Šta je novo?

Battlefield 4

• Začetnik teme Začetnik teme Gdin_M
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Previse haoticno prave ove trejlere, ljudima koji ne igraju BF ovo izgleda kao vasar.. Samo eksplozije i pucanje zidova u katovima od 2 desetinke..

Ja igram BF3 i dalje, ko hoce da cepa timski, neka me doda - filpan86.
Inace, BF4 cu da pazarim na cdkeysdiscount, tamo je 40E sa China Rising DLCem.

Ja igram BF3 i dalje, ko hoce da cepa timski, neka me doda - filpan86.
Inace, BF4 cu da pazarim na cdkeysdiscount, tamo je 40E sa China Rising DLCem.

Predpostavljam da ces da uzmes ceo paket,onda dz uzimas kineski DLC.Uzmi osnovu i posle premium,valjda bi trebalo da ispadne jeftinije🙂

Poslednja izmena:
opaaaaaaaaaaaaaaa !!! kakva igretina vrmmmmmm!!!!!!!!!!

Mislis na jabuku? 😀

Edit: Hahaha, na cemu si? 😀

Oki Troll LVL 99

Koja je fora sa onim ghost sto se prepucavaju cod i bf igraci?

Bogami, odlican trejler, duplo bolji od svih MP trejlera do sad..

Još uvek se nisam odlučio da uzmem i ovaj BF naslov. Da li ste se vi već pripremili i kupili BF4 ili čekate da pojeftini 😀

Ja ga nabavljam za 40E, što je okej budući da će da se igra dosta.

Još uvek se nisam odlučio da uzmem i ovaj BF naslov. Da li ste se vi već pripremili i kupili BF4 ili čekate da pojeftini 😀

Kupljen!Nece bas skoro ni da pojeftini,mozda tamo za 6 meseci,ili tako nesto.Kupio sam sa DLC-om "China Rising" tako da tek kad se taj nastavak pojavi,pa pred sledeci DLC-"Second Assault", razmisljacu o premiumu,a dotle ce cena za premium dosta da padne.

Ne isplati se...

Znaš kako, većina ljudi sa kojima igram timski će preći na novi BF i završiti s trojkom, to je glavni razlog što uzimam četvorku. A to je i najbitnije, zabava i druženje s drugima.

Pa ako tako gledaš, bolje Riziko da kupite nego ovo...

Pa zašto mešaš babe i žabe. Pričamo o igri koju zajedno igramo već 2 godine. Dogovor je pao i odlučila je većina da pređemo na novi. Ako ću dati 700 sati kao za BF3, nije mi žao tih 40E.

Nazad
Vrh Dno