Šta je novo?

Battlefield 3

Gde ste upali? Medju botove?

Mnogo su zaebani, ne znas ti :)

Mnogo su zaebani, ne znas ti :)

Rece covek koji sa jednom iglom skine 2 helija i 3 tenka :d Ne ozbiljno kad god upadne nas trojica ili vise sa ts na hc mod bude prelako. Da li nalecemo na botove nemam pojma, ali realno kad nas ima vise na ts hc je totalno *****no igrati

Dok ne naletite na zayebane igrace. Posle bude bezite noge usrah vas ;) i lomljenja miseva i tastatura.

Jest da nisam u kontekstu al danas malo pikao i vidim posle duzeg vremena da citeri nisu izumrli,

citer1.jpg

citer2.png
inace je vozio little bird ni da se sponujemo nismo mogli.

Jest da nisam u kontekstu al danas malo pikao i vidim posle duzeg vremena da citeri nisu izumrli

Uvek se tesim da ih nema toliko ali ne vredi izgleda. Juce malo usao u heli posle duze vremena i smaracki avion mi nije dao 15 sekundi da vozim, prolazim izmedju zgrada na Omanu, idem nisko, ne vredi, uvek mi na guzici. Kako bi im lomio casice u kolenu.

Zato su mape sa avionima ******,bar sto se mene tice . Koliko vidim nema resenja za njih kada se manijak zabije u avion ne moze mu niko nista prelece kroz prostor visoko jer ne dostize ga igla , a o AA da i ne govorim svi jure K/D pa se i ne hvataju njega a i on mu ne moze nista!

Pa da, al nazalost to su ujedno i najbolje mape pa i ne mogu bas da ih ne igram. To je jedan od vecih razloga sto igram HC, bar mora malo da se iscima i da gleda, a ne samo da juri narandzasto po mapi.

Trebalo je da se stavi stacionarni AA na neku od zastava(kao u BC2) i da igla i AA imaju mnogo veci domet za lokovanje.Onda bi letelice bile gde treba,visoko na nebu a ne da avioni beru travu po brdima i niko im nista ne moze.U principu,protiv aviona je delotvoran samo dobar pilot u avionu sa tvoje strane.Ako ga nemas,nebo i zemlja su ocisceni od vozila.

Poslednja izmena:
Opet ja sa pitanjem oko igre :p

Nabavio sam povoljno BF3 EA Origin Key za igru, ali to je samo igra bez nekih DLC-a. Da li mogu ovako da je igram u MP ili moram da kupim nesto dodatno? Ako mora, da li je to iskljucivo Premium ili moze recimo samo Back to Karkand? Nisam nikada ranije igrao BF, pa eto, pozeljno bi bilo par informacija za totalnog BF nooba :D

Mozes B2K cisto da imas jos mapa, a i odlicne su, mada ima dosta servera sa default mapama.

Znaci u sustini ja mogu da je igram i sa ovim sto sada imam, samo sto cu imati default mape? Nisam je jos ni instalirao, pa zato pitam :)

Kupio bih posle jos Back To Karkand, kad mozda malo dosade ove defaultne :)

Pa da, sto ne bi mogao :)

Ok, hvala ti puno za info :)

Nisam znao zaista... vidim stalno da izlazi nekih dodataka za igru, pa sam mislio da se mora imati, ako ne sve, ono barem nesto od toga :). Ali ako moze ovako, onda jos bolje. Kasnije kupim B2K i to je to :)

Trebalo je da se stavi stacionarni AA na neku od zastava(kao u BC2) i da igla i AA imaju mnogo veci domet za lokovanje.Onda bi letelice bile gde treba,visoko na nebu a ne da avioni beru travu po brdima i niko im nista ne moze.U principu,protiv aviona je delotvoran samo dobar pilot u avionu sa tvoje strane.Ako ga nemas,nebo i zemlja su ocisceni od vozila.

Upravo toooo!!!! Mandrece veliki maže!!!!!

Ok, hvala ti puno za info :)

Nisam znao zaista... vidim stalno da izlazi nekih dodataka za igru, pa sam mislio da se mora imati, ako ne sve, ono barem nesto od toga :). Ali ako moze ovako, onda jos bolje. Kasnije kupim B2K i to je to :)
Ako uzimas uzmi Armored Kill (meni bolji od B2K) mape su u rangu Caspian isl. a ako volis da se vijas po uskim hodnicima onda Close Quater... ovo ostalo slabo.

Maverick78 Neces se naigrati na B2K mapama. Mape su generalno odlicne ali nebalansirane jer jedan tim nema uopste baze. Sto se desi da protivnički tim ima sve zastavice osim one jedne nebitne i da ima sva vozila a vi ni biciklo. I onda se samo spawnate u nekom krugu gdje vas ugnjetavaju vozilima i letjelicama. Jedino Oman mapa ima bazu za oba tima ali jedina stavr koju izvlaci B2K zbog loseg gamemoda jesu mape pa pogledaj malo klipove na youtube da li ti odgovara.

dekins Armored Kill mape nisu ni slicne defaultnim mapama i mnooogo su vece. JEdino se END GAME DLC moze porediti sa caspian gdje je i tu Railroad veca od CB ali jeste isti gameplay.

Ako ne volis vozila nema smisla igrati armored kill kao pješadije i jedina mapa koja lici po gameplayu na defaultne jeste Valley ali i dalje daleko veca od CB te ni na njoj nema smisla da igras bez vozila. Bolje uraditi sucide i spawnati se u bazu nego trcati do neke zastavice.

Cisto poredjenja radi, na CB od US baze do E zastavice je 858m.

Na Armored Shield, od US baze do E zastavice 1138m. Da ne kazem da je siroka oko 700m sigurno.

Valley, od RU baze do A zastavice 1273m.

Za mene AK jeste najbolji DLC uz jos END GAME koji opet nije odlican kako sam mislio ali jeste dobar... ali kada mi se ne igra sma osa vozilima onda i ne ulazim na AK.

Poslednja izmena:
Pozz, moj drug hoce da kupi PC da pici samnom BF3 na High na 50-60 FPS, a ni ja ni on se ne razumemo u hardver, pa jel moze neko da mi sastavi konfiguraciju oko 45.000 RSD?

Slicne su po kvalitetu mape, a sto se tice velicine to je vec drugi pojam...

Pozz, moj drug hoce da kupi PC da pici samnom BF3 na High na 50-60 FPS, a ni ja ni on se ne razumemo u hardver, pa jel moze neko da mi sastavi konfiguraciju oko 45.000 RSD?

Nije ti ovo prava tema za to, ali ovako na brzaka, bilo koji FX, mozda 6-o jezgarni da bude miran i za BF4, i neka 6870 graficka kao minimum, ili koja je vec sad zamena za nju, 4gb rama ce mu odraditi posao, ali bolje 8 dok su jos jeftine.

6870 mu nije dosta za high na 60 fps, to radi 6970... 7850 bi bio OK sigurno.

Ja imam AMD phenom ii x4 965,6 gb rama i HD 4870.Moram sve da stavim na low da bi mi radilo bez problema :/.Kapiram da je to zbog grafike,ali nemam kesa za novu ,tako da igram ovako :D

Zasto mora Mp da igra na high? Ja smanjujem detalje koji umeju da smetaju

6870 mu nije dosta za high na 60 fps, to radi 6970... 7850 bi bio OK sigurno.

Kako meni jeste.. Padne na 46, 48 ponekad na Omanu recimo, kad ima trista eksplozija u isto vreme..

Kako meni jeste.. Padne na 46, 48 ponekad na Omanu recimo, kad ima trista eksplozija u isto vreme..

Eh, to je to... koliko ti radi Ziba Tower 64 igraca? Inace meni je u ovoj igri sve ispod 57-58 neigrivo skroz, preveliki lag pravi i ponasa se kao da padne 20 fps a ne par, tako da ja ganjam prosek oko 85-90, a i mnogo je bolje (manji input lag) ako ide na blizu 100... Oman ne igram ali recimo Ziba i Metro su odlicni pokazatelji da li ti komp. gura ovo kako treba. Otvorene mape su manje zahtevne svakako, ali opet ova igra ispod 60 ne valja...

Nazad
Vrh Dno