motori kidaju u ovoj expanziji DLC nastavka.
ponekad samo udjem na prazan server i vozam se po mapi.
Planiram da nabavim ovo:
![]()
Ima li neko iskustvo sa ovim, kakva je driverska podrska, Force Feedback?
thx
motori kidaju u ovoj expanziji DLC nastavka.
ponekad samo udjem na prazan server i vozam se po mapi.
Planiram da nabavim ovo:
![]()
Ima li neko iskustvo sa ovim, kakva je driverska podrska, Force Feedback?
thx
Gotovo u svakom svome postu sam napisao sta su vam reference za poredjenje BF3 naslova i nikada niko nikada nije odgovorio. Samo bezveze trolate i pljujete kao kakava dječurlija. Da, BF3 ima bugova, gličeva losie mapa i problema.. i kao takav je svetlosnim godinama ispred drugih a vi napiste koja je ispred BF3.
Gotovo u svakom svome postu sam napisao sta su vam reference za poredjenje BF3 naslova i nikada niko nikada nije odgovorio. Samo bezveze trolate i pljujete kao kakava dječurlija. Da, BF3 ima bugova, gličeva losie mapa i problema.. i kao takav je svetlosnim godinama ispred drugih a vi napiste koja je ispred BF3.
No trollanje je ovdje glavana tema mada sreca pa postoji ignor lista da se ne gledaju bljuvotine kada administracija na ovom forumu ne radi svoj posao.
Da, meni se ipak zatvara grlo da idem tako nisko pa da i ja postavljam troll gifove kao odgovor na trolanje. Ova igre izgleda ima samo dva problema: hakeri i troll army. Da vam' olaksam troll druzenje, ne pada mi na pamet vise ulaziti u raspravu koja svaki put zavrsi padobranskim postovima.
Problem je sto hoce da te spale kao Kopernika cim ukazes na sranya. Kao Moon-ova sekta. Pravdaju kupovinu, sta li...
Koliko je bese kostao Premium, 50, 60e? Jel se osecate blago prevarenim![]()
Ja ga nabavio za $10, a mogao je opušteno za $20-$30 da se uzme na popustu, tako da mogu da kažem da mi je super.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari