Šta je novo?

Battlefield 3

Ne sumnjam da ce to naci svog kupca... mozda dosta njih! :)

Nalozio sam se da naucim da pilotiram, evo odgledah par klipova! Tako da ako budem stigao danas da odigram, ima da uzmem jet i da letim po mapi...da se ucim. :D

Samo mi je krivo da ulazem toliki trud kada razmislim da nema toliko desavanja u vazduhu a i uopsteno kao na PCu gde moze 64 igraca.

Tako da ce mi trebati dosta vremena da dobijem neke upgrade-ove.

Poslali su mi neki kod na mail posto sam ucestvovao u beti. Da li neko zna sta se dobija sa njim, neki tres predpostavljam? :)

Uh, izvinjavam se, odnosilo se na Uncharted 3. Ako moze neko da prebaci pitanje tamo?

Ovo što sam sada video u igri je *****izam. Igrač ulazi na pola mape, znači ono, tj na poslednjoj bazi, mi smo napadači. Idem ja 4x postavljam bombu na Alpha i lik znači BUKVALNO kako izađe iza ugla rafal u mene ne promašuje, ali bukvalno, neviđeno, bukvalno rešeta i svaki metak ide u mene, nebitno da li hoda, sedi, čuči, stoji, trži, totalno nebitno, svaki metak bukvalno. Znači ****no sam poludeo, igram na PC-u imam oko 30+ sati igre, igrao sam i ovde par sati, ali ja NI NA JEDNOJ platformi nisam video nekoga da "ima ovako brze reflekse" ili šta već. Pa ne može ****te da me vidi a kamo li ubije, to je neverovatno. ****ni užas

Mnogo sam prso, ovo je *****izam čist. Poštujem ja dobre igrače, i koji su bolji od mene i sve to, ali ovo nema veze sa znanjem, dečko na gamepadu igra bolje od 90% igrača koje sam ja video da igraju na PC-u, što je prosto nemoguće, u teoriji ne može toliko brzo da me nanišani, kamo li u praksi, ma koji god kontroler ili miš ili šta god koristio

Sta hoces da kazes, da cheat-uje? Pa promasio si sobu za to :p :) Dobar si bre, aj samo reci da ti je ovo prva igra na gamepadu? :)

Mene samo nervira kada se spawn-uje pored mene...onda nemam nikakve sanse! :d

Sta hoces da kazes, da cheat-uje? Pa promasio si sobu za to :p :) Dobar si bre, aj samo reci da ti je ovo prva igra na gamepadu? :)

Ne znam, ali neverovatno šta mi radi. Prva multiplayer igra na PS3, igrao sam obične pucačine na ps3 malo ali više na x360 i običan xbox odavno, i gamepad mi ne odgovara. Ma ok, znam da znam da igram, ali me ubi u pojam u drugoj partiji, skor mi je bio 7:20, u životu nisam bio toliko u minusu, i sve me on ubijao, 10x me lik ubio, a ostalo me ubio tenk... Možda koristi one modovane gamepadove, odakle znam, ***** palac ovo ono, sve u svemu uništio mi je veče. U životu se nisam više iznervirao od neke MP pucačine, a igram ih od quake-a bukvalno.

Partije pre toga sam bio uvek među prva 3 mesta, osvajao mvp ribbon-e, najbolji skor mi je bio 20-9 (na ps3) valjda u partiji pre toga, ili tako nešto, i pre toga sam završavao sa 5+ ubistva, skill mi je bio 308, baš sam proverio. Posle poslednje partije mi se srozao na 80.... Samo sam na metak išao.

Zasto se toliko opterecujes zbog toga? I ja volim da budem u pozitivnom skoru, ali ti si to digao bas na novi nivo :) Razmisli malo u stvari oko cega se nerviras :)

Ja se samo iznerviram kada poginem zbog gluposti, uglavnom prouzrokovane s moje strane! :d

Mene uopste me opterećuje skor, naravno da bih voleo da sam u plusu ali sta je tu je...
Jednu partiju sam imao 0:6, ali tu sam se učio da pilotiram! :D
Mada imao sam i 9:20... :)

k/d je bitan samo u DM. U ostalim partijama možeš imati mnogostruko više poena od ostalih ubica ako radiš pametnije stvari od ubijanja (arm/disarm, zastave itd).
Na kraju meča je bitno šta piše iza "your team" a ne k/d.

Ovo što sam sada video u igri je *****izam. Igrač ulazi na pola mape, znači ono, tj na poslednjoj bazi, mi smo napadači. Idem ja 4x postavljam bombu na Alpha i lik znači BUKVALNO kako izađe iza ugla rafal u mene ne promašuje, ali bukvalno, neviđeno, bukvalno rešeta i svaki metak ide u mene, nebitno da li hoda, sedi, čuči, stoji, trži, totalno nebitno, svaki metak bukvalno. Znači ****no sam poludeo, igram na PC-u imam oko 30+ sati igre, igrao sam i ovde par sati, ali ja NI NA JEDNOJ platformi nisam video nekoga da "ima ovako brze reflekse" ili šta već. Pa ne može ****te da me vidi a kamo li ubije, to je neverovatno. ****ni užas

Mnogo sam prso, ovo je *****izam čist. Poštujem ja dobre igrače, i koji su bolji od mene i sve to, ali ovo nema veze sa znanjem, dečko na gamepadu igra bolje od 90% igrača koje sam ja video da igraju na PC-u, što je prosto nemoguće, u teoriji ne može toliko brzo da me nanišani, kamo li u praksi, ma koji god kontroler ili miš ili šta god koristio

Verovatno lik koristi mouse+keyboard.

