Šta je novo?

Battlefield 3

Nemam Close quarters.. Inace ide i meni i do 90, 100 kad ugasim Vsync, ali je manje igrivo, preskace frejmove svaki sekund, dve, secka..

Ako negde nije bitan toliko input lag to je ovde.. :) Kazem ti bas neigrivo bude, secne svakih sekund i po, dve..

U svakom mp fps- u je bitan input lag pa i ovde. Proveri zauzece procesora ili ram-a. Mozda ti swap-uje hard?

Procesor i dalje ide preko 60 u BF3 :) Ne znam do cega je to seckanje *** i zasto ga nema kad upalim vsync.. a swap isto neam pojma sta je :D Googlao sam sad ali nije mi jasnije :)

Poslednja izmena:
Opusteno, to je verovatno gadan tearing koji je ovde veoma izrazen pa ti se cini kao da je seckanje. I ja ovo igram sa vsyncom, sto inace retko kad radim kad je u pitanju multi fps ali ovde lako ide sa njim i lako se navikne na input lag. Recimo to u COD (q3) engine-u ne bi moglo nikako...

Pa to.. Mada uopste ne izgleda kao tearing klasican.

@ gorgilije

Chrome i koristim mada ubijem browser ionako kad dodje do loading level..

Ja, naprotiv, gledam da imam sto bolju grafiku a ujedno i da je igrivo a teskog srca sam ugasio neke efekte. Po mojoj proceni gura izmedju 35-60fps.

Nego, jel moguce da je ovo prva igra gde nemas melee attack od napred da udari kundakom nego samo od nazad da zakoljes? Ako ima onda prepostavljam da treba da doguram lvl ili je to deo nekog dlc-a.

p.s. ako neko voli da vozi vozila a treba mu nisandzija, javljam se na duznost :D. To mi je omiljeno da radim kada se umorim od igre kao vojnik i onda se ukrcam u vozilo i samo cepam.

ako neko voli da vozi vozila a treba mu nisandzija, javljam se na duznost :D. To mi je omiljeno da radim kada se umorim od igre kao vojnik i onda se ukrcam u vozilo i samo cepam.

Lepo je to sto volis. Ostaje pitanje da li znas i da li gledas oko sebe npr dok si gunner u choperu? Spotujes avione?

Rusi - Mozes koristiti noz sa prednje strane. Isto na na nacin kao kada obaras ogradu. Jedna zamah oduzima 50% energije.

@ ppredrag
Markiram sve zivo da bi ceo tim imao korist i da bi se sa suvozacem bolje izborili sa neprijateljem. A u helikopteru kolko mi vidik dozvoljava.

@glenn
2x nisam vec probao jer mi se ucinilo da se sa prednje strane odbrani kao da me gurne pa sam batalio vise da se zezam.

Kako se prijavljuju citeri?

U partiji koja ti je sumnjiva imas pored svakog ucesnika trougao(levo od broja ubistava) za prijavljivanje.Mada,ne mora svako da bude citer ako ima veliki k/d.Ja sam sinoc ispizdeo u jednoj partiji."Nas" covek iz EX3D-a me je urnisao,zajedno sa prvim na listi.Bukvalno nisam mogao da promolim glavu iza coska.Kako naletim na njih,dovoljno je da ih vidim(nezavisno od razdaljine) i gotov sam.Prozivao sam ga preko chata,takodje i ceo moj tim.Bio sam uveren da vara,ali kad sam se ohladio malo ipak sam shvatio da igra mnogo bolje od mene.Ima lude skorove,ima i prezentaciju na istoj mapi sa skorom 82-3.I,eto,nahvalih coveka:),valjda ce sledeci put biti malo blazi prema meni:d.

U partiji koja ti je sumnjiva imas pored svakog ucesnika trougao(levo od broja ubistava) za prijavljivanje.Mada,ne mora svako da bude citer ako ima veliki k/d.Ja sam sinoc ispizdeo u jednoj partiji."Nas" covek iz EX3D-a me je urnisao,zajedno sa prvim na listi.Bukvalno nisam mogao da promolim glavu iza coska.Kako naletim na njih,dovoljno je da ih vidim(nezavisno od razdaljine) i gotov sam.Prozivao sam ga preko chata,takodje i ceo moj tim.Bio sam uveren da vara,ali kad sam se ohladio malo ipak sam shvatio da igra mnogo bolje od mene.Ima lude skorove,ima i prezentaciju na istoj mapi sa skorom 82-3.I,eto,nahvalih coveka:),valjda ce sledeci put biti malo blazi prema meni:d.
hehe..ali ovaj je bas bio teski citer imao je skor 150-5 i sa pola mape sve roka, na nekom ruskom serveru.imam i video i screenshot njegovog varanja :)

Ovaj ili je u top 0.2% svih igraca u svetu ili vara, ovo prvo je malo moguce... ali stvarno recoil oruzja maltene nema... tako da ne deluje normalno

Jedna molba.

