Šta je novo?

Battlefield 3

Imas slobodnog prostora sa igrom 30GB ili bez igre ?

Glenn, cenim pomoc ali nisam tek uzeo komp :) Ovo je neki zesci bag, cekam ove iz EA live chat-a da se jave da ih napusim, za 'aproximately 55-60 minutes'..

Poslednja izmena:
Počeo sam ponovo da igram BF, i mogu reći da je igra super, ima iritirajućih trenutaka,ali ništa strašno, bitno je samo da imaš društvo tj da ne divljaš "sam" po serveru(mene generalno multiplay smara bez društva)
Počeo sam i aviJone da vozikam, u početku je bilo katastrofa, sad već postaje zanimljivo.

EA 'advisor' nije uspeo da mi resi problem, a bas se trudio :d Kuca sporije od moje keve, navodno se zove Mark a engleski mu je katastrofa. Jedino sto je ponudio da promenim folder gde je igra, sto sam pokusao vec 5 puta, a onda me prosledio na neke druge strucnjake da ih zovem telefonom ili preko skajpa.
Inace bas je do BF3, jer ME2 koji takodje imam na nalogu krece download bez problema, samo sa BF3 napise (required 20gb, you have 35), download, yes, prc, not enough space.

Imas neki "zaglup" izmedju win-a i origina.Jedan vidi jedno a drugi drugo.Meni kad pocnu da se desavaju takve stvari sa windows-om,reinstaliram ga,cisto radi zdravlja (njegovog)!:type:

Ne igra mi se toliko.. sto je najgore ni juce mi se uopste nije igralo nego eto doslo mi da upalim. Ali cudi me zasto ME2 krece download, znaci nije bas ni do Origina samo, bas do BF3.
Btw, ako neko hoce da mu se ogadi EA, Origin, BF do kraja zivota, nek poseti Answer HQ sajt, milion tema sa problemima :D

Poslednja izmena:
Nekim razlogom mi se vec 3,4x od kada imam igru resetovao komp. sada sam poceo da sumljam da se pregrejava cpu ili gpu. Ovo ne pamtim da mi ikada u zadnjih 2 god. bar dogodilo sa nekom igrom.

Dajte mi neki savet za letenje, spucao sam vec xx aviona a nikako da otvorim rakete pa da lakse sakupljam exp. Helikopterom mi jos teze ide. Lakse mi je na tastaturi da letim ali mislim da je bolje uciti misem. Kako vi igrate i kako mislite da je lakse?

Ja avione nikad nisam naucio a i nemam neku zelju, mnogo je lose uradjeno, ali helikopteri su vrh i nije mnogo tesko nauciti, sad da mi radi je*ena igra mogli bi na neki prazan server, uglavnom, igraj sa onim default komandama, pogledaj neki YT tutorial, vozi sam na nekom serveru ili jos bolje vozi onu Co-op misiju nekoliko puta dok je ne odradis, tako ces najlakse nauciti.

Osposobio sam je*enu igru, nisam ni siguran kako, obrisao sam Origin Cache iz Program Data, ali to sam vec jednom uradio juce, iz drugog pokusaja je uspelo, valjda je do toga..

Savet za letenje helikopterom:
ubrzavanje/usporavanje W/S
roll left/right: A/D
okretanje levo desno i gore dole radi mišem...

ovo mi je bilo najlakše i najbrže za savladati, jer mišem bukvalno ciljaš kao puškom (samo obavezno povećaj malo mouse sensitivity za vozila), a ostalo je već stvar vežbe :D
pokušao sam i avione tako, al' mi ne ide... xD

Jel na kraju ima neki mod, koji moze da se koristi online, sa malo realnijim bojama, da ubije ovo plavetnilo?

Ima odavno, ali zahteva modovanje igre i mogucnost bana:

Koliko se secam bilo je reci iz Dajsa jos u decembru da ce biti moguce pomocu konzole ovako modovanje, ali kocigledno je da they don`t care, a i novi BF4 ce ici na slicne vizuelne efekte... nadam se daleko manje nego ovde. Mene toliko i ne nervira blue tint koliko uzasan HDR kontrast i over the top kolicina ambient oclusiona. Naravno in your face efekte i zamucenje necu ni da spominjem jer je to ubedljivo najgori efekat.

Sad bas saljem drugaru nesto kako izgleda bereta u BF3, upalio Seinne Crossing, i kao strip neki da gledam.. nisam ni obracao toliko paznju do sad, al stvarno je nerealno previse. Bar da ima Saturation neki u opcijama.

Ljudi jel ima neko od nasih da igram BF3, uzeh Premium pre neki dan pa nebi da igram sam, mnogo je bolje timski?

onda nije trebalo da uzimas bf3 :)

Ne znam sto se za timski podrazumeva samo komunikacija, jednostavno idete zajedno, ako se 'znate', podpomazete jedan drugog, nema potrebe da slusam "evo sam, evo sam, baci mi metkove" :d

Poslednja izmena:
Sad bas saljem drugaru nesto kako izgleda bereta u BF3, upalio Seinne Crossing, i kao strip neki da gledam.. nisam ni obracao toliko paznju do sad, al stvarno je nerealno previse. Bar da ima Saturation neki u opcijama.

Jesi li decekirao color blind?

Ma da.. nego sve zavisi od mape do mape, uporedis Alborz Mountain (iako je sneg) sve je nekako prirodnije, sa recimo Seinne Crossing, koja izgleda kao strip..

I svi su na Disney modu, energije uvek na pretek, vozila se sama popravljaju, ruze cvetaju i gore se zelene, svi se za ruke drze i neprijatelja nema :d

I svi su na Disney modu, energije uvek na pretek, vozila se sama popravljaju, ruze cvetaju i gore se zelene, svi se za ruke drze i neprijatelja nema :d

Upali pre neki dan na hc server. Sa jednim okvirom ubijemo celu ekipu, imali svi skorove po 50-4... Toliko o tome ;)

Vrh Dno