju trouglice, neprijatelji nemaju.. i stekaju se SAMO snajperi, sto je i ok..

Postoji kasnjenje od sekundu-dve pri pojavljivanju trouglica, kad ne mozes da znas da li je igrac tvoj ili nije. Ako pucas najebaces, ako ne pucas opet ces najebati i sta je tu aman zabavno? Kazem ti probao i batalio. Koliko me je samo puta u vazduh digla neka budala iz tima koja je htela moj tenk. U samom pocetku u Bf3 mogao si cak da lociras friendly vehicles sa javelinom i da ih rokas i trolujes do besvesti.
BTw, sta bi sa ostalim razlozima koje sam naveo? ;)

Jedino sto bih preuzeo iz hardcore moda je ukidanje ''regenerative health", ostalo sve ostavio kao u normal modu.

Igrao sam HC mod i u BC2 i BF3, i uvek je ista prica.

- Ne treba ni da nisanis jer je spray and pray efikasniji ( 1 metak od pistolja u dupe i mrtav si )

Medjutim, postoje dva moda, postoji izbor. Ne razumem zasto nas drug Boris mora da troluje vec 150 strana kako mu nije jasno zasto neko igra normal mod umesto hardcore moda. Usput ispadne ( takav utisak od njegovih postova dobijem ) da svi koji igraju normal mod su najobicniji tupsoni, dok je on neka visa rasa.

Takodje, cini mi se da ne moze da skapira da Battlefield nikada nije tezio realizmu kao ARMA ili neke druge igre. To je kao da ja sada kupim CoD i kukam zasto je sve tako brzo, zasto igra nije realnija itd.

Kako nikome nije smetalo sto nema hardcore mod-a u BF1942/BF Vietnam/BF2/BF 2142/Bad Company 1...

ukidanje regenerative health za vozila je ok dok za pesadiju nije. uspori sve. dobijes situaciju kao na hc kad igraca pogodi neka frljoke i onda se on kao velikomucenik sakrije u cosku kuce i ceka da neko dodje i baci mu medic. pola partije im prodje u osluskivanju srca i gledanju u zamagljen ekran. samo vicu medic medic:)

edit: stekanje snajpera ok? pa nije ovo bc2 gde su reconi imali svrhu: bacaju artiljeriju na vozila na ulazu baza, pa ih ili uniste ili nateraju na povlacenje...ciste pesadiju na ulazu, unistavaju vozila sa c4. oni aktivniji reconi su isli prvi pa bacali dronove. mnogo smislenije nego u b3 i bf4. sta sada rade snajperi. vise po zgradama i stavljaju c4 ispred lifta da ih neko ne bi slucajno uznemirio

Poslednja izmena:
"Probao sam Armu3 10min al me smara, delete local content, svidja mi se ovaj novi COD sa vozilima ali HC mod jer je realniji."
Borise i ja kad igram Need for Speed ja podesim tezinu na super hard.

Skroz netacno, ima recona da, al sve vise ima servera koji ih ogranicavaju, tipa dva po timu..

Ozbiljno.. Opet, jedini mod/igra u kom se to smatra nenormalnim..

Opet totalno netacno, nemoj da ulazis u liniju vatre ko pravi pajser pa neces da gines od svojih, znam da je to nesto o cemu ne moras da vodis racuna pa onda gines ko patka kad probas hc..

PA? Uostalom ne vidim sta je tesko da pucas u one koji nemaju nista iznad glave..

Postoji arkada i zaebancija, a postoji i granica kad to preraste u budalastinu, ne trazim Armu ali malo zdravo-razumske doze realnosti nije na odmet?

Koliko znam nije bilo regeneracije healtha za vozila i pesadiju? Ne znam..

Postoji kasnjenje od sekundu-dve pri pojavljivanju trouglica, kad ne mozes da znas da li je igrac tvoj ili nije. Ako pucas najebaces, ako ne pucas opet ces najebati i sta je tu aman zabavno?

To je bag u BF4 koji se desi jednom u 15 partija, opet nije strasno jer cim pogledas u pravcu tog igraca/nanisanis, pojavi se trougao, pa jedino ako si na ACID-u i imas ultra pojacane reflekse, moze da bude problem..
Ostalo sto si nabrojao nije vredno bilo odgovaranja :) Ne znam kako kill cam pokaze cheatera, a opet ponavljam, nema namernog timskog ubijanja.. jos jedan mit.

okay.jpeg

To sto milos84 kaze je istina. Borise sta 1/15 bgm meni 14/15 je to slucaj. A dok covjek nanisani i provjeri dali je to tvoj covjek, vec si na zemlji.