Na kraju meča je bitno šta piše iza "your team" a ne k/d.

To uvek pricaju oni koji imaju lame k/d ratio :d
Meni je recimo k/d bitan , jer je to prvo sto gledam kada gledam neciju statitstiku , pa onda broj poena (jer neke klase mnogo lakse dolaze do poena pa mi to nije toliko merodavno kada gledam koliko je skillovan neki igrac).
Timska igra bi sama po sebi trebala da donosi dobar i k/d i gomilu poena. Samo ako svi komuniciraju i svako igra svoju ulogu kako treba.

Meni su i KD i poeni uvek ok, uvek jurim po mapi i zauzimam zastavice ukoliko igramo conq, a ukoliko igram rush onda bukvalno prvi jurišam ili čuvam na prvoj liniji odbrane. To kada mi je skor bio toliki sam bio drugi po poenima u timu, ali sam jednostavno prso jer me lik ubija kao od šale...

To znaju svi koji igraju sa mnom na PC-u. Jednostavno nemam strpljenja da stojim u jednom mestu i čekam i čekam i čekam...

To uvek pricaju oni koji imaju lame k/d ratio :d
Meni je recimo k/d bitan , jer je to prvo sto gledam kada gledam neciju statitstiku

To je najveca glupost koju su donele internet pucacine, ajde da samo ti mozes da vidis to, nego je napravljeno bukvalno da se meri ciji je veci, i ljudi su optereceni time, mislim ok super ste najjaci ste :) Nisam dao burazeru par puta malo da odigra na mom nalogu da mi ne bi pokvario statistike, a kad izgovoris naglas tu recenicu dodje ti da uradis facepalm sam sebi..

Mislim, mogu resiti partiju a da ne ubijem bukvalno nikoga... :D

Tako da dzaba oni sto idu okolo u pumpaju svoju k/d statistiku, a ne odrade samu sustinu u partiji.

haha slazem se sa obojicom , ali eto to je neka moja navika , jer na taj nacin barem ja mogu da procenim od koga sta da ocekujem. Ali i dalje sam pri onom - i k/d i poeni a vala i uzivancija dolaze kada se igra sa dobrim i uigranim timom :)

uzecu igru najverovatnije sledeceg meseca , i dalje mi je prevelika cena cak i za nesto tako ishvaljeno.

Nije skupo ako se uzima preko share-a, sto je moguce jos do 18og... :D

Ma kakav share , gde da nadjem jos trojicu + sto treba da sklepam sada i share nalog + sto treba skinuti 13gb a mozda mogu da oslobodim 7~8gb :p

Pa dobro to je vec drugo... ali lako se mogu naci ljudi tj moglo je na jednom drugom forumu. Minimum 15ak ljudi je tako uzelo BF3. :D

Hvala bogu ja sam pre mesec dana uzeo novi HDD od 320 GB. :D

Nije ni los ovaj conquest, imao sam par dobrih partija sad, mada i dalje ne kapiram najbolje bas kako funkcionise :D
Nego zasto su koji q svi na Normal serverima? Uzas boziji, jedno 25 metaka treba da ubijes nekog..

Ja igram na normal serverima dok se ne uhodam malo... Malo da naucim mape, mada do sada se uglavnom vrte nekih 4-5. Caspian, Firestorm, Teheran, Seine Crossing...uglavnom naletim na te mape, mada sam mozda odigrao jednu do dve partije Kharg Island i jos neka mada ne znam kako se zove.

Al sam se nalozio na Conquest, ne znam zasto sam ga izbegavao sve vreme u BC2 :)

Odigrah juce partiju sa par ljudi sa foruma, tacnije protiv njih... Cvejic i pilac...

Bila je odlicna partija iako sam bio u porazenom timu, rush na kharg island-u!
Prosto je neverovatno koliko znaci imati nekoga u ekipi koji zna da koristi heli ili jet, pa ono je prosto silovanje protivnika! :D
Jedan lik nas je sa viper-om rasturao.

Pod hitno moram nauciti da se koristim letecim pomagalima! :) S tim da sam primetio da na HC mod-u ne postoji TPS kada si u vozilu.

Ja u leteće mašine ni ne ulazim, eventualno kao gunner u heliju, a i to samo da me povezu do bitke. Ne znam da letim, a i ne leti mi se nešto :D.
A dobra mi je fora da kao inženjer udjem kao mitraljezac sa nekim ko dobro vozi tenk, šibam pješadiju i helikoptere mitraljezom i iskačem da popravljam tenk.
Fino poena može da se nakupi

U partiji je juce lik imao preko 7000 poena, a statistika mu je bila 0/2...

U partiji je juce lik imao preko 7000 poena, a statistika mu je bila 0/2...

Upravo to mi se svidja kod ove igre, možeš da imaš super skor bez jurnjave za fragovima. Ja sam sa ovom taktikom u prethodnom postu neku veče imao oko 6500 poena sa skorom otprilike 8/12

I ja isto uglavnom igram kao inzenjer, mada ja vise volim da postavljam mine... :D

Nazad
Vrh Dno