Šta je novo?

Battlefield 3

ima YT pun saveta za bf3

Kao npr? Ne znam sta u pucanju treba da bude savet pa mi je cudno... Ok za sportsku igru ili neki drugi zanr. Ovde mogu da prihvatim jedino savet za timsku taktiku ali kao pojedinca stvarno mi ne pada na pamet sta mogu da tako korisno savetuju.

Pa ni ne treba nista :D Ja sam gledao za helikoptere, a za pucanje kakav savet, ubij protivnika :D :)

Imam problem, kada startujem igru, na launch-u mi izbaci ovaj prozorčić

Battlefield 3 has stopped working:
Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: bf3.exe
Application Version: 1.0.0.0
Application Timestamp: 4e9d3315
Fault Module Name: bf3.exe
Fault Module Version: 1.0.0.0
Fault Module Timestamp: 4e9d3315
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 0000ab3d
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.48
Locale ID: 9242
Additional Information 1: 0a9e
Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Additional Information 3: 0a9e
Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

Read our privacy statement online:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409

If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt

Jel' zna neko u čemu je reč, jer prvi put pokrećem igru na novoj mašini (iz potpisa)? Imam Windows 7 Service Pack 1 (64bit)

Koju verziju drivera koristis ?

Untitled.jpg

Probaj ili ovu novu beta 13.5 ili starije drivere .

Probao i sa betom 13.5, isti problem. Koju recimo stariju verziju da stavim, da probam?

Probaj 13.2 ili 13.2 beta 7 jer meni ti najbolje rade na 7970 kartici . Probac ci i ja veceras jer vidim da imam slican problem kao ti samo nisam stigao da vratim stare drivere pa da isprobam .

Sudeci po verziji igre ovo je "narodnjak", u tom slucaju preimenuj Battlefield 3™ folder u Battlefield 3.

Instalirao sam 13.2 betu 7 i preimenovao folder u Battlefield 3 i radi, sad da li je zbog driver-a ili preimenovanja ne znam, bitno je da radi :)

Ako folder nije pod originalnim imenom, on "ne postoji".

Šta se dešava sa serverima juče i danas,kada god prođe runda jednostavno nestanu tj. isprazne se?

DICE are aware of the disconnect problems BF3 PC players may be experiencing and are looking to resolve this issue

Jel se mozda nekome desi, da mu se pojavi narandzasti trougao u gornjem desnom uglu ekrana?Ne mogu igraca da pomeram, ni da pucam.

da, ako slucajno otvorim konzolu :)
zatvori je sa ~ (dugme levo od 1 na tastaturi)
:)

Da nije mozda znak za slabu internet konekciju, drugaru se to cesto desavalo, imao slab net
;)

Poslednja izmena:
Da napomenem da i dalje traje problem sa ko zna cime.Diskonektovan sam sa EA dojke,net mi radi normalno,partija koja mi je prekinuta takodje traje normalno.Ne mogu da skapiram sta moze da prouzrokuje problem,nisam kikovan(znaci nije shit buster),deca se nisu igrala sa pecom.Dendjer su sklonili ali i dalje postoje problemi,barem meni.

I ja da se javim povodom problema diskonekcije servera... Katastrofa, nesto nije u redu kod njih tvrdo zadnja dva dana po dva tri puta me izbacuje gde mi se danas desilo da nakon pucanja servera ne mogu da udjem u igru i javlja problem sa uploudom podataka
Capturehh.PNG

Nesto cackaju i nadam se da ce brzo da se normalizuje jer me hvata nervoza :p Puca mi se :D

E da javlja mi i ovo Capturehhhhh.jpg ima li jos ko ovaj problem?

Poslednja izmena:
1. Ne vredjaj stoku. Stoka je korisna

2. Ne

A sto, ti mislis da su sami sebe sabotirali da bi trolovali igrace?

Vrh Dno