Mozda bih ga i ponekad igrao kad ne bih mesao svoje i neprijatelje jer plavi trouglici nestaju iznad saboraca. Sve ostalo je okej.

Jel to bag ili feature? :D

Kako me to nervira, koliko puta sam ubio svog igraca, refleksno!

Normal mod je ultimate cool mod, point & shoot ka crvenim trouglovima! Go go go! :d
Ma dajjjj...

Poslednja izmena:
hahaha nalupao se covek za sva vremena..hahah

Ne razumem zasto nas drug Boris mora da troluje vec 150 strana kako mu nije jasno zasto neko igra normal mod umesto hardcore moda. Usput ispadne ( takav utisak od njegovih postova dobijem ) da svi koji igraju normal mod su najobicniji tupsoni, dok je on neka visa rasa.

Spomeni mu seriju Arrow, da vidiš kako roka. :p

Boris je jedan veoma zanimljiv lik. Do pre par godina nije hteo ni da prismrdi PC-u kao gaming masini, uzdizao PS3 u nebesa i smatrao da su svi PC gameri tupsoni. Sada je postao veci PC gamer od prosecnog PC gamera, jer igra BF na HC serverima a mi ostali, koji ne igramo smo tupsoni.

U sustini, lik mora da troluje, bez obzira na temu. Ako se za nesto zakaci onda ce da svoje uzdize do nebesa a druge da spusta. To bi psiholozi nazvali kao kompleks vise vrednosti.

Ne troluje on, ozbiljan je. Sad sto ima malo cudne stavove to je drugo...

U sustini, lik mora da troluje, bez obzira na temu. Ako se za nesto zakaci onda ce da svoje uzdize do nebesa a druge da spusta. To bi psiholozi nazvali kao kompleks vise vrednosti.

To tako deluje jer ja volim da se 'svadjam' kad znam da sam u pravu :) Odustanem kad me neko ubedi u drugacije, i nikad nemam problem da kazem "u pravu si, priznajem", ali ne mogu da prihvatim glupe odgovore kao sto su "support lezi i ceka u cosku", "tvoji te ubijaju iz zabave", naravno da na takve postove ne mogu da iskuliram..

To tako deluje jer ja volim da se 'svadjam' kad znam da sam u pravu :) Odustanem kad me neko ubedi u drugacije, i nikad nemam problem da kazem "u pravu si, priznajem", ali ne mogu da prihvatim glupe odgovore kao sto su "support lezi i ceka u cosku", "tvoji te ubijaju iz zabave", naravno da na takve postove ne mogu da iskuliram..

Znaci skontao sam skroz tvoju retoriku:
kad se nesto retko desava, to se u stvari ne desava...
Kad se nesto vrlo cesto desava to se kod tebe vrlo retko desava, a i kad se desi ti to jedva primetis a i vrlo brzo brzo zaboravis, jesam li u pravu? :)

Poslednja izmena:
Sta je ovo, ranije sam imao po pedeset servera sada jedva dva-tri?

edit; I naravno, jedan od tih servera gde sam imao "srecu" da upadnem puca uz sound loop :d.

Poslednja izmena:
Citiracu jednog clana foruma koji me je odusevio sa svojim postom I koji je totalno u pravu sto se svega tice

Smesni ste svi vi sa svojim stilovima/skilovima i ostalim diskusijama. Snajper-kamperi, sacmara-nubovi i ostale smesne fore :D svako igra kako mu se igra, za to je kupio igru. .

Ko voli HC nek igra I kraj price. Ja volim normal mode, ti volis HC, ok nema problema, ali nemoj nama koji igramo normal mode da tuvis u glavu kako ste svi vi koji igrate HC veliki skilovani igraci a mi koji igramo normal smo nubovi. Svako igra ono sto voli I sto je njemu drago..

Ae da nastavimo sad kao normalni ljudi I da vas pitam kako vam se svidja novi DLC ? tj one koji imaju premium. Ja iskreno I nisam nesto odusevljen novim mapama.

Sebi cete resiti mnogo muka ako ga samo ignorisete i igrate igru.

Meni samo ide na ***** što toliko ima smradova koji kradu vozila.

Ne mozes da budes u pravu (ni u krivu) za nesto sto je stvar ukusa. Inace, meni je HC mod OK.

Citiracu jednog clana foruma koji me je odusevio sa svojim postom I koji je totalno u pravu sto se svega tice

Hvala Kermite :) Slika za tebe :

lqgjwHu.jpg

:D

Nazad
Vrh Dno