Zamolio bih osobu koja ima 965BE uparen sa 7850 ili 7870 da mi se javi da ga upitam za performanse na odredjenim postavkama i lokacijama u igri posto tipujem za koji mjesec uzeti jednu od te dvije karte.

Hvala.

Zanima me kako ide u toj kombinaciji i konkretnije koliki se FPS dobije na Karkandu kada je sredina partije (porusene kuće) .. jos konkretnije, kada su porusene kuce, koliko se FPS-ova dobije na ovom dijelu: http://pokit.org/get/img/897d99d69af84a803dacfbad04869afe.jpg

Karkand je jedna od najzahtjevnijih mapa radi destrukcije pa me zanima da li je CPU bottleneck u tom slucaju.

Nemam Karkand ali imam phenoma i mesh quality obavezno drzim na low...

Hajde molimte ako ti nije tesko upaliti bazar 64 i firestorm 64 na low podesavanjima.. znaci sve sve na low sve na OFF i da vidis kolikit ti je FPS. Recimo da mi na firestorm bas na sredini mape izmedju hangara bude najmanji FPS.

Ili ako imas aftermath da probas neku od mapa.

Obzirom da imas slabiji CPU a opet imas jaci GPU nego sto sam kontao uzeti. Ako ti nemas problema onda ne bi ni za mene trebalo biti zime.

Poslednja izmena:
Probao Firestorm na B pred kraj mape sa 64mp na 1920x1200 i imam nesto malo vise od 60 fps-a. E sad, jedino su mi texture ostale na ultra i terrain/decoration ostali na high, posto me mrzelo da izlazim u ponovo ulazim u igru da bi se ovo resetovalo :) Ima mesta gde je malo zastucalo, ali to je garant zbog ultra textura i mog sporog harda i 4gb memorije...

Probao Firestorm na B pred kraj mape sa 64mp na 1920x1200 i imam nesto malo vise od 60 fps-a. E sad, jedino su mi texture ostale na ultra i terrain/decoration ostali na high, posto me mrzelo da izlazim u ponovo ulazim u igru da bi se ovo resetovalo :) Ima mesta gde je malo zastucalo, ali to je garant zbog ultra textura i mog sporog harda i 4gb memorije...

Čudno, imam slabiji komp nego ti, a na gotovo istim setovanjima fps ne silazi ispod 75

Poslednja izmena:
Gdin_M - Hvala ti puno. Znaci ne davi se taj CPU. Na medium se garant moze ocekivati 60 FPS lock na svim mapama i situacijama. Plus sto je kod mene 1680x1050.

Nevezano za ovo.. zasto moras izlaziti iz igre radi promjene postavki ?

Skoro je nemoguce pokrenuti co-op misije, ne znam zasto je tako velik problem...
Nego suppression, ako sam dobro skontao to se donosi kada krenes da pucas na nekog prvi a ubije ga neko drugi. Ili je nesto drugo?

A primetio sam i da ima dosta cheatera sto sam mislio da je to redje ovde. EA ne banuje cd keyeve od onih koji cheatuju? I lose mi je sto nema da se ignorisu neki serveri iz lista bas iz tog razloga kada naletim na neki server gde su cheateri i gde admini ne vode o tome.

Poslednja izmena:
Da, kada na nekom igracu napravis "pritisak2 ..zamutis mu ekran itd a ubije ga neko od tvojih.

Čudno, imam slabiji komp nego ti, a na gotovo istim setovanjima fps ne silazi ispod 75

Vala bas cudno, bas sam bacio pogled na gpu usage i vidim da je prilicno low i na low detaljima, a i osecam da mi losije radi nego pre mesec dana... morace ovde da padne neki checking/reinstal drajvera/igre.

Gdin_M - Hvala ti puno. Znaci ne davi se taj CPU. Na medium se garant moze ocekivati 60 FPS lock na svim mapama i situacijama. Plus sto je kod mene 1680x1050.

Nevezano za ovo.. zasto moras izlaziti iz igre radi promjene postavki ?

Neke postavke tipa texture, efekti, terrain nece da se promene dok se ne restartuje/pokrene ponovo mapa...

Da li ima neko problem da mu se ucita mapa bez drveca i trave gde je sve onako plasticno zeleno bez tekstura? Koristim drajvere 314.22 whql. Da li je to do servera mozda posto posle nekoliko mapa sve je normalno...

Nazad
Vrh Dno