Šta je novo?

Battlefield 3

Pa naravno da su dobre mape. Ipak je to bio BF2 :D. 1.3 GB? Super je to, na PC verziji je 3.9GB :(. Probaj WAKE sa avionima i čoperima pa javi...

Poslednja izmena:
Ja ne letim ali je odlicna mapa u svakom slucaju, ove tri ostale su pomalo slicne ali ja volim te sa dosta urbanih predela, ogromne ali sa gomilom delova za bliske kontakte :) Jedino me buni sto nema obican Conquest..

^il mozes da odigras Sharqi peninsula mapu i da snimis i nabacis na YT? Jer je to jedina mapa koju nigde nisu nesto prikazali kako izgleda u BF3..

Kamera mi je ocaj ali evo malo..

Ovo sto nekad bas izgubi frejmove je nesto do movie makera, nije tako dok igras :)

Juce sam prvi put video servere koji ne nose naziv Dice HC server xxxx..... poceli sa rentanjem?

Bilo bi strava da dozvole privatne servere, i da mogu da se menjaju podesavanje (da nije samo Normal/HC/Infantry). Nervira me sto u HC modu ne vidim svoj health i municiju.

Jel neko uzeo bf3 preko share-a za petoricu? Posto izgleda da mogu samo dvojica da skinu DLC... sto je teska zaje*ancija.

Treba ceo HUD da ugase. čak ni mcommi i zastave da ne budu obeleženi. Već da gledaš na mapu ako hoćeš da nađeš nešto.

IRNV nišani ne bi smeli danju da se koriste. Lampe ne bi smele danju da "zaslepljuju".

Trebalo je ekipu što je radila Assassins Creed da pitaju kako se preskače prepreka od pola metra :) i kako se ne gine kada se padne sa metar visine.

To je skoro cela poenta HC.

Bem li ga, ne vidim poentu skrivanja health-a. Nit znam koliko me puta neko pogodio, nit koliko me ostetio, a drugacije cu da se ponasam sa skoro punim i skoro praznim healthom... Meni su jedine bitne prednosti HC u odnosu na Normal to sto nema health regeneration-a i sto je damage manje-vise realniji.

Pa provaljuje se po saturaciji boja, kad si odvaljen crno bela ti je slika, ima 3, 4 ta nivoa po mojoj proceni.. Kakav hud sve to treba pogasiti, pogotovo ovo s*anje sto su napravili sa vidljivim minama.
Nove-stare mape su totalno perverzne moram reci jos jednom, citam da su uzasne u rush-u doduse..

Smorih se kada nisam mogao da skinem B2K DLC... uzeo preko share-a a sad su ga ogranicili i prva dvojica su samo mogli da skinu.

Tako da cisto sumnjam da cu vise paliti BF3...bacenih 1800 kinti!

Ne razumem, a rade ti ostale mape? :) Uzmes onda B2K posle, na nekom popustu.. Dajes 40, 50e za FIFU cim izadje :d a za BF3 se bavis takvim peripetijama :)

Poslednja izmena:
Famas mi postaje jedno od omiljenih oruzja, doduse vise ginem sa njim jer su mu Iron sights ocaj :) (vec vidim da ce ga unazaditi u sledecem patchu, a uopste nije nista bolji od AEK-a recimo), najvise zbog zvuka i izgleda ga koristim.

jedno noob pitanje: da li moze da se igra mullti player sa ps move-om? posto sam video da ima neki dodatak, neka puska..... pa sam se nalozio, uzeo bih da ciljam... :D

Evo zanimljivog pregleda jacine svakog oruzja: https://docs.google.com/spreadsheet...E0bjBueWVSQjc0V0E&f=true&noheader=true&gid=13

Posebno je zanimljiva lista Time to Kill, prikazuje vreme koje je potrebno odredjenom oruzju da ubije protivnika (u funkciji udaljenosti). Npr, najbolji na 1m udaljenosti su AEK-971, SCAR i PKP, ubijaju za 200ms.

Nisam siguran na kom sistemu su testirali, ali moguce da su svuda oruzja u medjusobno istom odnosu.

Evo jos jedne njihove analize, deluje jos detaljnije: http://symthic.com/?s=bf3

Poslednja izmena:
Na kraju se svodi na to koje ti oruzje lezi, koje ti se svidja po izgledu, zvuku itd.. Nijedno se ne moze reci da je bolje od drugog.

Konacno naucih mape, pa sinoc otisao prakticno prvi put na HC server (pratio tebe i pilca), i moram priznati da je dosta bolje nego Normal :) Deluje mi da svi igraju opreznije, nema toliko bezglave Rambo style akcije. Sedeo 5 sati za igrom, vreme prolete samo tako.

Vidim da ima dosta [Serb] igraca, jel to sve ekipa sa Bencha?

Ima i Serb i SRB :) Nisu svi sa Bencha, neki su sa onog 'razmena igara' foruma, ali ima bas dosta nasih. Problem je sto sam se ja navukao na Conquest a svi skoro sa liste igraju Rush, ja kad god udjem kod Pilca uvek izgubimo partiju i samo ginemo :D, ne znam u cemu je fora :)

Ma de, nije zbog toga :) Nego otvorena je cela mapa, mozes da radis sta hoces, Rush mi izaziva mnogo vecu nervozu nego u BC2, svi se sjate oko mcom-a i totalni krkljanac bude, a ne pomaze ni to sto se ne secam kad sam poslednji put pobedio u Rush-u :)

E jeste to problem sa rushom na nekim mapama. Svi se sjate u kvadrat 100x100 metara i tako do kraja. Ni taktike ni timske igre

E jeste to problem sa rushom na nekim mapama. Svi se sjate u kvadrat 100x100 metara i tako do kraja. Ni taktike ni timske igre

E vidis, zato stalno kad igram sa Borisom gubim.... :d
Ako igraju 4 coveka koja se poznaju u squadu, i bez chata je druga prica....
Jos i njega kad poprave bice ono pravo.....
A Borisu nikako ne mozes objasniti da Rush nije TDM :d :d :d

Ha :) Pa nije, pokusavam da postavim/defusiram ali dzabe kad ih uvek 15 ima oko mcom-a.. Mora ceo tim da pokusa, ovako nas par se zalece u sigurno ginjenje :)

Ha :) Pa nije, pokusavam da postavim/defusiram ali dzabe kad ih uvek 15 ima oko mcom-a.. Mora ceo tim da pokusa, ovako nas par se zalece u sigurno ginjenje :)

Hehehe, pa naravno, i sa 4-icom je vec lakse.... A ne ko Bora i Era koji sednu u tenk pa sa 5km gadjaju celu partiju :d :d

Ja sam se tako par puta snalazio... legnem na nekih 20-30m od MCom-a i iskoristim robota da postavim eksploziv! Dobro je funkcionisalo na Kharg Island-u, pogotovo kod onog sto je blizu obali + onaj cevovod odlicno sluzi da se prilegne! :D

Nazad
Vrh Dno