Šta je novo?

Battlefield 4

Pogledajte prilog 124509

Krenuo sam da igram igricu sto se Fps tice ide izmedju 48-54 ... ali mi posle par minuta izbaci ovo ... Ne znam sta to znaci moguce da imam malo rama? :S
povećaj virtualnu memoriju,sada imaš 4gb,stavi 10% praznog prostora veličine u Hd
updejtaj dx,grafu,framenet al kako se već zove(ona stvar od microsofta)
mogo si i stavit koju grafu imaš

Poslednja izmena:
Giga 7970...više nego dovoljno

Traje mnooogo duže bar meni

Meni traje krace:).Izgleda kao da igramo razlicite igre:),Wahadovi skrinsotovi su dosta drugaciji od onoga sto ja imam na ekranu,neki pricaju recoil povecan,a meni izgleda da je smanjen.Smara me hit detektor,mogli su vecu krstacu da stave.Ako pucam na nekoga sa vise od 10 metara ne vidim nista od njega.Takodje smara sto ne mogu da koristim "Insert" i "Delete" na tastaturi(igram sa strelicama) a to mi je reload i granate.Mapa je pokusaj Karkanda,malo su je iskomplikovali sa liftovima i podzemnim prolazima,al' ajde.Zanimljiv izbor atacmenata za oruzja,svidja mi se sto su snajperu vratili loptice i C4,videcemo sta ce komandir i ostale mape da kazu.

Meni traje krace:).Izgleda kao da igramo razlicite igre:),Wahadovi skrinsotovi su dosta drugaciji od onoga sto ja imam na ekranu,neki pricaju recoil povecan,a meni izgleda da je smanjen.Smara me hit detektor,mogli su vecu krstacu da stave.Ako pucam na nekoga sa vise od 10 metara ne vidim nista od njega.Takodje smara sto ne mogu da koristim "Insert" i "Delete" na tastaturi(igram sa strelicama) a to mi je reload i granate.Mapa je pokusaj Karkanda,malo su je iskomplikovali sa liftovima i podzemnim prolazima,al' ajde.Zanimljiv izbor atacmenata za oruzja,svidja mi se sto su snajperu vratili loptice i C4,videcemo sta ce komandir i ostale mape da kazu.

Verovatno da imas bolju konfu od mene generalno mi se ne dopada upravo i zbog toga što ne vidim u koga da pucam ukoliko mi se taj ne priblizi dovoljno. Mozda nisam je igrao dovoljno dugo da budem sigurn za sad nemam taj hip must have.

Poslednja izmena:
Toso stavi sve na low i progledaces u igri ;)

Jel se to meni samo cini ili je recoil nikakav i izuzetno se lako dolazi do kill-ova?

Jel se to meni samo cini ili je recoil nikakav i izuzetno se lako dolazi do kill-ova?

Pa ako je lak kill pogoditi nekog 15 puta onda ok... Salim se naravno, jeste recoil malo utegnut ali verovatno zato sto je na normal gameplay, videcemo kad ubace HC mode...
Helihopteri su prejaki i rucne bombe se bacaju 10 m plafon...

Poslednja izmena:
U odnosu na BF3 meni je recoil ogroman... A inače, kao da pucam paintball puškom, pucam u čoveka i ne ubijam ga, ceo šaržer. Kontam da je do laga i očajnog hitbox-a.

@Wahad Koje oruzje koristis? Meni recoil nije problem koliko je besmrtnost protivnika...

Poslednja izmena:
Znaci i7 920 i 6870 mogu da se oproste od nekog 1920x1080 gejminga vidim ja.. Treba upgrade pre svega grafike rekao bih? 12gb rama je ok.. to se ne dovodi u pitanje ?

Ovo ne sme da bude zahtevnije od BF3...mozda malo. :) Final mora da radi bolje od bete, a nakon par zakrpa i dva drajvera performanse ima da skoce za barem 30%. :)

Znaci i7 920 i 6870 mogu da se oproste od nekog 1920x1080 gejminga vidim ja.. Treba upgrade pre svega grafike rekao bih? 12gb rama je ok.. to se ne dovodi u pitanje ?

Igra ne trosi vise od 2GB rama koliko sam ja primetio. Igram vec 2 godine sa 8GB i nikad mi nije zafalilo. Uvek ostane bar 1 GB slobodno.

Realno da, treba ti nesto da je 100% bolje od 6870. Neki 7950 ili 7970

Igra ne trosi vise od 2GB rama koliko sam ja primetio. Igram vec 2 godine sa 8GB i nikad mi nije zafalilo. Uvek ostane bar 1 GB slobodno.

