Šta je novo?

Battlefield 4

Nasminkao se konacno..

bf4%202013-11-05%2002-12-09-17.jpg

Meni igra radi lepo, rezoluciju sam smanjio na 1680x1050 sve na medium i imam od 80-120 frejmova.

0:40

Shanghai veliki mogu da igram do 2 min.

Shangaj, Golmund i Dawnbreaker skoro uvek zabodu.

Hainan resort, Zavod, Rogue transmission, locker rade super skoro nikada da ne zabodu.... ocigledno ima neki problem sa ovim gore mapama.....

^
meni npr Dawnbreaker ni jednom a igrao sam ga dosta i uopšte ostale mape možda ukupno 2 puta sam ispadao sa tim sound loop-om...
Gomila ljudi ima ovaj problem, to mi je uteha i nada da će rešiti ovo. Kad krene da pada ona zgrada na Šangaju uglavnom više od pola ljudi ispadne sa servera...

Tole pukni ti lepo W8.1, koliko vidim na raznim benchmarcima radi dosta bolje.
Jes da je onaj metro/modern interface gadan, al su bar vratili start dugme :d

Mozda vam se i ja uskoro pridruzim bas me nije bilo dugo na SJC TS :type:

NAravno dobro nam došao na TS pa da đuskamo zajedno :)

btw za čega mi služi battlepack koji sam dobio?

Poslednja izmena:
Ne troluj :) Battlepacks su mi vrh, kao albumi za slicice, nedostaje mi taj filing :D

kao albumi za slicice, nedostaje mi taj filing :D

'Oces tapke? Moze i klikeri u pelje, bez djidanja i lagera. Mene vise podsecaju na kinder jaja haha, 'ocu li dobiti 25% xp boost ili 50%. Treba promuckati za svaki slucaj, ako zvecka onda dobijas igrackicu sa uputstvom i sklapanjem.

Kako utisati ceo server:

[YOUTUBE]OZ7ZXe6nOsE[/YOUTUBE]

:laugh:

Kao sto 2SaiNt4U kaze.
Sačekaš 1 - 1.5 godinu, u medjuvremenu padne cena gtx780 i BF-a.
Sa sa razlikom para sa kojom ces jeftinije kupiti expanzije u kompletu, kupis unlockove za oruzja i vozila. Taman ce tada biti sve ispeglano tako da nece biti nerviranja. Aktiviraće ce 2XP pa ti je isto da li si isao od pocetka regularno levelovao i mučio se, ili iskeširao za unlockove i igrao double Xp. Pametan čovek se zahebe samo jednom u životu. :d

lol, 1, 1.5 godinu :D

Iskren da budem posle nekoliko sati igranja BF4 moram da primetim da je grafika u BF3 lepša i realističnija u odnosu na ovu 4 koja bi trebala da bude bolja ali to nije. Kretanje vojnika je krajnje čudno sve nešto ko da trče u stranu ne prirodno kao da zanose u krivini :D A voda izgleda kao u nekom crtanom filmu plastično plava isto kao vozila i oružje koje izgleda plastično u odnosu na BF3. Ono što mi se sviđa u novom BF-u je zvuk ali to sad opet stvar ukusa kako se kome šta svidja. Moj neki opšti utisak je taj da su poranili sa 4 i da ništa bitno i novo u odnosu na 3ku koja je još uvek extra igra po svim svojim segmentima.

Tada niko neće ni igrati BF4, izaći će petica. Ionako će brzo smoriti jer nema velike razlike između trojke i četvorke, mene već lagano smara.
Što se tiče grafike i meni je bolja u trojci, profesionalnije odrađena nego ovde. Ne verujem da ću četvorku igrati ni pola vremena utrošenog na prethodni deo.

Poslednja izmena:
u bf4 su bolji pokreti, brzi gameplay, neke opcije poput da te neko ne moze 1000x dignut pedalama zaredom, nema glupog suppressinga. losije je sto nema m16a3 sa onim njenim poganim zvukom i najvise sto nema valjanog small cq infantry. unistili su ga dusmani a dali domination koji je blizi tdm-u nego cq. dosad sto sam video bf4 je hibrid nekog cod-a (6-7), bf3 i par elemenata iz farcry- uzimanje onih snajpera razbacanih po mapi

edit. netcode jos uvek katastrofalan

Poslednja izmena:
tesko da ce biti falcon. dosad je bf krasio cq kao competitive mode. 5x5, 8x8 svejedno. sad se neko u dice-u setio da privuce sto vise cs i cod igraca dajuci domination i defuse -(search§destroy, normal ) kao competitive mod, sta vec bude od ta dva. hoce da budu najveca esport igra bla.bla, iako pored cs i coda to sanse nema. pa samo valjapogledati netcode u bf-u i sve je jasno

voleo bih da budes u pravu ali ove sadasnje mape su prevelike za small cq.

Jel su i vama jetovi retardiraniji nego u BF3? Pre sam mogao lepo mitraljezom da pogadjam mete, kako na zemlji tako i u vazduhu a sad nema sanse koliko se nisan zanosi. A hud tek sto izgleda jadno.

Mnogo plačete, BF4 je u svakom pogledu bolji od BF3.

Nego manimo kukanje tako je kako je, :D Koja vam puska najvise lezi ja sam se vratio staroj ljubavi iz BF3 M416 mada i AK12 nije losa. Svidja mi se sto ima dosta vise attachment-a pa moze vise da se kombinuje nije ko BF3 Heavy Barrel i RDS.

Mislim da ce mi Scar biti glavna puska za Assaulta, najbolji domet i najvise oduzima.. Ne znam sto nema AN-94.

Meni kod Scar smeta sto ima samo 21 metak. Uvek kad naletim na 2-3 protivnika ostanem bez metaka.

U vrtic modu da, jer treba 10 metaka za coveka :D

AHahah! A nmg. ja HC da igram mislim igrao sam ali mi nekako previse lako. :p

Znam bre, laganica totalna kad moras sam da opravljas vozila i trazis health packove po mapi.. :D

Meni smeta onaj njegov iron sight, smaračina teška dok se ne otključa neki normalan nišan.

Čujem da je ACW-R još bolji nego u BF3 gde mi je bio omiljena puška, uz Aug a3 :)

Nazad
Vrh Dno