Šta je novo?

Battlefield 4

Sta nije u redu je vise subjektivan osecaj posto zahteva da igras bc2 pa da vidis/osetis po cemu je bf3 losiji. Daleko od toga da bf3 nije kvalitetna igra ali joj fali to nesto na sta su bc2 igraci navikli. Ja sam igrao sve moguce battlefielde kao i ekspanzije i posle BC2 najmiliji mi je Vietnam. Iskreno se nadam da ce BF4 da bude prepakovan BC2 i eto meni kvalitetnog igranja :D

Po pravopisu si to godiste,mada mislim da si poceo da se brijes.Nego odgovori zasto gro ljudi koji su igrali BF2,BF1942,BC2 i kritikuju BF3 su spameri a ti koji si od Betlfilda video BC2 par meseci pre pojave BF3 si kompetentan da uporedis te dve fransize?

Izvini ciko, u jednoj ruci drzim brijac a u drugoj pucam wallhackom. A ta tvoja gro sacica cikica je ubila u pojam vise kuknjavom za BF COD omalovazavanjima i ostalim poredjenjima sigrica za nas maloumne klince, tako da nema vise sta da ti klinci objasnjavaju ako sam nisi stigao da razumes u tim godinama... "atmosfera u BF3 kao u COD" "COD sa avionima i tenkovima" su samo neke od poslednjih starackih mudrolija kojima ova tema obiluje i samo je potrebno vratiti se malo unzad i iskopati ko zna koliko istih...

Inace, poceo sam da kuliram ove kuknjave/trolovanja/deciju razmazenost, ali eto naterah sebe da radi reda ostavim komentar, cisto da jos neko ne nasedne na ove stvari, medjutim, izgleda bezuspesno...

1. BF2 za mene i moju okolinu je bio nenadjeb......
2. BF3 pun mana, pojedes po koje ***** i nastavis da igras ako volis BF serijal
3. Cemu poredjenja COD i BF serijala, sta ti vise odgovara igraj
4. Sustinsko pitanje za ljubitelje BF serijala kada ce BETA???????
Pozz svima

"battlefield 3 has stopped working" e ovo kad vidim razbio bih racunar, zatim konstantno "popravljanje" battlelog-a, gomila cheatera, netcode itd.
Inace igra je fantasticna i mislim ako dovoljno budu ucili iz gresaka BF3 da ce BF4 biti nenad*ebiv.

Izvini ciko, u jednoj ruci drzim brijac a u drugoj pucam wallhackom. A ta tvoja gro sacica cikica je ubila u pojam vise kuknjavom za BF COD omalovazavanjima i ostalim poredjenjima sigrica za nas maloumne klince, tako da nema vise sta da ti klinci objasnjavaju ako sam nisi stigao da razumes u tim godinama... "atmosfera u BF3 kao u COD" "COD sa avionima i tenkovima" su samo neke od poslednjih starackih mudrolija kojima ova tema obiluje i samo je potrebno vratiti se malo unzad i iskopati ko zna koliko istih...

Inace, poceo sam da kuliram ove kuknjave/trolovanja/deciju razmazenost, ali eto naterah sebe da radi reda ostavim komentar, cisto da jos neko ne nasedne na ove stvari, medjutim, izgleda bezuspesno...

Ne pali se.

Koliko sam nasao beta ce negde u oktobru, nisu stavili tacan datum. Ko ima premium za bf3 ili kupi bf4 moze da igra betu.

Beta bi trebala poceti od 28 ovog mjeeca za PREMIUM a 4.10 za sve ostale.

A ne znam sada. Negdje sam procitao. Svejedno brzo cem osaznati. Dan dva gore dole.

Sta nije u redu je vise subjektivan osecaj posto zahteva da igras bc2 pa da vidis/osetis po cemu je bf3 losiji. Daleko od toga da bf3 nije kvalitetna igra ali joj fali to nesto na sta su bc2 igraci navikli. Ja sam igrao sve moguce battlefielde kao i ekspanzije i posle BC2 najmiliji mi je Vietnam. Iskreno se nadam da ce BF4 da bude prepakovan BC2 i eto meni kvalitetnog igranja :D

Navikli su da igraju RUSH mod koji je bio glavni BC2 mod, 80% mapa je tipski pravljeno za rush i do jaja su!

Poslednja izmena:
Ljudi sad ne znam da l da radim preorder ili ne.

