Oprosti, znam da si stariji od mene, ali moram da ti kazem da su ovo planetarne gluposti. Borba razvodnjena, prazne baze? Pa sta si ti igrao ***? Ne nego treba da bude "ko koga stigne krstacu mu digne", cevi i hodnici. U tome je i razlika izmedju Battlefielda i slicnih koji imaju mape malo vece od sahovske table.
Ma neka je slican I super mariu, koga briga, kazem samo da su male mape. Ne voli svako da se napucava u komsiluku od vrata do vrata, ili da trci kroz metro stanicu. Ako vec imamo avione, helikoptere, tenkove itd, onda ne vidim poentu da sve to ubace u 1km kvadratni I da se svi tu vrte.
Oprosti, znam da si stariji od mene, ali moram da ti kazem da su ovo planetarne gluposti. Borba razvodnjena, prazne baze? Pa sta si ti igrao ***? Ne nego treba da bude "ko koga stigne krstacu mu digne", cevi i hodnici. U tome je i razlika izmedju Battlefielda i slicnih koji imaju mape malo vece od sahovske table.
Bandar sam igrao par puta samo iz razloga sto mi se ne dopada. Onda pricamo o dizajnu mape a ne o velicini. Daj razluci ta dva pojma vise a ne da kukas kako su ti velike mape u BF jer kad bi tebe poslusali ne bi dobili ni CoD vec prangijanje u samackoj sobi. Ja ne znam sa kim igras i kako ali ako su ti mape prevelike u tebi je problem ne u mapama Battlefielda. Boli te tuki za avione? Vozila i avijacija jeste ono sto odvaja ovu fransizu od tone slicnog djubreta, tako da si promasio poentu igre pa mozda bolje da predjes na Sims-e.Pa jesili ti igrao Bandar na primer?U bazi ako imas dvojicu da je brane-masala!Borba za zastavu se vodi jedan na jedan ili ako ima srece dva na dva!A dosta cesto uletis u bazu a ona prazna.I onda se vozas minut do sledece baze.Cemu toliko prostranstvo,ako je prazno?Za avione?Boli me tuki za njih.
Niko ne trazi metro,samo kazem da treba imati meru prilikom pravljenja mape.Verujem da vise nece praviti tolike mape poput Bandara,jel nema smisla bas-prevelika je.
@Sh0m1
Od tih 32,dva su u avionima,4 u helshima,2 u gunshipu,bar trojica u pocetnoj bazi-neznaju ni oni sta rade,i ostaje ti dvadesetak njih da jure od baze do baze.I podeli to na 6 ili 7 baza...
Bandar sam igrao par puta samo iz razloga sto mi se ne dopada. Onda pricamo o dizajnu mape a ne o velicini. Daj razluci ta dva pojma vise a ne da kukas kako su ti velike mape u BF jer kad bi tebe poslusali ne bi dobili ni CoD vec prangijanje u samackoj sobi. Ja ne znam sa kim igras i kako ali ako su ti mape prevelike u tebi je problem ne u mapama Battlefielda. Boli te tuki za avione? Vozila i avijacija jeste ono sto odvaja ovu fransizu od tone slicnog djubreta, tako da si promasio poentu igre pa mozda bolje da predjes na Sims-e.
Avioni, bar u BF3, mogu dosta da pomognu ako ih vozi neko ko zna. Mogu da ociste jednu zastavicu iz dva preletanja, a kada se neko zabode sa tenkom i nekoliko supporta tesko ih je proci bez helisa ili aviona da pomognu.Igrao si Bandar mapu samo iz razloga sto ti se NE dopada?Ovo jos nisam cuo.:trust:
Ja pricam o velicini mape,odakle ti sad dizajn?Ti razluci o cemu pricas!Avioni su stvarno samo za sebe,taj ne uzima zastavicu.A to je poenta conqesta.E sad ako ti obozavas avione i ne izlazis iz njih,to je tvoj problem,ali ti onda nisi za Battlefield,idi igraj world of warplanes,ili nesto tako.
Bandar je velika ali dosadna. Mape iz dvojke su po meni prava mera za 64.
zasto opet otvarati pricu o HC modu - u glavnom ga ne igram jer mi igra gubi na dinamici i ne volim stekarenje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari