Šta je novo?

Battlefield 4

od zamrzavanja zvuka, ciganskog minimala, sam dobio tikove kao da sam na guantanamu isledjivan

DVANEST klanja! :D Nisam jos nikog zaklao btw :( Kao da su se brze ucitale mape sad kad sam igrao, neki fix za servere je bio..

Poslednja izmena:
Kul video o levolutionu na svim mapama...

[YOUTUBE]fyNzO4VPH8o[/YOUTUBE]

Kako nema promene,to moze da tvrdi samo onaj ko nezna!Ili ko ne igra.A to ti je isto_Odlican je BF4,odlicno optimizovan,ja to tvrdim od pocetka.Odlicna grafika,fantasticno kretanje vojnika,fluidan gameplay,pa samo animacije klanja ima 12 nacina!Dvanaest!U svim drugim shooterima jedan samo zamahne rukom,a ovaj drugi padne.A ovde dvanaest!Da nepricam o bogatstvu naoruzanja i gadgeta,ma milina jedna!Pa neda nijedna igra ne moze da pridje ovoj,nego je milion svetlosnih godina daleko!Pa brdo artiljerije,tenkova,aviona kamiona.Ovakav bulet-drop nema ni u jednoj drugoj igri,ni blizu.Takvi efekti eksplozija,to jos nije vidjeno.I uz odlicnu optimizaciju-ma savrsenstvo!

Ovaj post je trn u oku trolovima i hejterima (prepoznace se oni) i sad cekam njihove odgovore.:D

Win!! Obama-bucks-animated-money-gif.gif

Koliko bolje radi na 16GB rama ljudi nije normalno, puno stabilniji fps, i nema vise hiccup-ova.

Ljudi kukamo na DICE i EA, ali sad evo kad igram COD: Ghosts MP ne mogu a da ne mislim da je kupovina BF4 najbolja kupovina koju neko ko voli FPS moze da napravi.
Ja vece smece u zivotu nisam igrao, grafika uzas, teksture nikakve, mouse acceleration je toliko los da je igra gotovo neigriva. Ali je igra izuzetno zahtevna u pogledu GPU-a (skoro kao BF4) ali mi nikako ni nije jasno gde odose silni frejmovi jer ovo ne lici na nista.
Da sam dao pare za ovo trazio bih refund.

Evo ne i saveti od X Factora kako da se poboljsa FPS u BF4, premda za neke od njih vec znate:

Premda za ovo Core Parking mislim da je totalno beskorisno...

Poslednja izmena:
Kako nema promene,to moze da tvrdi samo onaj ko nezna!Ili ko ne igra.A to ti je isto_Odlican je BF4,odlicno optimizovan,ja to tvrdim od pocetka.Odlicna grafika,fantasticno kretanje vojnika,fluidan gameplay,pa samo animacije klanja ima 12 nacina!Dvanaest!U svim drugim shooterima jedan samo zamahne rukom,a ovaj drugi padne.A ovde dvanaest!Da nepricam o bogatstvu naoruzanja i gadgeta,ma milina jedna!Pa neda nijedna igra ne moze da pridje ovoj,nego je milion svetlosnih godina daleko!Pa brdo artiljerije,tenkova,aviona kamiona.Ovakav bulet-drop nema ni u jednoj drugoj igri,ni blizu.Takvi efekti eksplozija,to jos nije vidjeno.I uz odlicnu optimizaciju-ma savrsenstvo!

Ovaj post je trn u oku trolovima i hejterima (prepoznace se oni) i sad cekam njihove odgovore.:D

+ za post :)

Ljudi izbaci me iz igre cim udjem sa ovom porukom:

"gamehack #89265"

O cemu se radi, nemam nikakve citove nikakve gluposti, non stop nesto izmisljaju poludecu vise oce nas pustiti da igramo bez kresova... :mad:

Poslednja izmena:
Ljudi izbaci me iz igre cim udjem sa ovom porukom:

"gamehack #89265"

O cemu se radi, nemam nikakve citove nikakve gluposti, non stop nesto izmisljaju poludecu vise oce nas pustiti da igramo bez kresova... :mad:

Reinstaliraj Punkbuster

Bitno da ima 12 animacija klanja, a net code nije toliko bitan...

Vidim na Battlelog forumu svi se zivi zale isti problem.
Ludilo koliko ljudi... :zgran:

Bitno da ima 12 animacija klanja, a net code nije toliko bitan...

