Šta je novo?

Battlefield 4

Hvala Glenn, nisam znao koje su mape. Meni bitno da ima Caspian :)
Oman sam dosta igrao ranije, volim mapu, ali ako ti je losiji tim na us strani, gotova runda za 5min max.
Metro mi je ok zato sto volim da igram metro tdm pa ako bude slican tdm odlicno :)
Bandar je odlicna mapa, ali na hardcore, kao i svaka druga mapa sa svim vozilima. Na normali avioni j**u mater svima. Centurioni su u tri lepe negde iza baze, a mobile aa radi jedino protiv losih pilota ili otezava gubitnickom timu da poleti.

moglo je i gore... inace firestorm i oman sam obrnuo mozda po 2x svaku

Drago mi je zbog Caspiana i Firestorma,metro je nažalost bio siguran. Oman...ni u BF2 je nisam nešto posebno voleo,u Bf3 još manje ali ajde de...mogli su i Noshahr da stave tek bi to bilo sranjce. Bolje da su Karkand nastavili u četvorci.

Bandar je bezvezna mapa,dobro je da je nisu stavili.

EA has clarified exactly when you'll be able to play the Battlefield 4 open beta.

Anyone can download and play the beta on PC, PlayStation 3 and Xbox 360 from 4th October.

However, you can gain early access from 1st October if:

You pre-order the Battlefield 4 PC Digital Deluxe Edition from Origin
You're a Battlefield 3 Premium member
You're a registered owner of Medal of the Honor Warfighter Limited Edition or Digital Deluxe Edition

Sad su sve nedoumice oko bete otklonjenje.

BF3.5

To ce svako videti kad pocne beta. Ja cu takodje kupiti BF4, recimo u oktobru 2014.

Al su odradili ovaj video :)
Ne moze da bude lose, kad vidis sve drugare na battlelog-u da igraju bf4 nema sanse da ne uzmes :p
Jedino da povecaju onaj limit od 100 prijatelja. Ne znam vise koga da obrisem, skoro sa svakim sam igrao. I sad kako da dodamo nekog novog iz bf4, jedino ako razdvoje, mada je 100 limit na originu.

^Skolski primer bandwagon-a :D

Razlog iz koga sam kupio BF3 i komp novi zbog BF3 je sto me BF3 oduvao i pre i tokom bete.

BF4 mi izgleda ko ekspanzija. Nista epohalno i ne privlaci me. Ono sto je 3 bio za 2, 4 nije ni 1% za 3.

Razlog iz koga sam kupio BF3 i komp novi zbog BF3 je sto me BF3 oduvao i pre i tokom bete.

BF4 mi izgleda ko ekspanzija. Nista epohalno i ne privlaci me. Ono sto je 3 bio za 2, 4 nije ni 1% za 3.

Srećom,jer je trojka bila totalno razočarenje u odnosu na dvojku. Četvorka ne može ni približno toliko biti lošija od trojke :D

Srećom,jer je trojka bila totalno razočarenje u odnosu na dvojku. Četvorka ne može ni približno toliko biti lošija od trojke :D

Ne budi siguran da ne moze da bude gora od trojke. Ipak je to DICE, oni bas umeju da idu u rikverc...

Mogli bi da idu u rikverc i prepakuju bc2 u bf4. To bi bio udarac! :) ps: ako neko igra bc2 nek se javi na pm pa da cepamo zajedno

I ja sam u to vreme uzeo komp, brat me nalozio na bf3 :d
Taj osecaj u pocetku, koliko mi je realno delovalo, pa klipove koje sam gledao, neprevazidjeno, ali delom i zato sto nisam nista igrao do tada. U to vreme sam sa igricama stao negde u 2004-oj godini, far cry 1.
Igracemo malo betu, a onda cu da vidim dal vredi da se uzima. Ne ocekujem bas da me bf4 oduva, ali ako je kao bf3, a verujem da je bolji, uzecu.

Kad bi napravili igru za svačiji ukus, ne bi ličila ni na šta, npr meni se bc2 koji svi ovde uzdižete ne svidja, čak i bf2 mi nije legao, ništa mi nije bolje od prvog bf-a, ovaj bf3 je imao na mene uticaj baš kao i prvi bf, tako da se opustite, ne možemo biti svi zadovoljni, bar ne u potpunosti.
Meni u ovom novom najviše smeta što su ubacili onu glupost za nož, sve ostalo je samo plus, mada videćemo ....

0MhBeLY.gif

BTW ne znam sta ste se toliko uhvatilii za BC2, kada je izasao svi su kukali kako nema aviona i kako je 32 playera max mapa.... A sada odjednom postade kao vrh..... Neka hvala za mene su 64 igraca i jetovi battlefield.....

