Šta je novo?

Battlefield 3

Za 100 diskonektovanja dobijes novi dog-tag!!!:d

x2s9wn.jpg

Extra... ja sam na pola puta :p

Izgleda da imaju ozbiljniji problem

Despite our security measures, we have been working around the clock to mitigate the impact of an ongoing denial-of-service attack on our Battlefield 3 game infrastructure over the last several days. While the motives are unclear, the focus of the attack has been interference with network communications preventing access to multiplayer gameplay. At this point, no user data is involved. We share your frustration about the impact this has had to our service and the ability for many of you to play Battlefield 3. We are working tirelessly to mitigate the problem. As a part of our efforts to resolve these issues, we’ve conducted rolling restarts of Battlefield infrastructure servers to apply some updates. Thank you for your patience and support while we work to get everyone back and playing Battlefield 3 as soon as possible. More updates to come. /DICE Team

Kad ne znaju gde su zasrali, okrivi hakere:trust:

jel ne gubim mnogo sto sa izasao iz ove price pre prve dodatne otimacine para u vidu dodatnih mapa i tako to? jel se nesto krucijalno desilo od onog famoznog patch-a sa supresija pederlukom i masovim naletima bubuljica hakzora ?

Očigledno da još imaju problema ja probao juče baš da uđem malo da igram posle nekog vremena i nisam uspeo u nameri, na kraju sam i odustao posle neznam i ja kog pokušaja reconnect -a

Drugari jel igra neko veceras? ako hoce neka me kontaktira na pm, pa mozemo zajedno da igramo, i da pricamo preko skajpa, dosadno mi sam da igram :D

nemam ja to, to neki chat vidim ? :D

što za komunikaciju ne koristite TS3 (TeamSpeak3) lakše je :)

ovo prsao origin?
ne mogu da se ulogujem, odmah ide u offline mod
a na sajtu ili battlelogu cak ni nece, kaze imaju neke teskoce, ccc... EA...

ovo prsao origin?
ne mogu da se ulogujem, odmah ide u offline mod
a na sajtu ili battlelogu cak ni nece, kaze imaju neke teskoce, ccc... EA...

Mozda opet nesto cackaju, evo ja sam sad zavrsio dva sata igranja i radi normalno.

Koliko zauzima igra sa sve dodacima? Meni je ovo cudo nekako doguralo do 38.5gb...

Ima da nadjem tih giga i po viska i obrisem po dod-u. :D

Koga da bijem za jedan dvd viska? :D

Ajd ako nekog ne mrzi nek okaci screenshot koliko zauzimaju pojedinacni folderi u Update folderu?

Prilozi

• 1.PNG
    1.PNG
    249.7 KB · Pregleda: 15
6.PNG Evo i zadnji zaboravio sam..

Seems legit. A sta kaze osnovni folder?

btw, mogao si sve u jednu sliku, u TC-u samo lupi shift+alt+enter :)

34.2 i kod mene, sve

35.2GB

Da li imas ruski verziju ? Audio fajlovi koriste nekih 1GB za jedna jezik, ako ne i vise. Ako se ne varam, ima nekih audio paketa pa imas i francuski i slicno. Mada je kako god okrenes puno 38.5GB.

Nije ruska verzija, a u folder Loc u data\win32 mi zauzima 5.5gb i tamo vidim en, fr, de, es, ja, pl fajlove.

Anyway, kad sam vec resio da ovo istrazim, evo i stanja kod mene:

Prilozi

• bf3.jpg
    bf3.jpg
    59.5 KB · Pregleda: 46
  • bf31.jpg
    bf31.jpg
    70.9 KB · Pregleda: 41
Vrh Dno