Šta je novo?

Battlefield 3

Imam problem u poslednje vreme sam primetio da na max podesavanjima igrica nije fludna kada se okrecem levo-desno nije da secka nego laguje cak sam i reinstalirao Wind 7 ali isto mi se desava imate moju konfiguraciju napisanu :( ne znam sta da radim mozda komponente nisu dobro ukomponovane ...

Da li ti jednako laguje i na LOW podesavanjima ? I da li ti je ukljucen vsync. Sa vsync meni u svakoj igri laguje mis i naravno ne samo meni.

ima li neko da je sredio na engleski da se igra ceo dan se zezam i ispizdeh, ne mogu vise, sve radim po uputstvima koja se nalaze po netu, ima li neka caka? ne morate da mi pisete ceo postupak

Da li ti jednako laguje i na LOW podesavanjima ? I da li ti je ukljucen vsync. Sa vsync meni u svakoj igri laguje mis i naravno ne samo meni.

Probao sam i na Low laguje ali manje ali je i dalje primetno vsync nisam nasao i ne znam sta je to .... sta mislis da je problem?

Danas i valjda sutra (ne znam do kad) Premium Edition (BF3 LE ključ + Premium Service ključ) za $30 na amazonu. Ko nije nabavio, neće naći nigde jeftinije.

ima li neko da je sredio na engleski da se igra ceo dan se zezam i ispizdeh, ne mogu vise, sve radim po uputstvima koja se nalaze po netu, ima li neka caka? ne morate da mi pisete ceo postupak

Postupak je da buaciš eng fajlove u bin folder ak ose ne varam.. gdje vec ide.. ona dva fajl. Imaju fajlovi koji idu u update folder i nakon toga aplikacijom izaberes eng jezik.

Ugrubo.

Napisi koji postupak radis..

nema veze izbrisao sam igru..

preko neta sam nasao 2 postupka, ukratko: ubacim fajlove u folder LOK na oba mesta, i ostala, pisalo je tacno gde koja fajla ide, imao sam language switcher i tu stavim engleski, isto i u registry promenim igra radi ali kad se startuje slika je cudna, kao da je ulubljena na sredini i da je gledam u daljini a ja stojim u mraku.
kada posle toga u registry vratim na RU ru na one 2 meste igrica radi lepo na ruskom.
*ebi ga

Ljudi nasao sam bf3 premium za 30 dolara pa me zanima kako ide postupak za pokretanje? ? Drugar bi mi to pazario a mene zanima sta dobijam kada je kupim , samo serial ili ima neka procedura posto sam preko origina uzeo original. Imam sve apdejte jer sam igrao premium sa drugarovog akaunta.

Poslednja izmena:
Ljudi nasao sam bf3 premium za 30 dolara pa me zanima kako ide postupak za pokretanje? ? Drugar bi mi to pazario a mene zanima sta dobijam kada je kupim , samo serial ili ima neka procedura posto sam preko origina uzeo original. Imam sve apdejte jer sam igrao premium sa drugarovog akaunta.

samo cd key dobijes, ubacis u origin i on automatski skida sve dlc-ove sto su izasli.

Ja sam kupio expanziju za 50 e i sve je bilo automatski ne mogu da se setim da li sam dobio cd key ali cim sam otvorio Origin sve je bilo automatski samo je krenuo da mi skida exspanzije ko da je sve vec znao :)

Uzeo sam bf3. E sad, kako da stavim da se skida na D, a ne C jer tu nemam memorije

Uzeo sam bf3. E sad, kako da stavim da se skida na D, a ne C jer tu nemam memorije

Otvori Origin. Idi gore lijevo:

Origin, aplication settings i eto ponudi da promjenis download lokaciju.

Nervira me sto vecina servera ima samo 3 mape(caspian,kharg,firestorm). Jedva nalazim server sa vise mapa. Pre je bio jedan sa svim mapama,ali presao je na premium

Service communication failure.. Jel ima josh neko ovo danas?

jel imao neko ovaj problem? na ruski radi normalno, kad stavim na engleski izbacuje mi ekran kao na slici a kad vratim na ruski igrica normalno radi

Prilozi

• Fotografija1297.jpg
    Fotografija1297.jpg
    430.7 KB · Pregleda: 82
Ja mrzim kad se zaebem pa odem na neki server sa vise mapa i koji mesa modove, odigram dobar conquest Caspian i onda me sokira sa Seinne Crossing Rush.. fuck off.

Koristite filtere, nikad nije problem naci server sa pingom oko 30 i mapom po zelji sem ako igrate nesto sto niko zivi ne igra od mapa, Caspian, Kharg, Storm, Metro ima koliko hocete...

Vrh Dno