Šta je novo?

Battlefield 4

1175633_510037742414935_1564304088_n.png
Malo ga preterase za optimal graphic memory :D
Aj sad strucnjaci jel ce moj komp da potera na mega giga podesavanjima lepo? :(
Sto se tice win 8 mozda i predjem na njega taman kad vrate start dugme u oktobru :D

Poslednja izmena:
Optimal graphics memory - 3GB čitaj kao Radeon HD7950 or better ;)

Jasna naznaka koga favorizuju od proizvođača GPU-a.

Kad izlazi?

Bgmi dobro zahtjevaju, nek moja konfiguracija vuce koliko vuce do Maxwella.

Battlefield 4 Premium, 5 dlc-a, svake nedelje novi update.
Cena na amazonu 50 dolara.

Posto nisam igrao BF3 multi, jel moze neko da mi kaze kako bi otprilike ova konfiguracija gurala BF4.... Posto se razmisljam da uradim preorder i jel zna neko gde trenutno BF4 ima najeftinije da se naruci...?

Radiće to sasvim ok na tvojoj mašini u kombinaciji high i medium podešavanja.

a trenutno najeftinije ima preko mexickog origina. 28 evra

Zna li neko nesto vise o ovom komander modu, jako mi se svidja ta stvar na prvu?

I da, sta mislite kako ce gurati ova moja 7790 BF4?

Poslednja izmena:
Ja licno ne verujem u te sistem rikvajrmence... Ali znam da ce za multi trebati ne daj boze konfiguracija

Hahah kako se primio ovaj debeli sa klipa kao da hoce da se pegla sa nekim :D

Koje je ovo lozhenje jujujuju

Pa ova igra ista BF3 samo druge mape ? WTF

Ako bi napravili jos jacu igricu onda retko ko bi mogao da igra. Tek sada siroke mase pocinju da guraju bf3 kako treba.
Ono sto sam do sada video, i svidja mi se, a u isto vreme mi svejedno. Nadam se malo bolje odradjenim mapama, spectate mode deluje fino.
Trojka mi vec dojadila, red je da igramo nesto novo.

Ne razumem sta znaci "jos jacu igricu" ?
Siroke mase pocinju da "guraju" bf3 kako treba iskljucivo u "tehnickom smislu" tj racunari u 2013 su dovoljni "jaki' da bi je pokrenuli? Ako na to mislis odgovor je - da.
To sto ti je svejedno kod mene je ipak na prvom mestu za razliku od tog "svidja mi se". Mogu jedino "nove mape" da mi se svidjaju, ostalo je copy paste.

BF3 - Toliko bagovita, exploit-ovana, prepuna cheat-ova i sto je najsmesnije sveobuhvatno prihvacena kao "alternativa CoD serijalu", i nije u sustini alternativa :d

Ono sto bi meni bilo zadovoljavajuce i sto bi mi se svidelo jeste kompletna mehanika iz BC2 u novom engine-u, bolji squad sistem i da ako neko mapira misha u multiplayer-u da se lepo lock-uje pristup i cao zdravo. To je steam uradio sa VAC-om i sada gomila "pro" igraca ima VAC BAN nalog i nekako je .. lose imati takav nalog ako bi se eventualno takmicio .. mada.. nema od toga nista, previse je smesno i pomisliti na "nas tim" koji bi se takmicio...

takvi uglavnom vise ne igraju ...

Poslednja izmena:
Sa tim jaca mislio sam na zahtevniju tj graficki dosta bolje odradjenu. Mada bf3 ima super grafiku.
Da ima citera to ih ima. Ja igram uglavnom vozilima pa me manje nerviraju jer mi ne mogu nista, ali koliko sam citao postoje citovi i za avione, za odrzavanje optimalne brzine, jaci metak, aimbot...
Ranije sam cesto igrao sa jednim likom iz Nemacke, obicno sedi u tenku ili heliju kao mitraljezac. Ajde heli zbog thermal-a, ali u tenku redovno pravi vise ubistava od mene, a ja solidno igram tenkovima. I tako on igrao godinu dana, uz krace pauze i na kraju ga navataju i banuju. Kao bio mu neki rodjak trte mrte i sada opet igra, ali retko i cini mi se da opet koristi wallhack jer sve vidi pre mene.
Ako spectate bude radio kako treba, bice lakse da vidis kako ko igra, da li vara i sl. Mislim da su spectate namerno cuvali za bf4 mada neki kazu da nisu uspeli da ubace u trojku iz nekih tehnickih razloga.

Meni je bf3 u celini odlicna igra, a postaje zanimljivija kad imas par drugara sa kojima upadnes na server i pokrijes bitna vozila. Tu je jos i arma 3, nisam igrao, ali eto zamene koga nervira battlefield.

Arma 3 zamena za Battlefield? Sad sam sve cuo. Te 2 igre nemaju apsolutno nista zajednicko.

