Šta je novo?

Battlefield 3

End Game je jedna od najboljih DLC nastavaka do sada, sve cetiri mape su super i odlicno su optimizovane. A i motori su do ja** :D

motori kidaju u ovoj expanziji DLC nastavka.
ponekad samo udjem na prazan server i vozam se po mapi.
Planiram da nabavim ovo:

bikebars.gif

Ima li neko iskustvo sa ovim, kakva je driverska podrska, Force Feedback?
thx

motori kidaju u ovoj expanziji DLC nastavka.
ponekad samo udjem na prazan server i vozam se po mapi.
Planiram da nabavim ovo:

bikebars.gif

Ima li neko iskustvo sa ovim, kakva je driverska podrska, Force Feedback?
thx

Kupujem odmah ako ide i "sjedalo"

Ta prica da su sony i ms krivi sto ovi izbacuju jedan patch godisnje ne pije vodu. Recimo za Black ops 2 je izaslo 7 patcheva u prve 2 nedelje na ps3 i igra je posle radila kao podmazana. A plus patch od 6 gb koijm nista ne srede??? Ja imam oko 500h u igri(kad sam mnogo glup covek) ali poslednjih 6 meseci mozda imam 20h. Realno izbacili su polu zavrsenu igru, a evo godinu i po dana kasnije i dalje nije zavrsena. Ne vidim kako neko moze da bude zadovoljan sa tim, ali svako ima svoje misljenje.

Problem je sto hoce da te spale kao Kopernika cim ukazes na sranya. Kao Moon-ova sekta. Pravdaju kupovinu, sta li...

Gotovo u svakom svome postu sam napisao sta su vam reference za poredjenje BF3 naslova i nikada niko nikada nije odgovorio. Samo bezveze trolate i pljujete kao kakava dječurlija. Da, BF3 ima bugova, gličeva losie mapa i problema.. i kao takav je svetlosnim godinama ispred drugih a vi napiste koja je ispred BF3.

No trollanje je ovdje glavana tema mada sreca pa postoji ignor lista da se ne gledaju bljuvotine kada administracija na ovom forumu ne radi svoj posao.

Da, meni se ipak zatvara grlo da idem tako nisko pa da i ja postavljam troll gifove kao odgovor na trolanje. Ova igre izgleda ima samo dva problema: hakeri i troll army. Da vam' olaksam troll druzenje, ne pada mi na pamet vise ulaziti u raspravu koja svaki put zavrsi padobranskim postovima.

Poslednja izmena:
Zato sto je sa nasima na serveru vise proseravanje i vredjanje na chatu nego li prava igra. Nemam zivaca vise za tako nesto

Gotovo u svakom svome postu sam napisao sta su vam reference za poredjenje BF3 naslova i nikada niko nikada nije odgovorio. Samo bezveze trolate i pljujete kao kakava dječurlija. Da, BF3 ima bugova, gličeva losie mapa i problema.. i kao takav je svetlosnim godinama ispred drugih a vi napiste koja je ispred BF3.

Moglo bi da se napise stosta ali cemu jeftino navlacenje na off topic? Nije ovo uopstena MP FPS tema, ali ako je tebi ovo najbolji multi, bas lepo po tebe. Medjutim, propustio si dosta...

No trollanje je ovdje glavana tema mada sreca pa postoji ignor lista da se ne gledaju bljuvotine kada administracija na ovom forumu ne radi svoj posao.

Da, meni se ipak zatvara grlo da idem tako nisko pa da i ja postavljam troll gifove kao odgovor na trolanje. Ova igre izgleda ima samo dva problema: hakeri i troll army. Da vam' olaksam troll druzenje, ne pada mi na pamet vise ulaziti u raspravu koja svaki put zavrsi padobranskim postovima.

Шта је "тролање"? Неки нови глагол или шта? Какве везе има да ли је ова игра светлосну годину испред других? Ко прича о томе? Кога уопште заболе када сви само желе мало да се опусте за викенд после посла?! Па онда апдејт од 6гига па ****ни ориџин па ово оно. Није тебе купила игра и не радиш у Apple-у ***. Ја не верујем очима каквих ликова има. Опусти се човече.

ppredrag RO2 i Arma su naslovi vrijedni spomena FPS multi kategorije (Opet se ponavlja, daj mi navedi još neki da i ja probam.) Oba imaju gameplay za drugaciju publiku te nisu na mjestu da se porede niti se moze reci da su bolje ili gore igre (hocu destrukciju u RO2 il iavione pa nema.. ne znaci da je RO2 losija ili bolja igra ..i tako slicna poredjenja nisu na mjestu). Da su realnije.. da, ali gejming sa relnošču ne ide uvjek pod ruku za svakog gejmera. Zamisli koliko bi ja mogao hejtati na grafiku, mehaniku, gameplay, vozila, kampovanje itd itd RO2 naslova. Zamisli koliko bi imao čistih argumenta da popljujem tu igru žmireči zapravo na stvarnost i limitacije nekog dev tima. Ja tu igru postujem, smatram da je takva kakva jeste. Realniji filing nego u BF3 stoji.. ali mi se gameplay ne svidja i napustio sam je a koliko mi smeta minimalizam govori činjenica da bih sada igrao Heroes & Generals aktivno da je igra optimiziranija i stabilnija.

