Šta je novo?

Battlefield 4

:D :D
If it was CoD, some fat guy would be like "I sat in a corner with a riot shield, 4 guy came after me so I put down my sheild, pulled out my pistol and got all of them. It was incredible!"

Ima bas dobrih ovih 'only in battlefield' klipova..

Kakvu kampanju ova igra ima, kao najavljeni americki blockbuster + politicka kampanja + reklame za uloske + zuta stampa iz Srbije. Nekada je bilo najavi se igra, izadje demo, procitas recenziju, nabavis finalnu igru, igras. Sada milion informacija o samo jednoj igri.

Kakvu kampanju ova igra ima, kao najavljeni americki blockbuster + politicka kampanja + reklame za uloske + zuta stampa iz Srbije. Nekada je bilo najavi se igra, izadje demo, procitas recenziju, nabavis finalnu igru, igras. Sada milion informacija o samo jednoj igri.

Mislim da barem 90% ljudi koji igraju Battlefiled, u koje i sam spadam. kampanja uopste ne zanima.
BOlje da je DICE usredsredio resurse na MP, zna se zasto se kupuje battlefiled igra...
Nego udaraju konkurenciju COD-u ne bi liprivukli njihove igrace, ma bez veze...

Ma pricam o promotivnoj kampanji. Mislio sam da sam bio jasan u nastavku teksta.

uvek bude... a hype je ogroman u najmanju ruku :)

To je najtuznije,sta je to vidjeno da zasluzi bilo kakav hype?Kapiram da ce gomila pazariti igru ali ne vidim racionalan razlog sem da imam najnoviju "graficku,najke,golfa",...samo zato sto je novo.Na stranu bagovi na lopate(jer ce valjda to koliko-toliko ispeglati),ja ne vidim sta novo BF4 nudi sem novih mapa(od kojih smo videli jednu),novih/starih modova iz CS i poneko novo oruzje i vozilo.

To je najtuznije,sta je to vidjeno da zasluzi bilo kakav hype?Kapiram da ce gomila pazariti igru ali ne vidim racionalan razlog sem da imam najnoviju "graficku,najke,golfa",...samo zato sto je novo.Na stranu bagovi na lopate(jer ce valjda to koliko-toliko ispeglati),ja ne vidim sta novo BF4 nudi sem novih mapa(od kojih smo videli jednu),novih/starih modova iz CS i poneko novo oruzje i vozilo.

Ja licno nisam nesto odusevljen Betom, dal sto ne volim gradske mape, dal sto je hit registration mark za mene prevelik pa nista zivo ne mogu da vidim kad nekog pogodim.
Realno, poboljsanja ima na svakom koraku, ukinut supression, helikopteri nisu vise toliko jaki i pesadija ima vise nacina da se brani od letelica (ne racunam lock on rpg koji ce biti ukinut), klase su izbalansiranije tako da sad svaka nudi sto sta i moze da odgovori skoro svakoj situaciji.
Dalje, LAV i tenkovi su isto oslablljeni (ovo mi se licno ne svdjai) pa vse nije moguce da se besomucno spamuje sa projektilima gde ti padne na pamet. Sad sa svakim hicem 3x mora da se razmisli da li da se ispali i gde jer je sad uvedeno da postoji razilka u damage-u zavsino od toga gde pogodis vozilo, ali je isto i izbacen disable iz BF3 gde kad si disejblovan da si maltene osudjen na smrt. Ja sam DICE pljuvao po battlelogu kao malo ko drugi ali ne mogu da ne kazem da se ne trude da igru ucine boljom jer BF4 jeste korak dalje od BF3, iako kao sto sam vec napomenuo ja sa Betom i nisam nesto odusevljen.
Takodje, eto da se dodam i tu krilaticu, Levolution stvarno radi ono sto kaze gde se prilkom rusenja nekog objekta, sama mapa menja gotovo iz korena sto isto vazi i za gameplay gde i pravila menjaju.
Na stranu one mini stvari gde mozes recimo da pogasis svetla i pobijes sve zivo u mraku (ako imas IR) i sijaset drugih sitnica.
Poboljsanja su svuda, ali stvar je u tome sto imamo posla sa DICE-om gde nekako uvek nadju nacin da debelo *****u stvar.

Gde je receno da ce lock-on rpg biti ukinut?

Inace, razlika u damage-u u zavisnosti gde pogodis tenk je postojalo i u BF3, verovatno i u BFBC2 samo sto se vise ne secam.

To je samo Normal koliko znam, tezina gde je retko sta balansirano. :p

Betu nisam igrao, Battlefield 3 je za mene bio bolji od svega ostalog sto postoji tog tipa na trzistu.
Ako Battlefield 4 bude barem za koplje ispred trojke za mene je to dovoljno.

Ako Battlefield 4 bude barem za koplje ispred trojke za mene je to dovoljno.

Za koplje ne znam, Levolution mozda moze biti to koplje, moram da vidim kako radi na jos kojoj mapi, mnogo mi dobro zvuci za onu mapu sa branom koja potopi ulice i onda se pretvori u jurnjavu gliserima i camcima, levolution moze biti gimick a moze i biti i vrhunski dodatak na nekim mapama.. U Sangaju mi je skroz dobra fora bila, mnogo mi se svidjalo kako izgleda mapa kad padne zgrada.. Btw za ovo sto neki pricaju da je postala igra kao MOH, ne bih znao, nista cudno ili toliko losije ne primecujem..

Poslednja izmena:
U svakom slucaju neka bude isto kao Battlefield 3 pogotovo za one koji ga nemaju ne vidim niti jedan problem da ne uzmu 4orku, dosta zabave, mnogo sati igranja...

Ja bar ocekujem da bude izjednacen kvalitet vozila. Koliko sam probao helije deluje da su ok mada se u jednom bolje vidi iz kabine koliko se secam.
Bf3 je bas ocigledna promocija americkih masina, avion bolji, aa bolji, helikopter bolji za voznju.

Zar ti ovo nije bolji kvalitet vozila nego u BF3? :p

lGLySXh.gif

Cek, ovaj sto je opalio c4 je isto na skuteru posto vidim da drzi daljinac? On bi valjda poginuo od svog c4.

Mislim da ovaj što je aktivirao nije na skuteru. Ovaj samo drži detonator ali ne pritiska ga

Kako volim ovo forsiranje zenskih individua u reklamama, games convention i slicno. :p

Vrh Dno