Mogu i simsi da ti budu zamena ako ti se ne svidja battlefield.
Ne svidja ti se neka igrica, mislis da kompanija hoce da te zezne, a ti nemoj da igras. Nije bf3 savrsena igrica, ima dosta mana, ali je ok i ne kajem se sto sam dao pare za nju, nekih 120e. Opet nisam poleteo da kupim bf4 pre nego sto izadje i tacno vidim, cujem od drugih kakva je zaista i jel vredi da se uzima. Za sada mozemo samo da nagadjamo.

u je al skacete, pa lepo covek kaze ako vam se ne svidja bf koji vam je u glavama postao novi cod vi igrajte arma on sigurno nije

onaj ko kaze da je bf3 kao cod, taj nije igrao novije cod-ove :)

Vise je atmosfera u BF3 kao u COD,a tu je vec EA "krivac" posto je privukao COD igrace sa TDM,CQ i gradskim mapama(barem na 70% servera).Nemam neki osecaj timske igre nego svako za sebe.Plus lose mape za rush(za mene velika mana) i sta ostane?COD sa avionima i tenkovima.

ali atmosfera i gameplay nema veze sa cod-om ?!? zapravo nista nema veze sa codom? kakva vozila ? vozila nema u codu? milion stvari nema u cod-u, gradskih mapa ima odlicnih, timskog igranja imas kao i u svakoj drugoj igri ako se sa nekim povezes...

imas dovoljan broj mapa sa prostranstvima (na kojima dominiraju vozila avioni kamioni i helikopteri)... imas mapa za svakog, to sto su popularne mape koje se tebi ne svidjaju pa to vise govori o prosecnom igracu nego o samoj igri

BF3 - Toliko bagovita, exploit-ovana, prepuna cheat-ova i sto je najsmesnije sveobuhvatno prihvacena kao "alternativa CoD serijalu", i nije u sustini alternativa :d

Zamisli ti covece, pa to je kao auto bez tockova, a ljudi ga voze? Cudno...

Poslednja izmena:
Zamisli ti covece, pa to je kao auto bez tockova, a ljudi ga voze? Cudno...

Zamislim i setim se filma - povratak u buducnost.
Tesko mogu da zamislim pucanje u tacku bez obzira na sens, podlogu misha, tastaturu od 500 dinara i dve sarmice od zelja dok se nizu kill-ovi kao kokice. Nekako mi je isto kao povratak u buducnost :)
U stvari, mogu da zamislim. Dovoljno je da se mapira drajver misha i eto magije za one sa jeftinijim kartama.

Inace bolje voziti ispravan auto koji ima svoje domete, nego voziti delimicno ispravan auto i tripovati nesto vise da taj isti auto moze bez obzira sto ga je budzio lokalni majstor sa svojim "foricama".

Bf i CoD osim perspektive i zanra tesko da imaju dodirne tacke, otprilike kao Q3 i Unreal. CoD je daleko prostija igra, brza i laksa je za solo igrace, Bf je susta suprotnost. Po meni je CoD neka lajt varijanta Bf-a, tj kao da je pravljena za mladje narastaje - odnosno Bf je daleeeeko ispred CoDa.

Ma to je onaj fazon kao da "spustis" BF pa kazes da je ko COD... mislim komentari za ignore i spam, tu je totalno gubljenje vremena da se tu sta objasnjava i pravda, kad i mala deca znaju da te dve igre nikakav slican feeling ne pruzaju.

Ma to je onaj fazon kao da "spustis" BF pa kazes da je ko COD... mislim komentari za ignore i spam, tu je totalno gubljenje vremena da se tu sta objasnjava i pravda, kad i mala deca znaju da te dve igre nikakav slican feeling ne pruzaju.

Ne znam koliko imas godina i sta si od BF igrao ali mi se cini da malo veca deca(godine i kontinuitet igranja Battlefield serijala) kritikuju BF3 a mala deca znaju da te dve igre nikakav slican feeling ne pruzaju.

Imam 12 i po i i dalje manje kukam i panicim na sigrice nego oni blizu 40.

nego, beta krece u oktobru ili final igra (kada ce beta u ovom slucaju)?

Imam 12 i po i i dalje manje kukam i panicim na sigrice nego oni blizu 40.

Po pravopisu si to godiste,mada mislim da si poceo da se brijes.Nego odgovori zasto gro ljudi koji su igrali BF2,BF1942,BC2 i kritikuju BF3 su spameri a ti koji si od Betlfilda video BC2 par meseci pre pojave BF3 si kompetentan da uporedis te dve fransize?

Poslednja izmena:
a sta relano nije u redu sa bf3? ok, ja nisam igrao ranije bf igre, tj sve zajedno sam ih igrao mozda 10 partija :) niti sam neki pro, vec kakav igra :) ali meni je skroz ok igra, zabavna

Vrh Dno