Šta je novo?

Battlefield 3

Znam, i za jednu i drugu frakciju mi uvek promeni pusku i pistolj..

Koliko vidim, postoje samo EA & DICE serveri, a ne i oni koje su iznajmili klanovi i sl?

Taman se obradovah sto su i na konzole uveli server browser, jer je najbolje naci neki dobar server gde se okuplja ista ekipa i tamo stalno igrati. Ali ako nema privatnih servera, mrka kapa. Tesko da ce se ljudi smarati da uvek traze isti server, svi se zovu maltene isto...

Kako si to ocekivao na konzolama? To bi onda bio jedan PS3/X360 koji je non stop upaljen? Ne znam kako bi to funkcionisalo.. Ali odes kod nekog tvog sa friend liste i odmah se skupi ekipa..

Kako si to ocekivao na konzolama? To bi onda bio jedan PS3/X360 koji je non stop upaljen? Ne znam kako bi to funkcionisalo.. Ali odes kod nekog tvog sa friend liste i odmah se skupi ekipa..

Pa lepo, das EA/Dice lovu za server, preko weba ga administriras, i to je to.......
Da li mislis da su njihovi serveri na PS3/Xboxu? :d

Ne ali na PC-u u vecini igara to moze da bude tvoj PC sa dobrim netom, upaljen 24/7..

Ako objave aplikaciju pod nazivom "dedicated server" može. Ako ne, zakupljuje se njihova (virtuelna) mašina.

Ma vidis da Risbo hoce da razvije novi biznis...... :d

Danas na PC pustiše patch a konzole čekaju još koji dan.

Stavka vredna pomena:

• Grenades now drop to ground if you get killed while attempting to throw it(note the affect this will have on Hardcore mode!)

Pa to, vec imam bf1943, tako da kod koji sada dobijem moze da iskoristi neko drugi. Ne verujem da ce biti vezani za psn nalog, mada ko zna...

Elem, dodajte me opet na PSN, nalog mi je sad VladarBlue, pa da pikamo BF :)

Prihvatio sam te, reci mi samo da i ti igras na normal serverima :)

Nikad veci smor kad uletim kod nekog sa friend liste a ono on igra na normal serveru! :D

Iz besa sam poceo svima da saljem napu*avacke poruke zbog toga :D

To nesto na moj racun :d Ok je tdm ako si dobrog raspolozenja, jer gines svakih 7 sekundi :)

Oprosti Borisu, to mu je ostalo iz CoD dana :D , hvata ga neka nostalgija s vremena na vreme pa odigra TDM.

True, true :)
Konacno sam malo presao na Assault da igram, AK-74, kakav zvuk :) Inzenjer mi bas previse lezi, nema boljeg osecaja od natrcavanja tenka sa dvojicom na tvoje mine, jos ako prisustvujes dogadjaju :d

Nema patcha jos za konzole, promasio covek sobu :)

Ko voli avijaciju Wake će biti prava poslastica

Patch za PS3 sutra, realno mene nista od ovoga nije kacilo. Fix za chat jos nije spreman..

battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/2832654775736306733/

Vrh Dno