Bilo koja kritika na racun bilo cega se ne moze pobiti jer svako ima pravo mišljenja koje postujem. Ali izjavom kada se kaze END GAME je smeče ili BF3 je smeče se ne iznosi kritika vec negativan kompliment. Kada se kaže da je metro 64 smeče zato sto se meni ne grudva, ili je sistem izdavanja DLC-ova pay 2 win jer ide oružje sa njima, to je vec kontruktivna kritika.

Vrtimo se u krug hejtanjem sto nema smisla. Koliko sam fanboj igre govori činjenica da na 3-4 prsta mogu nabrojati mape koje igram te ih igram samo u jedmom modu, no da sam ja DICE develepere, a pratim na 3 foruma aktivno BF3 teme, blage veze ne bih imao sta zapravo hocete od igre ( osim sto na zalost nisam upoznat sa taktičkim battlefieldom iz BF2) jer ne navodite tacne probleme osim sto vas mrzi igrati.

Feel free to say anything.. meni se više neda.

Poslednja izmena:
Problem je sto hoce da te spale kao Kopernika cim ukazes na sranya. Kao Moon-ova sekta. Pravdaju kupovinu, sta li...

Mene si pogrešno razumeo, ja nikako nisam zadovoljan sa BF3, ali zbog toga ga i ne igram već duže vreme, imam boljih i prečih "kupljenih" stvari za igranje, jednostavno neću da gubim živce. Već sam hteo da dam iskreni savet da i vi krenete da igrate nešto što vam čini zadovoljstvo ili prestanete da igrate ako tako nešto ne postoji, jer je samo gubljenje vremena. Neće igra postati bolja kukanjem i igranjem na silu, to nikako. Meni to daleko više zvuči kao opravdavanje kupovine. :)

Igra je realno sa ovom zadnjom ekspanzijom postala tesko njesra....Update od 6GB prije toga je dosta stvari u*srao (nabrajati necu jer ne zelim da im posvetim vise vremena). Ako nastave ovako imacemo jos jednu COD fransizu....

Koliko je bese kostao Premium, 50, 60e? Jel se osecate blago prevarenim :)

Da mene neko pita nesto od tih gu*onja iz EA-a, da najave BF4 odnosno u prvom trejleru da stave "all future DLC's, at no cost", zar ne bi ubili prodaju i totalno pokopali konkurenciju? :) Prodaja u startu verujem da bi se duplirala, i samo bi nastavljala kako sve vise ljudi saznaje da ce sve mape biti besplatne, mozda je to moje naivno razmisljanje ali ja tu cak vidim vecu zaradu nego naplacivanje svakog dlc-a, a manje ljudi ti kupi osnovnu igru..

Poslednja izmena:
Ne brini ti nista, ovaj serijal je izgubio veliki broj veterana kroz BF3 ali zato pridobio ogromnu kolicinu botova koji ce kupiti sledeci BF pre nego sto EA objavi da li se uopste radi o FPS naslovu. Nisu toliki problem DLC-ovi i njihovo naplacivanje, sve dok je stvar izbora i ne daje prednost nad ljudima koji su izabrali da ih ne pazare ali sve to vazi ako je osnova kvalitetna, pod tim podrazumevam polu zavrseni BF3. Sa druge strane nema EA cega da se plasi bar za siroke narodne mase, jedina konkurencija je u vidu COD serijala a ono je tek tuga ali bar nije polu proizvod, koja ironija, crno nam se pise :D

Probao sam nove mape, i novi mod, nije loše, ja sam u principu zadovoljan sa igrom generalno.
Ima stvari koje bi mogle da se urade daleko bolje, ali i ovako nije loše.
Motori su stvaro cool, mada mislim da malo remete igru....

Najveca glupost su javelin, ne mozes da vozis motore od noobova koji stalno cekaju da neko uzme motor i "BoooooM!"
Dosadni su mi modovi, pa uzmem da se vozim, al ***, ne moze...

Poslednja izmena:
Zdravo ja sam nov nadam se da mi neko moze pomoci oko BF3 ? ... Pa da predjem na stvar rec je o tome sto kada odem na browser na battlelog i pokrenem neki server da igram krene da ulazi u igri i ubrzo izlazi kvadrat u kome pise battlefield 3 stopped working.Ako neko moze da mi pomogne ? Pozdrav i hvala unapred :) :).E da zaboravih da kazem da i uradip update za graficku ali nije to to :)

Poslednja izmena:
Da li si skinuo battlelog plugin i uradio update punkbustera ?

Kako ih nije sramota da ni jedan bug jos od bete nisu sredili. Bitno da mi instalacija ima 35 gb, patch 6 gb a nista nije popravljeno. Prone glitcheri, umiranje 2 metra iza zida, defibb i knife failovi svaki sekund, random fall damage, teleport preko svakog kamicka i ograde, neunistivi beacon ... Bitno da ubace da mi hamer ima j.b.no zvonce u patch. Grupa retarda iz dice-a

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno