Šta je novo?

Battlefield 3

Igra li neko onaj "Battlefield 1943", sto se na PS3 dobija dzabe uz "Battlefield 3"? Valja li to nesto?

sorry za off-topic...

Ja nisam ni skinuo, ne mogu obe sad da igram :)

Trebalo bi da nisi. Sto se tice MW serijala, na ovom forumu ga je masa, makar vecinom, odavno prezrela, a BF3 se igra. Kad pogledam spisak poznanika na PSN vidim da dosta njih igra i jedno, a bogami i drugo (MW3). U svakom slucaju, neces biti usamljen sto se drustva tice. Drugo, nikad im ne bih dao nenormalnu sumu koju potrazuju za MW3, a s njihovim izdanjima je dodatno problem sto im jako retko i sporo spustaju cenu. Cak i oni arhaicni delovi jos uvek mahom prilicno kostaju.

3.7gb na hardu zauzima, to je sa pecevima koji su izasli i Back to Karkand mapama... Nikako nisi pogresio, stvarno nema nekih mana koje bi naglasio, po meni skoro pa savrseno izbalansirano, moozda su generalno bile bolje mape u BC2, sad kad su izasle B2K mape samo njih igram jer su mi za 2 lestvice bolje od default sto ne znaci da su lose.. sjajno radi igra, imao sam mozda 5, 6 ispada sa servera tokom ovih >100 sati, par zamrzavanja konzole, nista strasno..

Borise, istripovao si se ono pre neko vece da je server normal a ne HC. Svi HC serveri su isto konfigurisani (bar ono sto mi mozemo da vidimo), ali ima razlike medju njima - na nekima ima killcam (iako je kao iskljucen) ali samo na nekim mapama, negde se vidi preostali health vozila, opet samo na pojedinim mapama... Ili su u pitanju neki bugovi, ili je Dice razlicito konfigurisao mape, nesto poput onoga da li imaju 3 ili 5 zastavica.

Zamrla tema jer pricam sam sa sobom :) Igra se svaki dan, dosta nas..

@ max

A ti si VladarBlue? :) Nisam se bre istripovao :) Zar nisi video da su bili trouglici iznad glava protivnika (3D spotovanje), municija i energija sa donje desne strane itd.. Jednostavno su Normal server nazvali Hardcore.. Mada nije trebalo toliko metaka da ubijes nekog kao sto obicno treba na Normal, mozda je nesto izmedju bilo..

Poslednja izmena:
Heh, izgleda da imaju neki zesci bug :) Ja tada nisam video ni svoju energiju i municiju, ni 3d spotovanje, vec samo energiju vozila. Nisam imao ni health regen. Znaci ladno moze da se desi da neki igraci imaju ovakvu prednost u odnosu na ostale na istom serveru... Crap.

Ma to im se taj server nesto izbagovao. A veceras pukli svi hc serveri.. Da li igrati Normal.. :D

Ozbiljno se razmisljam da uzmem B2K... A mozda je bolje da uzmem neke PSN naslove za te pare! :)

lol, jos razmisljas? :) Samo te mape igram od kako su izasle, treba li ti jos neki podstrek? :D

^what he said

Nisam igrao BF2, al mape su stvarno nekako mnogo zanimljivije.

Poslednja izmena:
Ima samo 4 HC servera, jedan za B2K mape, usao sam posle par minuta.. Nego nisam od onih sto se zale na oruzja, ali USAS sa frag-om je stvarno predr*ano, bukvalno granate ispaljuje..

Upalih sinoc cisto malo da probam... 70% mapa su iz B2K sto me smorilo!
Ali dati bre 15 evra za nesto sto cu igrati par puta nedeljno/mesecno, videcu jos...ako nadjem sa nekim da share-ujem onda mozda.

I ja bi se verovatno premisljao da nisam uzeo Limited edition.. Ali vrede stvarno ako planiras da igras, a ne jednom nedeljno :)

ne znam da li je pomenuto, ipak da pitam..

poslednjih cca dve nedelje imam problem sa vozilima, tj. sta god da vozim (samo kada sam na mestu vozaca), ako iskocim a vozilo je bar malo u pokretu, igra me izbaci.. jedina sigurna varijanta je da skroz stanem, pa izadjem, sto je cesto nemoguce bez pozledica..

da li se ovo desavalo nekome, postoji li neko resenje?

Ponovo radi bioskop :) Izgleda da Igla i Stinger nisu toliko beskorisni koliko sam mislio, samo zadrzis Lock malo duze dok se ovaj ne uspanici i izbaci mamce, onda ispalis..

Evo Borise jedan mnogo koristan nacin da drzis protivnicka vozila pod kontrolom, za MBT na poslednjem mestu se otkljucava CIVT station, trece mesto u tenku gde sedi lik i laserom obelezava avione,helije,tenkove,dzipove a vozac tenka ima kao secondary weapon guided missile koji juri mete obelezene laserom. Juce smo hostile i ja nekoliko partija drzali svaki heli i tenk, nisu mogli ni da pridju prvim zastavama na Firestormu i Caspianu, heli pada od jedne rakete a tenku skine oko 60% pa ga dovrsis sa glavnom cevkom. Evo kako to izgleda na delu http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/16430922/1/247050232/

Normal server uaaa :D Da, za to vec treba neka komunikacija koja jos ne radi dobro na PS3..

Nisam probao voip na PS3, sta bese ne valja? Taman sam se nakanio da kupim headset...

Problem je samo u BF3, slabo se cuju glasovi, prekida.. ali kao u sledecem patchu bi to trebalo da bude ispravljeno.

Kad se samo setim kako je za bad company 2 bilo reci da ima previse tek pridoslih cod noobova. Sta tek za ovo reci :) Igra je sjajna ali samo kada nedostatak noobova dopusti da to dodje do izrazaja sto nije bas cesto :)

CIVT je super, ja ga imam i cesto sednem kao treci u tenk da obelezavam ali jako retko neko prebaci na vodjene rakete...

Stvarno ima noob-ova :), ja za sebe smatram da sam prosecan igrac a evo sad spojio 3 puta MVP ne cimajuci se nesto previse.. (ovaj post nije namenjen kao samo-promocija :D )

Nego dajte Battlelog nick-ove (Max999 prihvati request) :) da znam ko je online a da ne palim konzolu..

Poslednja izmena:
Prihvatio :) Mada nigde nisam video tvoj request, tek kada sam otisao na tvoj profil videh opciju "accept friendship"...

Btw, gde se tamo vidi da li je neko u igri ili ne?

Battlelog & PSN & BF3 nick: VladarBlue

Imas dole desno, kad su u igri pise playing i sta igraju..

Poslednja izmena:
Evo patcha za 'timsku igru', odnosno mljackanje u slusalicu :D

We have a fix coming up for the VOIP issue that some Battlefield 3 players have experienced on PS3. Expect your patch soon. #BF3

Nazad
Vrh Dno