Realno da, treba ti nesto da je 100% bolje od 6870. Neki 7950 ili 7970

Tako sam nesto i mislio.. pa dobro nista.. uzece se neka za 200-230e grafika ova 6870 u oglase za 90 i eto igranja.. ipak 920 proc nije bas toliko los.. i sto kaze joy..pa ne moze ovo biti ne znam koliko zahtevnije od bf3 jer evo vec 2 sata gledam na twitch-u stream, pa ovo je preslikan bf3 samo sa novim mapama.. barem vizuelno..

Oki matori nemoj da se cimas da budzis za ovu igru. Bolje kad izadje neka igra koja vredi nabuzdi masinu. Meni je totalno neigrivo na mom pc-u.

Oki matori nemoj da se cimas da budzis za ovu igru. Bolje kad izadje neka igra koja vredi nabuzdi masinu. Meni je totalno neigrivo na mom pc-u.

Imam istu konfiguraciju kao i ti i citao sam bas po netu, da moze da se namesti da radi ''fino''. Pa ako te ne mrzi probaj ovo :) Ja nemam pristup beti ovo je sa reddita...

doing clean install of 301.42, with a 560 Ti, Phenom II X4 965, ill report back here with the results shortly.

Edit 1: Runs like a dream on medium anywhere from 50-65 for me, constant

Edit 2: will be trying other drivers recommended after next game

Edit 4: 320.49 = Worse FPS than 301.42, seeing if 314.22 = worse performance than 301.42 after that will test 310.70 and 306.23 will be the last stand before going back to 301.42

Also all of these have been clean installs

301.42 ispadose najbolji :)

Poslednja izmena:
Ok. Hvala na savetu. Svejedno vecinu igara sada igram bez problema a pikam ih 3-4.. sacekace :)

Ma to brate, sve sljaka kako treba, a za ovo ima fore da ispeglaju jos. Ne vidim na osnovu cega radi losije od bf3 ,kad je ista igra. Samo da bi se prodale jos neke graficke... Mada jos je pocetak bete, mozdai optimizuju.

Poslednja izmena:
Stigao sam da probam par partija, uff prva reakcija razočaranje.

Iskreno se sam se nadao da će da se reše one browser gluposti, ali me opet dočekao firefox kad sam pokrenuo BF4.
Grafika na prvi pogled bezveze(postavljeno na Auto, skoro sve na High), fps u igri katastrofa, max 30, dok se igra 20-30 znači ne igrivo.
Promenili su Support i Recon, što mi se nikako ne dopada, sad sve klase mogu da unište vozila-tenk, što je loše.
Mapa je ogromna, ali ogromna, malo je i sa 64igrača, sve su mrvice kad se gleda iz daljine, previše čistog prostora, nema zaklona, slaba kontrast, raj za kampere tj snajpere kojih će sad biti 120% od mogućih 100 na serverima, jer imaju i C4.
Igra ima ogromne probleme sama sa sobom, ali to će se nadam se rešiti.
Veoma teško sam ubijao protivnike, što zbog stvari koje sam nabrojao, što zbog toga što se igra bitno razlikuje od BF3.
Nož lepo radi sa ledja i boka.

Za sada jedan veliki minus, mada videćemo, imaju dosta da pokažu i da isprave, promene.
Najveće razočarenje je veoma slab FPS, nisam dobio nikakvu razliku sa low,mid,hi podešavanjem.

Imas dual core, kako ti uopste i radi tih 30 fps..

Hajde proverite koliko Beta opterecuje proc. BF3 zna prilicno da ga usija (vodeni hladnjak na vrhu kucista pa bije ko furuna), dok ovde takoreci nista...

I to sto kazes, bf3 mi zagreje sobu, a uz bf4 se smrzo danas. Tacno da ima dosta dosadnih kampera po krovovima, ali ako je dobar heli tim to se cas ocisti i prava su milina. E sad kad vise ljudi otkljuca stinger bice teze heliju.
Nego nisam shvatio jel tenk dobija reaktiv, na battlelog-u mi pise all unlocked. Isto kao i za heli, a nema tv-a, guided... Dal to nisu ubacili u betu ili su skroz izbacili iz igre, a to su pokusali da nadoknade izbacivanjem potpunog onesposobljavanja vozila vec se samo malo osamute pa oporave.

Upravo tako, snajperi na vrhovima zgrada su kao glineni golubovi za helikoptere :)

meni od juce svi serveri prazni ? nema nijedan da ima bar jednog igraca

Nego nisam shvatio jel tenk dobija reaktiv, na battlelog-u mi pise all unlocked. Isto kao i za heli, a nema tv-a, guided... Dal to nisu ubacili u betu ili su skroz izbacili iz igre, a to su pokusali da nadoknade izbacivanjem potpunog onesposobljavanja vozila vec se samo malo osamute pa oporave.

Pogledaj oruzija. Assault npr. imas samo 2 od svake vrste. Znaci u BETI je samo toliko. Isto sigurno vazi i za upgrades za vozila.

Nazad
Vrh Dno