Šta je novo?

Battlefield 3

Danas sam hteo da se ulogujem i dobio sam sledecu poruku 333.PNG

Da li ima neko slican problem posto znam da ovi iz EA brljave u poslednje vreme?

Imao sam istu poruku...ne znam tacno do cega je(iako pise da navodno neko drugi koristi nalog) ali nikakvih problema nisam imao zbog toga...

Znam, proverio sam aktivnost naloga i vidim da nije koriscen tako da pojma nemam sta se desava vise sa ovim serverima origina...

Rayko - Bug, desil ose par puta i meni. Prethodna "sesija" se nije zavrsila ako si se odjavio a ponovo se hoces ulogovati te on misli da je neko drugi.

Gdin_M - Kao sto sma i rekao, jezici ti zauzimaju prostor. Kod mene je samo engleski i ruski.

Jel jos nekome resetovan stats ? Ovi opet usr*li motku kad rade neki oveci update -_-.

Evo prvo pa musko, igro sam ko "njub" level 1 m416 bez atachmenta

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/62736635/780768336/

38% acc

Edit:" [PC] We are aware of the current stats issue some PC players are experiencing and looking into it. Stay tuned for updates as they happen! "

Poslednja izmena:
Pocrkali dabogda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pa ne mogu da vjerujem!

Vratice nam se stats.

Svi znaju da ce vratiti statistiku/unlockove ( kad tad ), nije to problem. Problem je sto covek ne moze na miru da igra BF3 nedelju dana. Pre dve nedelje su bili problemi sa serverima zbog kojih nisi mogao da zavrsis partiju. Pa potom su usledili problemi sa DDOS napadima.

Zatim dva puta maintance servera u nedelju dana. Posle drugog ''sredijvanja'' servera 95% igraca je ostalo bez statistike i sto je jos veci problem, SVIH UNLOCKOVA.

Sredice oni i ovaj problem, ali vec vidim da ce za nedelju dana biti nekih novih gluposti... novi napad hakera? Problemi sa originom? Nesto trece mozda...?

Prilicno amaterski.Ajd' da su neki tim indijanaca pa nemaju dovoljno para i resursa da se posvete resavanju problema,nego uzeli unapred veliku kintu i svakim cackanjem stvaraju sve vece probleme.Necu im zaboraviti legendarni pec sa papirnatim tenkovima i iglama koje sluze kao vatromet(i ispravku za to smo cekali do sledeceg DLC-4 meseca).BF4(ako budem uzeo) uzimam samo kad bude komplet za 20e.

Mene samo interesuje kako ne mogu vratiti backup. Vjerovatno se radi na inegraciji BF4 ali ce to svejedno biti zaseban sajt bez obzira na linkove koji stoje u vhu da se dobije dojam da je sve na jednom sajtu.

Ima jedna teorija da je prije tih nekih pola mjeseca PB banovao veliki broj hakera te su se ovim usprotivili napadom na servere. Super je ako je tako.. mislim, uklonili čitere ali mi nije jasno kako se poklopio redizajn sajta sa tim rušenjem servera ma koji uzrok bio. Weird stuff jer se nova verzija sajta ili bilo cega testira odvojeno ili offline.

Toliko problema imaju da sam postao zaintrigiran u cemu je fol.

Kada odvoje PC od konzola koje češljaju patch i do 30 dana da dobije zeleno svjetlo (a i samo izdavanje patcha kao kosta), mislim da cemo imati promjene kao u Planetside 2 (ili prakticno u svakoj slicnoj igri) gdje se stvari poprave ili promjene gotovo instant. Cak ne vidim ni problem u tome.. cemu EA forsira jednakost izmedju PC-a i konzola kada su im oteli 40 igraca iz multija.

Imam jos uvek problem sa BF3 kada se ucita igra(podigne se iz taskbar-a) i zatim sledi quit i poruka:

Update sam driver za graficku i pokazalo je da nema novih update-ova.

Konfiguracija mi je ova sa profila.

Pre jedno 5-6 meseci sve je radilo kako treba.

w46yeryrdtydfy.JPG

Poslednja izmena:
Probaj update punkbustera .

nego vezano za ove bff, da li ima neki poseban razlog zasto je bas support noob? :)

Verovatno zbog mitraljeza i gomile municije...

inace BFF su kick-ass :D

Sta je taj BFF? To neko pravi sprdnju kao crtani iz onog sto se najcesce desava u igri?

Battlefield Friends.Ovo je vec treca sezona kratkih klipova gde oni na smesan nacin predstavljaju desavanja u igri.To moze da razume samo onaj ko igra igru i zna o cemu se radi.Nekome sa strane verovatno nije smesno.Inace su carevi.

Aha. Igram ali ne tolko dugo. Pogledacu koju epizodu da se upoznam. Neke za preporuku?

@ glenn

Hvala za info, jos kad me jbno ne bi izlogovali ovi glupi programi svaki put kad radim update!

@Corvus

Hvala za dojavu. Dobijem cenu $5.00 ali nikako ne uspevam da platim. Za plaćanje CC za adresu prihvata samo Ameriku i Kanadu, a ne prolazi mi ni plaćanje preko PayPal-a. Može li se nekako ovo zaobići? Uzeo bih igru kao poklon nekome, a koliko znam, Origin ne podržava gift.

Stavi Ameriku, a nadji neku adresu sa Aljaske ili Texas-a i upiši. Trebalo bi da prodje bez problema. Skoro sam kupio Sleeping Dogs na taj način.

Kako si izvršio plaćanje, kojom metodom?

Nazad
Vrh Dno