Šta je novo?

Battlefield 3

767MB za ovakav patch? Jedino da su Karkand mape unutra, ne vidim drugi razlog.

Ma nisu, nego je PS3 verzija previse bugovita i raspadnuta.

Aha :) Toliko da nista sto je ovaj patch 'ispravio' ja nisam osetio kao negativno za ovih 52 sata igranja ;) Citam da su se Karkand mape pojavile u server browseru ali ne mogu da se igraju, znaci verovatno su u patchu.

Patchevi koji samo s*anja donesu :) Baguju se animacije reload-ovanja, neke teksture trepere, u HC-u takodje sad ima po 100% energije itd..

Animacija relaoda je zezala od početka. Svaki treći opaljen RPG nema animaciju reloada iako se čuje zvuk.

Ja imam bag da ne mogu uopste da ispalim RPG... Mislim da se radi o Stinger-u ili tako slično.
Ili ga pogrešno koristim! :d

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

To je za vozila, moras da lockujes metu, zadrzis par sekundi na vozilu pa onda mozes da ispalis..

jedno noob pitanje ... chisto u akademske svrhe ...
da li postoje ``naradoni`` serveri za mlatipleyer upucavanje
u bf i sta osim ``narodne`` instalacije je potrebno ...

a postoji i posebna tema za ``narodni`` bf3 ? nacionalizovani ... ?
izvinte onda a moderatorima umolba da prebace moju poruku tamo ...

Posle patcha C4 ladno moze da se detonira i ako te ubiju.. Ovo su postale redovne stvari u industriji, patchevi koji kao da namerno trebaju da pogorsaju igru..

Nije isto, mine mozes da vidis, znas gde mogu da budu, ovako nacickas 20 C4 i nebitno dal si ziv, dignes pola mape u vazduh. Tenk te provali da si stavio ali dzabe, cim se respawnujes gotov je...

ne znam dal ima veze sa igricom ali mina moze biti aktivna i posle 20 godina ;0) ...

pitanje: da li je ``licenca`` za igricu vezana za nalog ili moze vishe naloga istu licencu ?
zapravo ... ako mi neko od vas pozajmi original disk da probam igru da li mogu otvoriti svoj
nalog ili nije izvodljivo ?

pitanje: da li je ``licenca`` za igricu vezana za nalog ili moze vishe naloga istu licencu ?
zapravo ... ako mi neko od vas pozajmi original disk da probam igru da li mogu otvoriti svoj
nalog ili nije izvodljivo ?

Ne moze...moras da imas drugi cd key..na tvom nalogu..

:( ... a da li mogu sa drugog kompa da igram sa istim cdkey ? i da li svojim loshim igranjem mogu da
s****m neshto vlasnika cdkeya ?
i koliko uopshte koshta key ? ( pitam jer svi hvale igru, vidim dobre klipove igranja a nemam info o narodnim serverima ... )

^pa jedino mozes da igras na njegovom accountu...key zavisi kako gde sto se tice cene..i narodnih servera nece ni biti..ali prebaci se u Battlefield 3 temu za igre za PC ima vise informacija jer koliko vidim tebe pc verzija interesuje a ne ps3..

izvinjavam se na gresci ... ako cenjenom auditorijumu smeta nek brishu moderatori ...

^ne...taj patch je sad u utorak sa mapama i novim fixevima i iznosi oko 2gb......

konzola taj pach skida kod sebe na hdd ?
i svaki igrach mora da ga svuche da bi igrao ?

Ako hoces online, mora.. A sta je bilo u ovom od skoro 800mb, nemoguce da balansiranje i ispravljanje nula i keceva trazi toliko megabajta, nisu normalni odakle mi jos 2gb :)

*** Battlefield je uvek imao masovne zakrpe. Pobriši sejvove i zakrpe igara koje ne igraš ili se otvori za veći disk. Btw preminula mi je konzola, neće da primi disk. Ye8eni ološ iz Sonija :D

Back to Karkand 1.3gb, pojavio se u Store-u.

Au so su dobre mape :) Igrao sam Strike i Gulf of Oman za sad, odusevljen.. Za sada radi samo quick match pa ne mogu hardcore da izaberem, i da, stavio sam Conquest a upalio se Conquest Assault, nemam pojma otkud to, kreces sa tri osvojene zastavice i bez glavne baze.

Nazad
Vrh Dno