Jos kad bi neko skapirao da to nije nista 'muski' i da se ja ne lozim zato sto se zove HARDCORE, moze da se zove i double rainbow, jednostavno bi trebao da bude jedini mod, sve mu bukvalno ide u korist, oni mitovi sa supportovima koji leze sa bipodom i stekaju se (znaci lol, nijednom to jos nisam video) su vrh..
Osim mitova i lupetanja, jos mi niko nije prodao verodostojnu reklamu zasto je Normal mod bolji..
@ milos
Kako ja sad to da protumacim osim da nikad nisi igrao lol, kakve kamuflaze, tvoji imaju trouglice, neprijatelji nemaju.. i stekaju se SAMO snajperi, sto je i ok..
Jedino sto bih preuzeo iz hardcore moda je ukidanje ''regenerative health", ostalo sve ostavio kao u normal modu.
Igrao sam HC mod i u BC2 i BF3, i uvek je ista prica.
- 90% igraca bira reacon klasu - 1hit=kill
- Ne treba ni da nisanis jer je spray and pray efikasniji ( 1 metak od pistolja u dupe i mrtav si )
- Team killer trolovi koji su prisutni u skoro svakoj partiji
- Ponekad je tesko da razgranicis ko je iz tvog tima a ko nije
Medjutim, postoje dva moda, postoji izbor. Ne razumem zasto nas drug Boris mora da troluje vec 150 strana kako mu nije jasno zasto neko igra normal mod umesto hardcore moda. Usput ispadne ( takav utisak od njegovih postova dobijem ) da svi koji igraju normal mod su najobicniji tupsoni, dok je on neka visa rasa.
Takodje, cini mi se da ne moze da skapira da Battlefield nikada nije tezio realizmu kao ARMA ili neke druge igre. To je kao da ja sada kupim CoD i kukam zasto je sve tako brzo, zasto igra nije realnija itd.
Kako nikome nije smetalo sto nema hardcore mod-a u BF1942/BF Vietnam/BF2/BF 2142/Bad Company 1...
- 90% igraca bira reacon klasu - 1hit=kill
- Ne treba ni da nisanis jer je spray and pray efikasniji ( 1 metak od pistolja u dupe i mrtav si )
- Team killer trolovi koji su prisutni u skoro svakoj partiji
- Ponekad je tesko da razgranicis ko je iz tvog tima a ko nije
Takodje, cini mi se da ne moze da skapira da Battlefield nikada nije tezio realizmu kao ARMA ili neke druge igre. To je kao da ja sada kupim CoD i kukam zasto je sve tako brzo, zasto igra nije realnija itd.
Kako nikome nije smetalo sto nema hardcore mod-a u BF1942/BF Vietnam/BF2/BF 2142/Bad Company 1...
Postoji kasnjenje od sekundu-dve pri pojavljivanju trouglica, kad ne mozes da znas da li je igrac tvoj ili nije. Ako pucas najebaces, ako ne pucas opet ces najebati i sta je tu aman zabavno?
Mozda bih ga i ponekad igrao kad ne bih mesao svoje i neprijatelje jer plavi trouglici nestaju iznad saboraca. Sve ostalo je okej.
Ne razumem zasto nas drug Boris mora da troluje vec 150 strana kako mu nije jasno zasto neko igra normal mod umesto hardcore moda. Usput ispadne ( takav utisak od njegovih postova dobijem ) da svi koji igraju normal mod su najobicniji tupsoni, dok je on neka visa rasa.
U sustini, lik mora da troluje, bez obzira na temu. Ako se za nesto zakaci onda ce da svoje uzdize do nebesa a druge da spusta. To bi psiholozi nazvali kao kompleks vise vrednosti.
To tako deluje jer ja volim da se 'svadjam' kad znam da sam u pravuOdustanem kad me neko ubedi u drugacije, i nikad nemam problem da kazem "u pravu si, priznajem", ali ne mogu da prihvatim glupe odgovore kao sto su "support lezi i ceka u cosku", "tvoji te ubijaju iz zabave", naravno da na takve postove ne mogu da iskuliram..
Smesni ste svi vi sa svojim stilovima/skilovima i ostalim diskusijama. Snajper-kamperi, sacmara-nubovi i ostale smesne foresvako igra kako mu se igra, za to je kupio igru. .
To tako deluje jer ja volim da se 'svadjam' kad znam da sam u pravuOdustanem kad me neko ubedi u drugacije, i nikad nemam problem da kazem "u pravu si, priznajem", ali ne mogu da prihvatim glupe odgovore kao sto su "support lezi i ceka u cosku", "tvoji te ubijaju iz zabave", naravno da na takve postove ne mogu da iskuliram..
Citiracu jednog clana foruma koji me je odusevio sa svojim postom I koji je totalno u pravu sto se svega tice
Meni samo ide na ***** što toliko ima smradova koji kradu vozila.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari