TosaNS
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.08.2010
- Poena
- 455
e jel i vama loading traje dosta duze od bf3?
Traje mnooogo duže bar meni
e jel i vama loading traje dosta duze od bf3?
povećaj virtualnu memoriju,sada imaš 4gb,stavi 10% praznog prostora veličine u HdPogledajte prilog 124509
Krenuo sam da igram igricu sto se Fps tice ide izmedju 48-54 ... ali mi posle par minuta izbaci ovo ... Ne znam sta to znaci moguce da imam malo rama? :S
Traje mnooogo duže bar meni
Meni traje krace.Izgleda kao da igramo razlicite igre
,Wahadovi skrinsotovi su dosta drugaciji od onoga sto ja imam na ekranu,neki pricaju recoil povecan,a meni izgleda da je smanjen.Smara me hit detektor,mogli su vecu krstacu da stave.Ako pucam na nekoga sa vise od 10 metara ne vidim nista od njega.Takodje smara sto ne mogu da koristim "Insert" i "Delete" na tastaturi(igram sa strelicama) a to mi je reload i granate.Mapa je pokusaj Karkanda,malo su je iskomplikovali sa liftovima i podzemnim prolazima,al' ajde.Zanimljiv izbor atacmenata za oruzja,svidja mi se sto su snajperu vratili loptice i C4,videcemo sta ce komandir i ostale mape da kazu.
Jel se to meni samo cini ili je recoil nikakav i izuzetno se lako dolazi do kill-ova?
U odnosu na BF3 meni je recoil ogroman... A inače, kao da pucam paintball puškom, pucam u čoveka i ne ubijam ga, ceo šaržer. Kontam da je do laga i očajnog hitbox-a.
Pogledajte prilog 124509
Krenuo sam da igram igricu sto se Fps tice ide izmedju 48-54 ... ali mi posle par minuta izbaci ovo ... Ne znam sta to znaci moguce da imam malo rama? :S
Znaci i7 920 i 6870 mogu da se oproste od nekog 1920x1080 gejminga vidim ja.. Treba upgrade pre svega grafike rekao bih? 12gb rama je ok.. to se ne dovodi u pitanje ?
ja kad vidim tvoj taskbar meni nije dobro, mogu da zamislim kako je tvojoj ram memoriji![]()
Igra ne trosi vise od 2GB rama koliko sam ja primetio. Igram vec 2 godine sa 8GB i nikad mi nije zafalilo. Uvek ostane bar 1 GB slobodno.
Realno da, treba ti nesto da je 100% bolje od 6870. Neki 7950 ili 7970
Oki matori nemoj da se cimas da budzis za ovu igru. Bolje kad izadje neka igra koja vredi nabuzdi masinu. Meni je totalno neigrivo na mom pc-u.
doing clean install of 301.42, with a 560 Ti, Phenom II X4 965, ill report back here with the results shortly.
Edit 1: Runs like a dream on medium anywhere from 50-65 for me, constant
Edit 2: will be trying other drivers recommended after next game
Edit 4: 320.49 = Worse FPS than 301.42, seeing if 314.22 = worse performance than 301.42 after that will test 310.70 and 306.23 will be the last stand before going back to 301.42
Also all of these have been clean installs
Ok. Hvala na savetu. Svejedno vecinu igara sada igram bez problema a pikam ih 3-4.. sacekace![]()
Nego nisam shvatio jel tenk dobija reaktiv, na battlelog-u mi pise all unlocked. Isto kao i za heli, a nema tv-a, guided... Dal to nisu ubacili u betu ili su skroz izbacili iz igre, a to su pokusali da nadoknade izbacivanjem potpunog onesposobljavanja vozila vec se samo malo osamute pa oporave.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari