Šta je novo?

Battlefield 3

Ma daj, ne znam kako mozete da igrate ono non stop :) Sta je bilo na Metrou kao napadaci, niste prdnuli ni u cabar :D :p

*** risbo mnogo to licno shvatas. Juce smo igrali sa *****ima u timu. Kad si ti izasao , u sledecoj partiji sam ja bio treci u nasem timu, a prvi pyt upalio igru. Dok danas je bila druga prica, jednu smo izgubili..

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

***, mnogo se nerviram kad imam duplo vise smrti nego ubistava, ne to ustvari, vec kad zaginem tri cetiri, pet puta zaredom :) Mnogo inferiorniji mod realno od Conquesta..

Nije preciznost problem, Rush je problem i natrcavanje na metak :)

A, ma nisam pustio preko telefona sam, reko neka vezba za gadjanje :)

Kako bre iz aviona videti neprijatelje? Nems sanse da uocim bilo sta, ni vozila ni ljude. Da li bi mi pomoglo da neko na zemlji radi spotting neprijatelja?

Pomoglo bi na raspalim normal serverima :)

Na HC moras da ga snimis i bar malo ranis, ili snajper da ih snima ;)

Recimo da je prosek da dva coveka u timu znaju sta rade.. au koliko nenormalnih i*iota ima to je strasno. Recon klasa je takav de*ilizam, apsolutno nista korisno od njih, a iz nekog razloga je jako popularna medj' masom.

Izgleda su sve klase otišle u Rambo režim kako su otključali određena oružja. Medic ne koristi medikit već granade launcher, recon ne iznajmljuje spawn point već samo kosi sa krana, o spotovanju da i ne pričamo, inženjeri ne popravljaju već seju mine na svakom koraku.

Stoji za skoro sve to, ali miskim da su mine korisnije nego popravke. Ako se pametno postavljaju (i jos ako nosis 6 komada), mogu ozbiljno da uspore protivnika, i da sprece iznenadne upade buggujima i dzipovima. Wake je raj za minere, vozila gaze na skoro pola postavljenih :)

Na HC moras da ga snimis i bar malo ranis, ili snajper da ih snima ;)

Znaci pilotu nije dovoljno da npr. assault vojnik uradi samo SELECT na protivnika da bi se video na mapi, vec mora i da ga osteti? Nije ni cudo sto nista nisam video iz aviona...

Recon klasa je takav de*ilizam, apsolutno nista korisno od njih, a iz nekog razloga je jako popularna medj' masom.

Popularno je zato što je to odlična klasa za ljude koji se boje da udju u borbu i da ih nedaj bože neko ubije. Ovako stojiš na 12 kilometara u pozadini i dupe ti je sigurno.
Doduše za njih je izmišljen nožžžžžžž :D

Mene malo nervira sto me teraju da biram izmedju health packa i smoke launchera koji mi je bitniji, jednom prilikom na metro conquest smo pomocu dima presli iz spawn rape-a na njihov spawn rape tako da je to meni obavezna stvar. Za ing uvek nosim repair tool, jedan tenk ili heli moze da potraje celu partiju uz ceste opravke ako na drugoj strani nisu soflam/javelin combo, od toga nema bezanja. Snajperi mogu da skinu iz 2,3 puta soflam koji sija kao jelkica ali njima to nije bitno jer ih ne ugrozava. U svakom slucaju ludnica, svako gleda svoje dupe, timski rad nula, ne treba ni ulaziti u partiju ako nemas jos nekoliko svojih ljudi.

posto nisam igrao pucacke igrice na ps3-u a i skoro sam ga uzeo interesuje me jesu li npr. battlefield3 i codmw3 dobri na ps3-u kao npr counter i cod na pc-u ? ,
moze li se igrati sa SPLITFISH FRAGFX PIRANHA CONTROLLER (PS3) da sluzi kao mis - kao na pc-ju
a CROWN WIRELESS KEYBOARD FOR PS3 da bude tastatura .........
odnosno isto kao i na pc-ju ili mora biti ds3 controller ?

Ništa na konzoli nije isto kao na PCu. Ili je bolje ili je gore. ;)
Ako očekuješ da se naigraš na mišu i tastaturi, odustani na vreme od te ideje. :(

Ma sve isto, imas da uzmes i jos 2GB rama ako ti bude malo, kao i kulere u raznim bojama :)

pa dobro onda ali cemu onda svrha za mis i keybord ( samo za web browersing ) ?? ne znam kako je sa yostikom igrati pucacke na ps3-u (jos nisam isprobao) ali ovako kao sto je na pc-u je vrhunski.

Ako sam dobro ukapirao šta pričate, verzija za konzole ima podršku za miš i tastaturu. Zbog čega je neigrivo s mišem, šta se toliko razlikuje?

Sinoc sam primetio prilican auto-aim, tj. kad protivnik brzo prodje pored mene nisan se sam od sebe pomerio ka njemu dok sam stajao? Jel to poznata stvar ili sam ja nesto sanjao?

Pa ugasi to u opcijama, ja sam odmah to ugasio tako da ni ne znam kako sljaka ali citam da je samo u tim situacijama kad neko brzo protrci pored tebe. Na burazerovom nalogu je to bilo upaljeno svo vreme i pre neki dan sam se setio da mu ugasim, ne primecujem razliku uopste, ubija/gine isto kao i pre gasenja..

Poslednja izmena:
Bas tako, ne menja nista znacajno nego nisam imao pojma da je to tu u MP-u uopste, mislio sam da je to samo za kampanju...

Sad sam imao jedan od najjacih trenutaka, dok sam osvajao C zastavicu na Sharqi-u (Hotel), zabo sam helikopter tenkom koji se spremao da poleti sa TV stanice, tripple kill :D

Nazad
Vrh Dno