Evo ga jos jedan RO2/BC2 fanboj :) Smorili ste ;) (Inace ovo mnogo vuce na BC2 hipsteri, al to cete saznati tek kad date 180e).
S netcode-om nemam nikakvih problema licno, ko u lanu da igram. Ovo ce se definitivno ispeglati jer pad frejmova nema veze sa vezom. Na Rogue Transmission koja je mozda i najlepsa mapa sa najlepsim efektima i osvetljenjem, mi radi zakucano na 60 fps, a Hainan Resort koja mnogo losije izgleda mi cesto pada na 35, 40.. Tako da nije do zahtevnosti nego do neoptimizacije mapa, sredice se to sto posto.

Poslednja izmena:
Evo ga jos jedan RO2/BC2 fanboj :) Smorili ste ;) (Inace ovo mnogo vuce na BC2 hipsteri, al to cete saznati tek kad date 180e).
S netcode-om nemam nikakvih problema licno, ko u lanu da igram. Ovo ce se definitivno ispeglati jer pad frejmova nema veze sa vezom. Na Rogue Transmission koja je mozda i najlepsa mapa sa najlepsim efektima i osvetljenjem, mi radi zakucano na 60 fps, a Hainan Resort koja mnogo losije izgleda mi cesto pada na 35, 40.. Tako da nije do zahtevnosti nego do neoptimizacije mapa, sredice se to sto posto.

evo i ja da se javim ovo koliko sam igrao netcode je trenutno na nivou Bf3 nit bolji nit gori, dal ce da poprave jos vise, ne znam.
Inace Zavod 311 je najlepsa mapa ubedljivo! :D

Poslednja izmena:
Core Parking trik radi! Lud sam disable-ovo sam ga ali na pogresnom profilu, komp mi je na Balanced a ja ugasio na High performance. Sad sam igrao Zavod gde sam cesto imao stuckanje, sad nijednom.. Definitivno probajte, ja sam ugasio preko Park Control programa..

Meni je zavod 311 ocajna mapa od dizajna do izgleda. Nakace se 5 snajpera na one dve zgrade na sredini mape i trolaju do bola. Najvise mi se dopada Paracel Storm i Hainan Resort. A ovaj M416 kida sad sam otkljucao CZ 805 i dosta podseca na Scar samo sto ima 30 metaka tako da se odlicno pokazala, i AEK nije los ako znas da kontrolises recoil.

5aL00.jpg

Vidim na Battlelog forumu svi se zivi zale isti problem.
Ludilo koliko ljudi... :zgran:

Ovde ces da radis appeal ban, ako ne urade sami revoke:
http://www.pbbans.com/mbi-viewban-dd7e1f7e-vb324945.html

A razmisli kakav dodatni program za tweakovanje bilo cega na kompu koristis, jer je sigurno da ga pb nalazi kao hack.
Recimo:
http://bashandslash.com/boards/viewtopic.php?f=4&t=1429
Koliko sam video, i u RO2 je bilo banova na osnovu istog "broja" sto najverovatnije znaci da je u pitanju false-positive ipak..
http://www.pbbans.com/mbi-viewban-71208602-vb324649.html

Poslednja izmena:

Lol, pa Cufi ima BF4, BTW kad se DICE-ovi plaćenici žale na očajan netcode (LvLCap i ostali) onda ne znam šta da kažem po pitanju tvoje percepcije vezane za isti...

Jesu se zalili kad je izasla igra ali od tad je bilo fix-eva tako da je sad na nivou BF3 ako ne i bolji.

A BF3 je baš na nivou... A sad je postao i standard za merenje kvaliteta netcode-a.

Pa bolji u svakom slucaju od COD-a!

Lol, pa Cufi ima BF4, BTW kad se DICE-ovi plaćenici žale na očajan netcode (LvLCap i ostali) onda ne znam šta da kažem po pitanju tvoje percepcije vezane za isti...

Ja ne znam sta da kazem po pitanju vasih sektaskih postova :) Ok skapirali smo, samo je BC2 bio iole dostojan naslednik BF2, najvise zato sto si mogao sa ramena da zabadas helikoptere, Obama je vlasnik EA, sa svakom odigranom partijom nas procesor se u stvari tajno koristi za kalkulacije HAARP-a..

Nazad
Vrh Dno