Poslednja izmena:
Kad bi napravili igru za svačiji ukus, ne bi ličila ni na šta, npr meni se bc2 koji svi ovde uzdižete ne svidja, čak i bf2 mi nije legao, ništa mi nije bolje od prvog bf-a, ovaj bf3 je imao na mene uticaj baš kao i prvi bf, tako da se opustite, ne možemo biti svi zadovoljni, bar ne u potpunosti.
Meni u ovom novom najviše smeta što su ubacili onu glupost za nož, sve ostalo je samo plus, mada videćemo ....

Ljudi koji su igrali od početka Bf1942 ili čak od bf2 slabo nešto uzdižu BC2,ja ga lično smatram igrom koja ni kriva ni dužna nosi ono Battlefield u nazivu. Uglavnom ljudi koji su krenuli od bc2 uzdižu isti.

Kod mene BF2>Bf1942>BfV>Bf3>Bf2142(SF mi nije legao nikako). BC2 ni ne razmatram kao deo Bf serijala.

Koliko sam shvatio moci ce da se blokira samo kada krene da te kolje od napred. To je i ok jer sam sretao neke koji samo trce ka tebi i stiskaju f. Ok je da te prikolje ako ti pridje s ledja, ali ovo zaletanje od napred zna da iritira.

Ljudi koji su igrali od početka Bf1942 ili čak od bf2 slabo nešto uzdižu BC2,ja ga lično smatram igrom koja ni kriva ni dužna nosi ono Battlefield u nazivu. Uglavnom ljudi koji su krenuli od bc2 uzdižu isti.

Kod mene BF2>Bf1942>BfV>Bf3>Bf2142(SF mi nije legao nikako). BC2 ni ne razmatram kao deo Bf serijala.

Nidje veze.

Greska, kad se pojavio BC2 je imao dosta bagova kao i BF3 srxxxe ali je kasnije ispravljeno i postala je poprilicno igriva ( za razliku od bf3 ), sigurno igrivija od bf3crapa, graficki slabija ali bolje napucavanje :)

Kad bi napravili igru za svačiji ukus,

Ima i zove se Rayman origins i legends :)

Poslednja izmena:
Mada BF4 lici na dobru izvedbu i cak ono pravo sto su neki od nas cekali posle BF2, cak sam uradio i preorder koji je posle otkazan, praticemo sva resenja do bete pa odluciti.

Uzimam kako god nemam dilemu samo da napapirčim kintu. Intresuje me da li ce biti povoljnije ako se nas više okupi i kupi kod wahada :D

Neki dan sam pazario par AMD grafickih karata i dobio sam info da mogu uzeti BF4 (AMD Never Settle Forever program) kod cim izadje igra. Jedan cu sebi zadrzati, a ovih 5 komada cu prodati. Pa eto racunajte da ce ih biti na oglasima po simbolicnim cenama. :)

Greska, kad se pojavio BC2 je imao dosta bagova kao i BF3 srxxxe ali je kasnije ispravljeno i postala je poprilicno igriva ( za razliku od bf3 ), sigurno igrivija od bf3crapa, graficki slabija ali bolje napucavanje :)

Ima i zove se Rayman origins i legends :)

@vkozmar,djolenzi

Nije greška,uopšte ne pričam o bagovima i grafici. Koncepcija same igre je odudarala bf2 i ranijih naslova. BC2 za mene nije bf.

Poslednja izmena:
Citajuci razne forume vecina igraca koja prati BF scenu preferira BC2 i kazu da to "nesto" fali u BF3. Po meni BF3 nije doneo nista revolucionarno osim urbanijih mapa, koje su po meni retardirane. Meni je BF3 kopija i pokusaj da se uz pomoc slave BC2 uzme vise para.

Citajuci razne forume vecina igraca koja prati BF scenu preferira BC2 i kazu da to "nesto" fali u BF3. Po meni BF3 nije doneo nista revolucionarno osim urbanijih mapa, koje su po meni retardirane. Meni je BF3 kopija i pokusaj da se uz pomoc slave BC2 uzme vise para.

Evidentno pratimo različite bf scene,jer retko koji bf2 igrač kojeg znam nije bio "zgrožen" sa bc2 kada se pojavio.Samo onda je bila nada "BC2 je spin-off pravi Bf nastavak će biti bf3 kada izađe"...kad ono međutim :(

BF3 je bliži BC2 nego BF2 čiji je naslednik trebao da bude. A BC2 i Bf2 su suštinski različite igre iako se formalno vode kao deo iste franšize.

Poslednja izmena:
Vrh Dno