Gde je najeftinije da se kupi?
Ne znam da l da kupim Preorder(china dlc) pa posle premium
ili da sacekam da izadje igra(bez dlc-a ce biti onda) pa da kupim premium i igru
ili da sacekam da se pojavi premium edition(ako se uospte pojavi).

Preorder bi vrsio tek par dana pred izlazak a kupovinu posle izlaska bi isti dan uzeo.

Srecno sa kupovinom na G2A koji su pokusali da prevare Humble Bundle store za 2500 dolara.

Srecno sa kupovinom na G2A koji su pokusali da prevare Humble Bundle store za 2500 dolara.

Ne kapiram kako su to probali da prevare ? Vidim da su donirali 10k jos na nekom drugom streamu... Mislio sma da uzmem preko njih, jel neko imao neko negatvino iskustvo?

Nije prosla uplata kao pri prevarama sa kreditnim karticama. I sumnjivo je sto su menjali ime sajta pre nekako. Ako su vec imali "dobru" reputaciju sa prethodnim, takve stvari se ne rade.

Jel se meni nesto cini ili ce u bf4 brze da izbacuju dlc-ove?
Za bf3 karkand je izasao u decembru 2011, mesec dana kasnije, a end game je izasao u martu 2013.
A sada vidim bf4 ima 5 dlc i prvi izlazi odmah sa igricom i u stvari su 4 mape iz bf3 odradjene u frostbite 3, a svi izlaze u 2014.

EA will once again offer a Premium service alongside its latest Battlefield game. Battlefield 4 Premium offers five expansions on top of Battlefield 4, kicking off with the Second Assault DLC pack, available first on Xbox One when Battlefield 4 launches in October.

Second Assault is a collection of four multiplayer maps from Battlefield 3, updated in Frostbite 3. China Rising, which takes place on the Chinese mainland, arrives next in December, followed by the ocean-based combat of Naval Strike in Spring 2014. The "all-out urban warfare" of Dragon's Teeth makes up the fourth pack, available next summer, and Final Stand brings it all to a close in Summer 2014.

Pa sad ili ce da prave vecu pauzu od poslednjeg dlc-a do novembra 2015 sto mi malo cudno ili ce da izbace bf5 odmah pocetkom 2015.
Mada to i nije bitno dok igra valja. Kad bude neki nastavak bezveze igracemo one prethodne ili nesto trece.
U bf3 se ove dve godine malo i oduzise. Nije to toliko puno nego za one koji vole vece mape sa svim vozilima i nemas bas neki veliki izbor. Uglavnom se sve svelo na armored kill, caspian, firestorm.

Samo kad bi napravili dust 2 za bf4, inf only... To bi bilo vrh... Najbolja FPS mapa ikada

Poslednja izmena:
Ma kad bi oni ubacivali predhodne mape (zajedno sa svim modovima) u svaki nastavak igre, onda što se mene tiče mogu da izbacuju novu igru i na mesec dana, ovako stara igra ode u zaborav(ne baš bukvalno) ali dosta gubi smisao, plus na disku 60gb samo za bf ne ide( mali ssd 120gb)

to je mapa iz cs...
just sayin :)
ono što je najvažnije, biće metro u bf4... pitam se koja mapa će da bude najigranija :D

to je mapa iz cs...
just sayin :)
ono što je najvažnije, biće metro u bf4... pitam se koja mapa će da bude najigranija :D

Gotovo sigurno Metro, al nema veze, mozda je malo preprave da se ne glave na onim glupim stepenicama. Ja bih voleo da ubace Caspian, ali malo modifikovan, da ruska strana ima malo bolja vozila i da im baza nije na brdu. Moguce da bude i Bandar jer su je reklamirali kao najvecu, najbolju ikada u bf.

Gotovo sigurno Metro, al nema veze, mozda je malo preprave da se ne glave na onim glupim stepenicama. Ja bih voleo da ubace Caspian, ali malo modifikovan, da ruska strana ima malo bolja vozila i da im baza nije na brdu. Moguce da bude i Bandar jer su je reklamirali kao najvecu, najbolju ikada u bf.

Ta mapa nema dusu... realno je totalno prazna cak i kada su svi igraci na mapi mozes da juris 10 minuta da ne naidjes na nekoga, a on foot nema smisla nimalo... Kharg island je optimalna velicina, sve vece je preveliko za normalno igranje. Nije losa ni ona snezna mapa zbog visinske razlike dosta otezava avijaciji.

Poslednja izmena:
Pa vec je odavno poznato koje mape idu iz BF3: Caspian, Firestorm, Metro i Oman.

Mape se mogu vidjeti u levolution traileru.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno