Šta je novo?

Battlefield 4

http://www.youtube.com/user/jacob28348/videos

To je uglavnom snimao na pocetku bf3 pa je posle prestao da igra kada su oslabili tenkove. Na pocetku sam igrao sa proximity i posle tog patch-a sam mora da predjem na reactive.
Za bf3 imas jos vise fora gde da puknes tenk da zaobidjes reactive armor...
http://www.youtube.com/user/LevelBF/videos

Moguce da nesto od toga vazi i za bf4. Nego meni je i dalje cudno kako igraju ovi likovi u leaderboards kada odrzavaju takav k/d. U bf4 postoje nekoliko stvari koje mogu da te pocepaju za sekund. Razumem ove u avionima, ali tenkovi. Mora da imaju citav squad koji ih popravlja.

Moji prvi utisci posle 1h igranja: grafički ne vidim napredak u odnosu na BF3, igra mi odlično radi na high podešavanjima, mislim da ne pada ispod 60. Odlično je urađen kill cam posle izginuća. Lepo se može videti ko i kako vas je ubio, baš pregledno.

Da vas pitam, za novu godinu planiram uzeti jednu igricu, I dvoumim se... Sta je bolje po vama uzeti, Titanfall (preorder) ili BF4 ?? Obe igre imaju svoje prednosti I mane, naravno kad bih imao vise love, uzeo bih obe igre, al kad se nema puno para, mora da se bira :p :D

Inace sto se tice samog BF4, koliko vidim igra nije bas nesto revolucionarna u odnosu na BF3, ali ocigledno je da ima vise prednosti nego mana (ne racunam pucanja igrice I ta cuda, to je do servera I DICE-a), meni se najvise svidja ona mapa sa vodom, bas je gotivna :D

Ma ta mapa mi je bila gotivna na prvi pogled, e sad kakva je kad se igra to pojma nemam, jer nemam BF4 :p Ali eto I ona Sangaj city ili kako se vec zove je dobra, msm bar meni :) evo ti fb account pa vidi (nsm super model al dobro, hahaha :d) http://www.facebook.com/Markooooooo96

I nadam se da mogu da vam verujem da mi necete hakovati fb ili tako nesto, slobodno me dodajte pa da se zezamo, pricamo o hardveru, igricama I sta ti ja znam, unapred zahvalan :)

Poslednja izmena:
Trazis djavola, covek bi mogao jednom rukom da te prebaci preko Paracel Storm-a :d
Nego ta mapa je lepa, ali ako naletis na dobrog pilota i tv spamere iz camca nemas sta da radis sem da izleces iz baze ko glineni golub ili da snajperises. Ima ok mapa, ali se nadam da su second assault fino odradili. Koliko sam uspeo da vidim novi Caspian se malo razlikuje od bf3 Caspian-a, moguce da je i bolje odradjen:
http://www.youtube.com/watch?v=0SoJ8yrtuYk

Zavisi opet i sta masina moze da ti podrzi. Ja sam sve stavio na medium, samo mesh na ultra da mi fps ne pada ispod 60. Desavalo mi se da mi ne prikazuje plav marker iznad igraca iz tima, tek kada ga nanisanim onda, a posto igram hc to bas nije dobro. Dal je bug ili je bilo do mesh-a ne znam. Nisam primetio da me opet zeza od kada sam stavio mesh na ultra.

Da baguje to nekad, nerviralo me u pocetku a sad sam se navikao da mi cak ne bi smetalo i da ostane tako :) Sta Mesh radi uopste? Ne znam koliko utice na performanse, sad mi je na Low.

Flood Zone je sjajno uradjen, ali se svodi na borbu na krovovima, niko ne ide na one dalje zastavice i nikog nema dole u vodi..

Mesh quality ti je u stvari koliko daleko ti iscrtava objekte. Ako vozis avion to ti je dosta bitno da bi video tenkove i pesadiju iz daljine.
Kazu da dosta smanjuje fps ako stavis ultra, ali ja nisam primetio neku razliku, kao da je cak ostalo isto.

Evo opet mi se gubi plavi znak iznad pesadinaca. Izgleda da je bug ili nas ea/dice troluje da ubijamo nase.

Poslednja izmena:
Zasto msi afterburner osd ne radi u bf4 i cod ghost? U ostalim igrama sve radi normalno.. ima li neka fora za podesavanje?

@hsv "next gen" :d

posto jos nisam dobio odgovor na pitanje, pa da pitam ponovo :D sta biste vi uzeli, Titanfall (preorder) ili BF4 za NG ?? Ja sam bas ne odlucan jer obe igre su mi do jaja, al posto nemam dovoljno para za obe, mora jedna da se izabere :p

Nemo' si naporan :) Totalno drugacije igre, vidi sta ti vise lezi.

Nego sto nemam surround zvuk? U igri je namesteno..

Titanfall deluje dobro ali BF4 je ipak bolji izbor.

posto jos nisam dobio odgovor na pitanje, pa da pitam ponovo :D sta biste vi uzeli, Titanfall (preorder) ili BF4 za NG ?? Ja sam bas ne odlucan jer obe igre su mi do jaja, al posto nemam dovoljno para za obe, mora jedna da se izabere :p

Zavisi sta vise volis, TF je koliko sam video baziran na relativno malim mapama, u futuristickom okruzenju i sa brzim inf gameplayem (wall jump itd).

Zasto msi afterburner osd ne radi u bf4 i cod ghost? U ostalim igrama sve radi normalno.. ima li neka fora za podesavanje?

Vec je pitano 2 puta...

Zato sto je BF4 x64 aplikacija a MSI afterburner ne radi osim sa x32.

Mozda bude neki patch ili nesto, ali sobzirom na shadowplay koji se prilicno brzo razvija i dostupan je za 6xx i 7xx seriju nVidije verovatno nije lose preci na njega.

^^
Da li taj shadowplay moze da ispise FPS i iskoricenje GPU-u kao afterburner?

^^
Da li taj shadowplay moze da ispise FPS i iskoricenje GPU-u kao afterburner?

Mislim da ne, mada to ionako bas i ne radi afterburner nego rivatuner, prikaz tj.
Uostalom za BF4 fps, konzolna komanda je : perfoverlay.drawfps 1

Poslednja izmena:
Brate jel su ovo neki cheat-ovi ili sta, na vecini klipova bre puske uopste ne cimaju, i mnogo de*ilno izgleda..

Ma sve mu ide u jednu tacku, to izgleda kad je upaljen ovaj hit marker, ili neki poseban mod, ne kapiram, meni bre totalno druga igra nego na vecini ovih klipova..

Pa ja ne kapiram samo zasto okaci ovaj klip covece, kad je toliko ocegledno da si cheater na kvadrat...

Ovaj ko COD4 da igra :d

Vrh Dno